切換到寬版
  • 6015閱讀
  • 89回復

[自創小說]LFO的故事四!《邪鬼的真樣》…兩個人回,其他個d唔係=.= [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小李

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-23
小李係第三集比人打完之後: `|#Qx3n%  
t|!j2<e  
三隻畜生:今次打住你甘多先! S h,&{z!  
'd&0Js$^  
小李:哦哦! C2xL1`  
vRxM4O~"  
畜生:以後唔好啦! (_*5oj -  
X*Dj[TD]  
突然,彈左條佬出泥 HXYRH  
A"l?:?rtw]  
佬:邊個殺我DD r"a5(Q;n  
w TGb d  
小李:DD?我知啦!係個三隻畜生! ]f: v,a  
HU-QDp%*r7  
邪鬼:就頻三隻畜生?!佢地中要傷都無傷過既! xIGfM>uq  
qYf |Gv  
小李:你唔係想話我啊 7aYn0_NKp  
MXiQ1 x  
邪鬼:睇你比人打到成個豬頭甘!唔係你係乜水 bY2 C]r(n  
xD /9F18  
唔洗講都知發生乜事!《邊個唔知變豬頭》 .tmiQ.  
drd/jH&  
邪鬼:你甘弱既!睇泥唔係你! )r z+'|,  
1>Dl\czn  
小李:都話啦 5"]~oPK  
V &|Ed  
邪鬼:但係明知唔係你都要打! ?EpSC&S\  
c$` 4* 6  
小李:點解啊 7,MS '2nz  
0lsXCr_X  
邪鬼:你樣衰囉! KdUn D4d  
-:9P%jWt  
都係甘! ww{_c]My  
CWG6;NT6m  
??人:我係唔會比你哈弱者既!你連低B仔都打,中算係乜野勁人 wHv]ViNvXE  
3bd5FsI^pU  
《個位係一名無褲著,下面靜係得愧布既人係屎渠到走左出泥》 kctzNGF|  
^(f4*m6`  
小李:露底狂啊! 9lj!C '  
rgf#wH%hN  
真天魔:我難得走泥救你!你甘話我!信唔信我走啊拿 J~iBB~x.  
p!V>XY'N^  
小李:唔好啦!你唔好走啊!我既未來就睇你啦 !W'Ui 9uX  
~!d/8?!   
真天魔:我今次第齊火紫同乾冰!唔會再好似第二集甘嫁啦 y}K\%;`[a  
%?hsoj&k  
小李:  邪鬼!你死緊啦 m8JR@!t7  
a=$t&7;,  
小李:我為你打氣! gx:;&4AD  
H :JLAK  
真天魔:你條粉樣同我彈開!小心燒到你! W85@v2b  
Dbaf0  
小李:哦哦! z6~ H:k1G%  
XJ+6FT/qss  
邪鬼:你地講完未啊!講左甘耐,我都無乜對白既!都係怪你查─小李 J3b4cxm  
.E~(h*NW  
小李:關人忍事 d ~_`M0+  
Yy JPHw)Z  
真天魔:帶保暖手套先!接招啦─火紫飛擊 SL&hJs4c'  
 ,chf~-d  
《邪鬼囉左個BB同個廣音器出泥》 dj&}Gedy  
0Hw-59MK  
邪鬼:BB!同我"鹹"!你唔"鹹"既話唔好怪我! #W2[  
Y'3}G<'%  
BB:哇……哇……哇! asgF1?r  
o1OBwPj  
《邪鬼放左個廣音器係BB口面前》 Gy Qm/I  
 /n^c>)  
邪鬼:係時候啦!鬼哭神號 sNHSr  
@l (vYJ:f  
《支火紫震到識左》 x/MZ(A%D  
^D_/=4rz8  
小李:好Q大聲啊!睇泥我比人打左甘多次,係時候要出手啦- -+  (|fm6$  
z ggB$5  
小李:睇下我既廢紫你旋風啦! YEx)"t8E  
?Jusl8Sm  
邪鬼:你識體術!我識忍術!千鳥 wVA|!>v  
s& {Qdf  
小李:鳥籠?! Lj %{y.Rj  
q 'a  
《係鳥籠入面就彈左成千隻鳥出泥》 wj|x:YZ*  
 ql&*6KZ"  
邪鬼:=_=''' …… i_LF`JhEQT  
W:VP1 :  
小李:底死啊!走晒WO xaKst p  
>Dg#9  
邪鬼:無計啦!黃金靚衛兵 rt+..t\  
do>"[RO  
小李:^_^ ?68uS;  
:Ze+%d=  
黃金兵:沖啊 +>g`m)?p  
=KX<_;E  
真天魔:發達啦 =]Hs|{  
}98>5%Uv  
黃金兵: agOk*wH5  
Er:?M_ev  
小李、真天魔:除佢地件裝甲 =S]a&*M  
Px' !;  
黃金兵:閃啊 A~{f/%8D  
AzpV4(:an.  
