切換到寬版
  • 6019閱讀
  • 89回復

[自創小說]LFO的故事四!《邪鬼的真樣》…兩個人回,其他個d唔係=.= [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小李

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-23
小李係第三集比人打完之後: 4E2#krE%  
~!S/{Un   
三隻畜生:今次打住你甘多先! 4> uN H5  
n }b{u@$  
小李:哦哦! XV/7K "  
~s-bA#0S  
畜生:以後唔好啦! 7]} I  
R?zlZS.~  
突然,彈左條佬出泥 W[I$([  
i=L 86Ks  
佬:邊個殺我DD x <a}*8"  
A_l\ij$Y  
小李:DD?我知啦!係個三隻畜生! ?N<,;~  
4[i 3ckFT,  
邪鬼:就頻三隻畜生?!佢地中要傷都無傷過既! XD?Lu _.  
BTD_j&+(  
小李:你唔係想話我啊 E nGh&]  
#]dq^B~~  
邪鬼:睇你比人打到成個豬頭甘!唔係你係乜水 gg.]\#3g  
B `.aQ  
唔洗講都知發生乜事!《邊個唔知變豬頭》 [(2^oTSRaq  
fP:]s@$  
邪鬼:你甘弱既!睇泥唔係你! mKjTJzS  
O &MH5^I  
小李:都話啦 ;O1jf4y  
/O<~n%< G  
邪鬼:但係明知唔係你都要打! 9 Jw, ls  
>yr;Y4y7K  
小李:點解啊 /lbj!\~  
W/\pqH  
邪鬼:你樣衰囉! )H@<A93  
<jh7G  
都係甘! -.r"|\1X  
TFG? EO  
??人:我係唔會比你哈弱者既!你連低B仔都打,中算係乜野勁人 k,$/l1D  
|fywqQFq  
《個位係一名無褲著,下面靜係得愧布既人係屎渠到走左出泥》 1$1>cuu  
 3b\s ;!  
小李:露底狂啊! ]?)uYot  
c&1_lI,tH  
真天魔:我難得走泥救你!你甘話我!信唔信我走啊拿 (V&8 WN  
pj<aMh  
小李:唔好啦!你唔好走啊!我既未來就睇你啦 2Y%7.YX"  
lX%-oRQ/os  
真天魔:我今次第齊火紫同乾冰!唔會再好似第二集甘嫁啦 sVr|kvn2  
KAXjvZN1  
小李:  邪鬼!你死緊啦 t #Kucde  
7TEpjSuF  
小李:我為你打氣! Z'`\N@c#  
<p CD>  
真天魔:你條粉樣同我彈開!小心燒到你! p6NPWaBR  
unc6 V%  
小李:哦哦! !?_CIt$p  
akk*f+TD`  
邪鬼:你地講完未啊!講左甘耐,我都無乜對白既!都係怪你查─小李 FAL#p$y}  
2*^=)5Gj-h  
小李:關人忍事 |JR`" nF`  
bl&9O  
真天魔:帶保暖手套先!接招啦─火紫飛擊 hxj\  
&"W gO!pzD  
《邪鬼囉左個BB同個廣音器出泥》 >]anTF`d  
n Bd]rak'  
邪鬼:BB!同我"鹹"!你唔"鹹"既話唔好怪我! w >\oz  
-<k)|]8  
BB:哇……哇……哇! %E/#h8oN{  
:-#7j} R&  
《邪鬼放左個廣音器係BB口面前》 <{8x-zbR+  
"=n%L +6 %  
邪鬼:係時候啦!鬼哭神號 ]KEE+o  
Ky7. &6\n  
《支火紫震到識左》 Q|P M6ta  
%,1TAmJfHa  
小李:好Q大聲啊!睇泥我比人打左甘多次,係時候要出手啦- -+ ob8 }v*s  
r>! @Z2%s  
小李:睇下我既廢紫你旋風啦! 9(qoME}>=  
FX9WX b4w  
邪鬼:你識體術!我識忍術!千鳥 *J]p/<> {  
\ a7m!v  
小李:鳥籠?! IJKdVb~   
(^W :f{  
《係鳥籠入面就彈左成千隻鳥出泥》 ;hODzfNkS  
P`O`Mw EAf  
邪鬼:=_=''' …… 8 e_]  
I L7kpH+y  
小李:底死啊!走晒WO Du +_dr^4  
"=+i~N#Sc  
邪鬼:無計啦!黃金靚衛兵 * ;McX  
9{U@s  
小李:^_^ *g %b dO  
M@7U]X$g  
黃金兵:沖啊 !~RK2d  
kCEo */,  
真天魔:發達啦 mE1Vr  
= SuJ*   
黃金兵: /eU\B^k  
KPDJ$,:  
小李、真天魔:除佢地件裝甲 {`k&Q +gY  
%).I &)i  
黃金兵:閃啊 ^t71${w##  
J @~g>   
《唔洗一分鐘後》 o3\^9-jmp  
uPbdzUk$  
黃金兵:我地以後點見人啊/_\《全陪無著3》 wSCI?  
