切換到寬版
  • 14503閱讀
  • 376回復

[其他類別]代客畫畫總店,nixon畫廊,畫異轉信物增加撒卡增加店規 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線★超虎☆

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-02-23
店規:任何人(除版主)如果叫我help佢畫畫,我會pm比佢,post唔post係我的自由,請唔好未經我同意就post,否則列入黑名單 346樓,348 樓  KW kT 9[H  
請說明畫咩人物 1%{(?uz9  
現已增加畫招,異信 !T1i_   
黑名單:風神野郎 小聰 Qoo 不二周助 牙笨 牙影 惡夢の戀 monica_fanz  魔蝠 999008 +w/o  
白名單:hinpotato951,frankyboy,痴人,~畢奇理~,牙星,牙鬼,☆jj☆.,爪皇凌雨(白名單可得優先) <0MUn#7'  
訂單: 7E]l=Z`x  
滿月斬(牙鬼)白名單優先為左鼓勵各位畫招 4日 sVf7g?  
地龍追命箭(爪皇凌雨)白名單優先為左鼓勵各位畫招 3日 &Vm[5X W  
真狂虎斬(1~234)為左鼓勵各位畫招 , 3日 =swcmab;  
迪氏全家幅(☆jj☆.)白名單優先4日 Lf<9GYNy>`  
龐士心臟(糯米滋)4日 7m$/.\5  
音速射球(~畢奇理~)白名單優先為左鼓勵各位畫招 ,3日 #@`^  .  
忍流化雨(hinpotato951) 白名單優先為左鼓勵各位畫招 ,4日 `fHiY.-  
異轉悟地(昇龍)3日            :"^$7  
紀錄: }gt~{9?c  
蓮娜(牙星)白名單優先4日  完成 ,4UJ| D=J  
龐士(xerviotse)4日 完成      >l[N]CQ  
蓮娜jahn1 4日  完成      rGO 3  
獄之探戈(☆jj☆.)白名單優先為左鼓勵各位畫招, 4日 完成      kE|#mI[>  
異轉悟地(昇龍)3日 完成      L~zet-3UNf  
魔界地獄 (爪皇凌雨)白名單優先  為左鼓勵各位畫招 ,4日 完成      6ns_4, e  
超虎斬(牙鬼) 白名單優先 為左鼓勵各位畫招 ,3日 完成      rJxT)bR  
龍翼(真豹)3日 完成 9tgkAU`  
地尊(~畢奇理~)白名單優先1日  完成 ZaV@}=Rd8  
地龍波(爪皇凌雨) 白名單優先 為左鼓勵各位畫招 ,3日 完成  (唔駛15分鐘畫完==) w|ei*L  
終極超昇龍(爪皇凌雨) 白名單優先為左鼓勵各位畫招 , 3日 完成      {hR23eE)#  
烈寒刀(牙星)白名單優先 為左鼓勵各位畫招 , 3日  完成 YDL)F<Y  
終極超昇龍(爪皇凌雨)為左鼓勵各位畫招 , 3日  完成 [O'p& j@  
撒卡(新生ok!)3日  完成 ]YKWa"  
豹影拳(真豹) 為左鼓勵各位畫招 , 2日 完成 _E 8SX v  
虎翔霸(虎.神)  為左鼓勵各位畫招,2日 完成 C <)&qx3  
迪倫(牙星)2日白名單優先  完成 Ved:w^ ,  
新生邪鬼(frankyboy)3日 白名單優先 完成 lD X H<W?  
十兵衛(chanping)3日 完成 %;gWl1&5  
異轉邪鬼(小雪~☆) 3日 完成 &c !-C_L 2  
佛恆(【暗】)3日 完成 {,-#;A*yW  
卓男(糯米滋) 完成 %stktVDAP  
地尊(hinpotato951)白名單優先 完成   b /ySt<  
龍翼EX(狂虎ex)完成  2y,wN"qH*  
幻音,佛覺(~畢奇理~)完成  白名單優先 ^6n]@ 4P  
馬龍(牙迪)4日 版主優先 完成 C?J%^?v  
天尊(魚旦二號)2日 版主優先 完成 C, rZ}-  
天尊(☆jj☆.)白名單可得優先2日  完成 mUw,q;{  
迪雲異轉個頭(hinpotato951)3日 白名單優先 完成 L i^V?  
龍翼EX(狂虎ex)完成
1x)%9u}  
aV.<<OS   
.j.=|5nVo4  
撒卡(自畫)  Q.yoxq  
烈寒刀deep-r(自畫) P& VI2k  
馬龍(自畫) Y]Q *I\X  
新生小丹(自畫) ZvJx01F{  
幻音(自畫) + u+fEg/A  
比堤(自畫) o%iTYR :x  
悟地(自畫) m9S5;kB]  
小丹(自畫) gS 3&,^  
迪雲(自畫) IU}`5+:m  
米兒(自畫) :|TBsd|/x  
星仔(自畫) $+j )  
邪鬼(自畫) 5kz`_\ &  
新生邪鬼(自畫) ;'kH<Iq  
迪倫上身(自畫)
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-02-23
