切換到寬版
  • 14504閱讀
  • 376回復

[其他類別]代客畫畫總店,nixon畫廊,畫異轉信物增加撒卡增加店規 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線★超虎☆

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-02-23
店規:任何人(除版主)如果叫我help佢畫畫,我會pm比佢,post唔post係我的自由,請唔好未經我同意就post,否則列入黑名單 346樓,348 樓  \K<QmK  
請說明畫咩人物 G<^{&E+=  
現已增加畫招,異信 H1(Uw:V8  
黑名單:風神野郎 小聰 Qoo 不二周助 牙笨 牙影 惡夢の戀 monica_fanz  魔蝠 999008 q\527^ZM  
白名單:hinpotato951,frankyboy,痴人,~畢奇理~,牙星,牙鬼,☆jj☆.,爪皇凌雨(白名單可得優先) W1FI mlXS  
訂單: e01epVR;  
滿月斬(牙鬼)白名單優先為左鼓勵各位畫招 4日 !o[7wKrXb  
地龍追命箭(爪皇凌雨)白名單優先為左鼓勵各位畫招 3日 d6sye^P  
真狂虎斬(1~234)為左鼓勵各位畫招 , 3日 Km6YP!i  
迪氏全家幅(☆jj☆.)白名單優先4日 .Twk {p  
龐士心臟(糯米滋)4日 R#8L\1l  
音速射球(~畢奇理~)白名單優先為左鼓勵各位畫招 ,3日 Y]u+\y~  
忍流化雨(hinpotato951) 白名單優先為左鼓勵各位畫招 ,4日 [bNx^VP*  
異轉悟地(昇龍)3日            bB;5s`-  
紀錄: r!a3\ep  
蓮娜(牙星)白名單優先4日  完成 H_<C!OgR  
龐士(xerviotse)4日 完成      f &wb  
蓮娜jahn1 4日  完成       "{Eta  
獄之探戈(☆jj☆.)白名單優先為左鼓勵各位畫招, 4日 完成      \<6CZ  
異轉悟地(昇龍)3日 完成      u sL* x9i  
魔界地獄 (爪皇凌雨)白名單優先  為左鼓勵各位畫招 ,4日 完成      f [^Aw(o  
超虎斬(牙鬼) 白名單優先 為左鼓勵各位畫招 ,3日 完成      84pFc;<  
龍翼(真豹)3日 完成 =+MPFhvg!  
地尊(~畢奇理~)白名單優先1日  完成 .JiziFJ@mj  
地龍波(爪皇凌雨) 白名單優先 為左鼓勵各位畫招 ,3日 完成  (唔駛15分鐘畫完==) 4^OY C  
終極超昇龍(爪皇凌雨) 白名單優先為左鼓勵各位畫招 , 3日 完成      >q1L2',pK  
烈寒刀(牙星)白名單優先 為左鼓勵各位畫招 , 3日  完成 j;iAD:nf  
終極超昇龍(爪皇凌雨)為左鼓勵各位畫招 , 3日  完成 ;Nj7qt  
撒卡(新生ok!)3日  完成 f\>M'{cV  
豹影拳(真豹) 為左鼓勵各位畫招 , 2日 完成 "E?2xf|.  
虎翔霸(虎.神)  為左鼓勵各位畫招,2日 完成 do+.aOC  
迪倫(牙星)2日白名單優先  完成 kO*$"w#X[p  
新生邪鬼(frankyboy)3日 白名單優先 完成 (%W&4a1di  
十兵衛(chanping)3日 完成 ^7KH _t8  
異轉邪鬼(小雪~☆) 3日 完成 g5QZ0Qkj  
佛恆(【暗】)3日 完成 gH7|=W  
卓男(糯米滋) 完成 5K?IDt7A]  
地尊(hinpotato951)白名單優先 完成   *6F[t.Or  
龍翼EX(狂虎ex)完成  Yv!a88+A8M  
幻音,佛覺(~畢奇理~)完成  白名單優先 zb<6 Ov  
馬龍(牙迪)4日 版主優先 完成 q,eVjt F  
天尊(魚旦二號)2日 版主優先 完成 V0XvJ  
天尊(☆jj☆.)白名單可得優先2日  完成 6}Y#=}  
迪雲異轉個頭(hinpotato951)3日 白名單優先 完成 O ,h;hQZ  
龍翼EX(狂虎ex)完成
z}ddqZ27G$  
qF-@V25P  
mh[75(  
撒卡(自畫) Gc;{\VU  
烈寒刀deep-r(自畫) -f>%+<k=  
馬龍(自畫)  J@Q7p}  
新生小丹(自畫) /j|G(vt5  
幻音(自畫) )i^<r;_z  
比堤(自畫) vv+z'(l  
悟地(自畫) QR0Q{}wbqU  
小丹(自畫) 0C6-GKbZ  
迪雲(自畫) Hi1JLW,  
米兒(自畫) ouFYvtFg  
星仔(自畫) ]cMqahaY  
邪鬼(自畫) f-n1I^|  
新生邪鬼(自畫) * 8_wYYH  
迪倫上身(自畫)
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-02-23