《唔洗一分鐘後》 $ 'QdFkOr  
YY4-bNj[p  
黃金兵:我地以後點見人啊/_\《全陪無著3》 b}zBn8l  
9<]a!:!^  
邪鬼:你地個然好強! :Px\qh}K  
m^\TUj  
小李:輪到你啦! 4`2$_T$ F  
I7\ &Z q  
真天魔:殺左佢啦! &,-p',\-  
.Nx W=79t  
小李:唔得^_^ g.#+z'l  
lg:y|@Y''  
小李:超級除3觀音手 ?&h3P8  
=ziy`#fm,  
邪鬼:唔好啊!救命啊!非麗啊 ~HUZ#rUHm>  
9 K  
小李: P-JfV7(O8  
bn 4 &O  
《流鼻血,失血過多量到!《點解唔死呢?就係因為:死左點樣作落去?》》 9g?xlue#?  
%W|DJ\l8"  
邪鬼:人地女仔泥嫁/_\!我唔叫非麗都算好啦!我加陣無面見人啦 r.FLGD U  
~k4W<   
真天魔:哇!好令啊!中令過米兒啊 JFqf;3R  
WY)^1Gb$ux  
邪鬼:/_\我比佢姦左!我以係就係佢既人啦/_\ s"0b%0?A  
qq+MBW*  
真天魔:送佢入廠先啦! $-@$i`Kf/  
^ZQCIS- R  
邪鬼:唔洗!邪鬼一吻 LE c8NQs  
DQ=N1pft2v  
小李:好激啊! j [S`^2  
cvAtwQ'  
《講完呢句後,小李因為激情過到而失血太多,之後就入廠》 }w!ps{*  
":d*dl  
DB&SOe  
hD 46@  
《信便一題:邪鬼係之後係集集都會出場!個位令女其實係期期異轉!》 }NX\~S"  
J/4y|8T/y  
《姐係邪鬼其實一直都係人份,所以期期係打龐士個陣一直無出場!》 a|N0(C  
J35l7HH  
《異轉邪鬼先係真既邪鬼!》 ^w6eWzI  
5urE  
《完字以下的也是本小李作既!所以唔洗理都得》 '=TTa  
9Nl*  4  
《今次本人認為好無聊,唔知你地點睇呢》
[ 此帖被小李在2008-08-24 01:36重新編輯 ]
離線阿星
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-23
好正 {u]CHN`%Z  
一面睇 ^L~ [+|  
一面笑 /;UTC)cJ  
邪鬼:人地女仔泥嫁/_\!我唔叫非麗都算好啦!我加陣無面見人啦 P6OM)>C  
真天魔:哇!好令啊!中令過米兒啊 -v*x V;[  
邪鬼:/_\我比佢姦左!我以係就係佢既人啦/_\ \FI^ Vk  
笑左好耐
離線小李
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-23
引用第1樓阿星於2008-08-23 23:02發表的  : u-/3(dKt  
好正 :+pPr Gj"  
一面睇 #HcI4j:s!  
一面笑 qi[(*bFK7  
邪鬼:人地女仔泥嫁/_!我唔叫非麗都算好啦!我加陣無面見人啦 'Fzuc^G(d  
真天魔:哇!好令啊!中令過米兒啊 JE%i-UVH+;  
.......