+w(6#R8u5  
邪鬼:你地個然好強! \!jz1`]&{  
IY6Qd4157  
小李:輪到你啦! (w2lVL&   
%scIZCrI~  
真天魔:殺左佢啦! mX hC-8P  
A@?-"=h}  
小李:唔得^_^ ns~bz-n  
& ^1 b]f  
小李:超級除3觀音手 ~N}Zr$D  
z>0$SBQ-  
邪鬼:唔好啊!救命啊!非麗啊 cZ !$XXA`  
_1O .{O  
小李: (VmFYNt&  
ooB9i No^  
《流鼻血,失血過多量到!《點解唔死呢?就係因為:死左點樣作落去?》》 O(-6Zqk8Q  
b@=H$"  
邪鬼:人地女仔泥嫁/_\!我唔叫非麗都算好啦!我加陣無面見人啦 ]8OmYU%6V  
h+!R)q8M  
真天魔:哇!好令啊!中令過米兒啊 /&G|.Cx  
ltU{P|7!E  
邪鬼:/_\我比佢姦左!我以係就係佢既人啦/_\ P.Cn[64a+@  
6C"zBJcGc  
真天魔:送佢入廠先啦! gBWr)R  
=Ez@kTvOs  
邪鬼:唔洗!邪鬼一吻 W5Jy"]^I  
3TeRZ=2:*x  
小李:好激啊! kREFh4QO,  
\(=xc2  
《講完呢句後,小李因為激情過到而失血太多,之後就入廠》 v9,cL.0&  
of7p~{3H  
6&6dd_K(  
(4RtoYWW  
《信便一題:邪鬼係之後係集集都會出場!個位令女其實係期期異轉!》 7!(/7U6rP  
)mI>2<Z!  
《姐係邪鬼其實一直都係人份,所以期期係打龐士個陣一直無出場!》 FIAmAZH}_  
% jf|efxo  
《異轉邪鬼先係真既邪鬼!》 7rbw_m`12-  
3G 5xIr6   
《完字以下的也是本小李作既!所以唔洗理都得》 (RrC<5"  
e2tru_#  
《今次本人認為好無聊,唔知你地點睇呢》
[ 此帖被小李在2008-08-24 01:36重新編輯 ]
離線阿星
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-23
好正 Uc ,..  
一面睇 J(~1mIJjC  
一面笑 9m_~Zs}Z  
邪鬼:人地女仔泥嫁/_\!我唔叫非麗都算好啦!我加陣無面見人啦 _ MB/p  
真天魔:哇!好令啊!中令過米兒啊 m~W[,7NE0&  
邪鬼:/_\我比佢姦左!我以係就係佢既人啦/_\ #u+qV!4  
笑左好耐
離線小李
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-23
引用第1樓阿星於2008-08-23 23:02發表的  : lx2%=5+i;  
好正 =oiz@Q@H  
一面睇 \Nf#{  
一面笑 2ve<1+V_  
邪鬼:人地女仔泥嫁/_!我唔叫非麗都算好啦!我加陣無面見人啦 ypemp=+(r  
真天魔:哇!好令啊!中令過米兒啊 -`z%<)!Y  
.......