反應不熱烈 O7<]U_"I  
ps:想緊應怎畫= =
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-02-23
牽倫個頭你諗下先..
vs vs
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-02-23
引用第2樓牙星2007-02-23 00:13發表的: (Cd\G=PK  
牽倫個頭你諗下先..
?$^2Umt 0  
牽倫= =錯字呀
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-02-23
引用第3樓lfo1232007-02-23 00:15發表的:
牽倫= =錯字呀
); dT_  
我知左好耐 F\k+[`%{  
懶唔改姐..
vs vs
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-02-23
反應熱烈 d 啦,回覆太小啦
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-02-23
=.=你畫幻音,佛覺先la... <l9-;2L4  
急住送比一個人睇.....
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-02-23
我要EX,THX
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-02-23
畫埋佛恆同埋馬龍啦比某個人XD= =
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-02-23
引用第8樓爪皇凌雨2007-02-23 00:37發表的: <K4 ,7J$}h  
畫埋佛恆同埋馬龍啦急住比~畢奇理~同【暗】睇呀=0=XD= =
3y~r72J  
^~HQC*  
....唔知咩事....按錯左引用...
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-02-23
引用第8樓爪皇凌雨2007-02-23 00:37發表的: @ (i!Y L  
BMIyskl=i  
某個人= =who呀
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-02-23
引用第8樓爪皇凌雨2007-02-23 00:37發表的: UP{j5gR:_  
O!Z|r ?  
你想比佛恆我睇呀
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-02-23
引用第6樓~畢奇理~2007-02-23 00:37發表的: zK+52jhi  
=.=你畫幻音,佛覺先la... pNE(n4v  
急住送比一個人睇.....
~/tKMS6T  
ok,最快2日
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-02-23
你畫到紅魔話你勁
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-02-23
引用第10樓lfo1232007-02-23 00:39發表的:
某個人= =who呀
f e $Wu  
講左啦..係~畢奇理~同【暗】呀!!!!
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-02-23
多謝你畫卓男先 H|+tC=]4IZ  
你畫卓男‧改定係普通卓男?
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-02-23
引用第14樓爪皇凌雨2007-02-23 00:40發表的:
講左啦..係~畢奇理~同【暗】呀!!!!
E8tD)=1  
~畢奇理~畫太多啦,要減1個
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-02-23
引用第15樓糯米滋2007-02-23 00:41發表的: ma7fDo0,`h  
多謝你畫卓男先 A[ 1)!e  
你畫卓男‧改定係普通卓男?
3LrsWAz'  
普通卓男
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-02-23
引用第17樓lfo1232007-02-23 00:42發表的:
普通卓男
y<uE-4  
卓男‧改易畫D
vs vs
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-02-23
咁畫唔畫得比~畢奇理~同埋【暗】呀??畫馬龍同佛恆呀@v@""
快速回復
限100 字節

上一個 下一個