切換到寬版
  • 3003閱讀
  • 43回復

[討論]屈招—技術 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線sp149ndo4
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-07-26
[quote]引用第39樓波仔xd於2008-07-26 21:56發表的  : ;-SFK+)R"  
[如果你嬴吾到屈機佬,,,有好多人都會好嬲牙之類 3Z?"M  
係戈個時間大部分人都控制吾到自己既情緒/quote] &)F8i# M  
我都幾同意你e句宜+lfo有部份冇品人士 當你win左ED人既時候 =.vc={_ ?  
佢地點都會搵一d籍口話你win得名不正 言不順 Z^t"!oY  
希望E一 d冇品人士可以改一改自己d性格  76e%&ZG)Q  
咁樣人人玩lfo都可以開心d^^
收lfoac pm我
離線小空拳
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-07-27
引用第40樓sp149ndo4於2008-07-26 22:08發表的  : "`pI! nj  
[quote]引用第39樓波仔xd於2008-07-26 21:56發表的  : fiDwa ;,  
[如果你嬴吾到屈機佬,,,有好多人都會好嬲牙之類 &,?bX])  
係戈個時間大部分人都控制吾到自己既情緒/quote] 0bY}<x(;  
我都幾同意你e句宜+lfo有部份冇品人士 當你win左ED人既時候 5xJyW`SWz  
佢地點都會搵一d籍口話你win得名不正 言不順 ?m&?BsW$)  
.......
wNsAVUjLe  
XXbA n-J  
nCMv&{~  
c.5?Q >!+  
#BA=?7  
其實好多人都講咩技術第一 <b0;Nf   
我就覺得 Az +}[t  
Yh`P+L  
玩lfo 駛乜又禁招 又唔比屈招 3GEI)!  
禁左真係好玩啲? v7rEU S-  
跟番玩家自己想點玩 就點vs JffjGf-o  
禁咪最好 N[$bP)h7  
T;6 VI|\  
有時太注重技術 QR'yZ45n4  
反而令到vs冇左趣味 KA)9&6  
=nQ"ye  
其實講到尾 SKTf=rY  
都係玩家有品最重要 <~:Lp:6 J  
唔好為左要羸 >;@ _TAF  
就出盡所有方法 (有啲更加用外掛....)
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-07-27
引用第18樓ngchunlam於2008-07-22 12:56發表的  :
我好認同一個人點出招由佢決定
`<I+(8]Uz  
你是係IBBS無人不知的屈招名狗
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-07-27
--------------
[ 汝吾之在2009-08-31 16:45重新編輯此帖 ]

快速回復
限100 字節

上一個 下一個