反應不熱烈 >?tpGEZ\  
ps:想緊應怎畫= =
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-02-23
牽倫個頭你諗下先..
vs vs
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-02-23
引用第2樓牙星2007-02-23 00:13發表的: $%/Zm*H  
牽倫個頭你諗下先..
 )57OZ  
牽倫= =錯字呀
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-02-23
引用第3樓lfo1232007-02-23 00:15發表的:
牽倫= =錯字呀
rz4S"4  
我知左好耐 QJxcH$  
懶唔改姐..
vs vs
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-02-23
反應熱烈 d 啦,回覆太小啦
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-02-23
=.=你畫幻音,佛覺先la... V;.=O}Lr  
急住送比一個人睇.....
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-02-23
我要EX,THX
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-02-23
畫埋佛恆同埋馬龍啦比某個人XD= =
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-02-23
引用第8樓爪皇凌雨2007-02-23 00:37發表的: [<rV "g  
畫埋佛恆同埋馬龍啦急住比~畢奇理~同【暗】睇呀=0=XD= =
u8 Q`la  
qYF150  
....唔知咩事....按錯左引用...
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-02-23
引用第8樓爪皇凌雨2007-02-23 00:37發表的: Wa.y7S0(@  
$MhfGMk!'  
某個人= =who呀
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-02-23
引用第8樓爪皇凌雨2007-02-23 00:37發表的: xe`SnJgA  
[SJ3FZ<  
你想比佛恆我睇呀
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-02-23
引用第6樓~畢奇理~2007-02-23 00:37發表的: F,}7rhY(U^  
=.=你畫幻音,佛覺先la... _kEU=)Xe  
急住送比一個人睇.....
XmJ?oPr7  
ok,最快2日
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-02-23
你畫到紅魔話你勁
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-02-23
引用第10樓lfo1232007-02-23 00:39發表的:
某個人= =who呀
ffy,ds_7  
講左啦..係~畢奇理~同【暗】呀!!!!
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-02-23
多謝你畫卓男先 2,rjy|R`  
你畫卓男‧改定係普通卓男?
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-02-23
引用第14樓爪皇凌雨2007-02-23 00:40發表的:
講左啦..係~畢奇理~同【暗】呀!!!!
vPsf{[Kr  
~畢奇理~畫太多啦,要減1個
離線★超虎☆
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-02-23
引用第15樓糯米滋2007-02-23 00:41發表的: J Sms \  
多謝你畫卓男先 S^ JUQx7  
你畫卓男‧改定係普通卓男?
&\Yd)#B/  
普通卓男
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-02-23
引用第17樓lfo1232007-02-23 00:42發表的:
普通卓男
UdX aC= Q  
卓男‧改易畫D
vs vs
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-02-23
咁畫唔畫得比~畢奇理~同埋【暗】呀??畫馬龍同佛恆呀@v@""
快速回復
限100 字節

上一個 下一個