*wd=&Z^19  
多謝你!因為你第一個回,加上你話好笑^_^
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-23
內容差極 -ULgVGYKK  
只不過樓主肯打咁多字(其實唔算多 都係一般咁多 z?kE((Ey  
唔想踩到咁盡 Y,, Z47% E  
唔似d人抄人文咁
不要看全圖
離線987321654
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-23
哇,好好笑呀,好好笑呀,點解可以咁好笑ga,哈哈哈哈
無言...
離線小李
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-23
引用第3樓馬里亞斯於2008-08-23 23:13發表的  : )Wt&*WMFXl  
內容差極 ? IlT[yMw  
只不過樓主肯打咁多字(其實唔算多 都係一般咁多 O ]-8 %  
唔想踩到咁盡 K*1]P ar;  
唔似d人抄人文咁
Ic&YiATj  
緊係啦!你睇乜野膠文都踩同唔笑嫁啦! IeA/<'U s  
你除左會讚人改圖之外, T-7( 3#&  
我就從未睇你係膠POST到讚過人 k{lXK\zN  
《原因:你講唔出有乜好=_=》
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-23
引用第5樓小李於2008-08-23 23:17發表的  :
緊係啦!你睇乜野膠文都踩同唔笑嫁啦! sE{5&aCSR  
你除左會讚人改圖之外,  ~rXLb:  
我就從未睇你係膠POST到讚過人 XI`s M~'  
《原因:你講唔出有乜好=_=》
W&I:z-VH  
好簡單 GGZ9DC\{  
就係因為膠 .]<gm9l  
除左改得算好既膠圖之外 XC}2GHO<  
膠文膠圖(除左改得好)我都覺唔好
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-23
引用第6樓馬里亞斯於2008-08-23 23:19發表的  :
好簡單 l6MBnvi   
就係因為膠 C&EA@U5X^  
除左改得算好既膠圖之外 N!\ 1O,  
膠文膠圖(除左改得好)我都覺唔好
EVLDP\w{  
我未聽過膠圖改得好既=.= *rV{(%\m  
又未聽過膠文作得好=.=
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-23
引用第7樓小李於2008-08-23 23:23發表的  :
我未聽過膠圖改得好既=.= ]&='E.f  
又未聽過膠文作得好=.=
i0?/\@gd  
膠文作得好唔好我都係踩架啦 8ddBQfCY  
膠圖改得好有咪咁出奇
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-23
引用第8樓馬里亞斯於2008-08-23 23:25發表的  :
膠文作得好唔好我都係踩架啦 \34:]NM  
膠圖改得好有咪咁出奇
X LY>}r  
膠圖就算改得點好, I&% Z*H  
你都係踩姐=.= ^i@0P}K<  
《除左D唔係膠既之外》
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-23
引用第9樓小李於2008-08-23 23:27發表的  :
膠圖就算改得點好, *(Z\ "o!  
你都係踩姐=.= @"aqnj>+  
《除左D唔係膠既之外》
wOEc~WOd  
改圖改得好我唔會踩 wF*9%K'E  
"9NWsy}<c  
某位高人改
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-23
引用第10樓馬里亞斯於2008-08-23 23:29發表的  :
改圖改得好我唔會踩 59~mr: *sF  
C 1)+^{7ef  
某位高人改
Oc5f8uv  
救命啊!笑到我頭唔到氣啊
[ 此帖被小李在2008-08-23 23:52重新編輯 ]
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-24
你都知無聊 SL +\{V2  
就唔好貼啦 :z6?  
知唔知個醜字點寫呢?
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-24
除左膠文你可唔可以作個認真d
不要看全圖
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-24
gag到爆,希望樓主作多d

離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-24
幾好笑呀 ~4c,'k@  
好過火仔啦
離線×浪×
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-24
邪鬼女= =........
離線michael1212
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-24
又黎一篇膠文- -囧 8-smL^~%#  
唔掂唔掂再唔掂果隻 囧
離線墮天使
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-24
其實呢- - "#{b)!EH  
}Fu2%L>  
有d字眼唔係好明-_-
離線小李
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-24
引用第12樓糯米滋於2008-08-24 01:41發表的  : UG6\OgkL+  
你都知無聊 i-x /h -  
就唔好貼啦 s2nZW pIy  
知唔知個醜字點寫呢?
BpF}H^V-  
唔識!你教下我啦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個