\R;K>c7=  
多謝你!因為你第一個回,加上你話好笑^_^
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-23
內容差極 RQJ9MG w  
只不過樓主肯打咁多字(其實唔算多 都係一般咁多 G32_FQ$ b  
唔想踩到咁盡 K \m4*dOv  
唔似d人抄人文咁
不要看全圖
離線987321654
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-23
哇,好好笑呀,好好笑呀,點解可以咁好笑ga,哈哈哈哈
無言...
離線小李
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-23
引用第3樓馬里亞斯於2008-08-23 23:13發表的  : $R3.yX=[\  
內容差極 6#/LyzZq|  
只不過樓主肯打咁多字(其實唔算多 都係一般咁多 s:G [Em1  
唔想踩到咁盡 ~ |J*E38  
唔似d人抄人文咁
xBt4~q;#sE  
緊係啦!你睇乜野膠文都踩同唔笑嫁啦! xg4T` ])  
你除左會讚人改圖之外, G-Zr M  
我就從未睇你係膠POST到讚過人 Z@8MhJ  
《原因:你講唔出有乜好=_=》
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-23
引用第5樓小李於2008-08-23 23:17發表的  :
緊係啦!你睇乜野膠文都踩同唔笑嫁啦! P((S2"D<4  
你除左會讚人改圖之外, :K!GR  
我就從未睇你係膠POST到讚過人 IH*U!_ `  
《原因:你講唔出有乜好=_=》
 [ ((h<e  
好簡單 7Q<Kha  
就係因為膠 dY48S{  
除左改得算好既膠圖之外 @|jKO5Y  
膠文膠圖(除左改得好)我都覺唔好
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-23
引用第6樓馬里亞斯於2008-08-23 23:19發表的  :
好簡單 z_)OWWdN  
就係因為膠 FkB6*dm-  
除左改得算好既膠圖之外 ~5XL@jI^  
膠文膠圖(除左改得好)我都覺唔好
%N?W]vbra  
我未聽過膠圖改得好既=.= FB?q/ _  
又未聽過膠文作得好=.=
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-23
引用第7樓小李於2008-08-23 23:23發表的  :
我未聽過膠圖改得好既=.= `W.vW8 !#  
又未聽過膠文作得好=.=
S>vVjq?~l(  
膠文作得好唔好我都係踩架啦 @ [[C s*-  
膠圖改得好有咪咁出奇
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-23
引用第8樓馬里亞斯於2008-08-23 23:25發表的  :
膠文作得好唔好我都係踩架啦 C7c|\T  
膠圖改得好有咪咁出奇
>uqS  
膠圖就算改得點好, S9F]!m^i  
你都係踩姐=.= B[U.CAUn  
《除左D唔係膠既之外》
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-23
引用第9樓小李於2008-08-23 23:27發表的  :
膠圖就算改得點好, l2KxZteXY0  
你都係踩姐=.= 4- ?`#  
《除左D唔係膠既之外》
e>i8=U` ;  
改圖改得好我唔會踩 xZ{|D  
{0Ol/N;|D  
某位高人改
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-23
引用第10樓馬里亞斯於2008-08-23 23:29發表的  :
改圖改得好我唔會踩 yzzre>F  
b 2kbuk]  
某位高人改
W ]MJ!4  
救命啊!笑到我頭唔到氣啊
[ 此帖被小李在2008-08-23 23:52重新編輯 ]
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-24
你都知無聊 YHtI%  
就唔好貼啦 K T72D  
知唔知個醜字點寫呢?
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-24
除左膠文你可唔可以作個認真d
不要看全圖
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-24
gag到爆,希望樓主作多d

離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-24
幾好笑呀 :HQ/vVw'"9  
好過火仔啦
離線×浪×
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-24
邪鬼女= =........
離線michael1212
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-24
又黎一篇膠文- -囧 =c 4U%d2  
唔掂唔掂再唔掂果隻 囧
離線墮天使
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-24
其實呢- - .m51/X&*n  
`-m7CT sA  
有d字眼唔係好明-_-
離線小李
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-24
引用第12樓糯米滋於2008-08-24 01:41發表的  : ,88}5)b[  
你都知無聊 g= 8e.Y*Fr  
就唔好貼啦 rD gl@B3  
知唔知個醜字點寫呢?
j*}x e'#  
唔識!你教下我啦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個