切換到寬版
  • 4075閱讀
  • 56回復

[其他類別]幫人做火柴人圖(10) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我愛星奇

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-04-09
想要咩招火柴人 XcOfQ s  
我做比你 "}_b,5lkGK  
但係都要time做 %9,:  
^^可以用來做簽名GA~ o,| LO$~  
------------------------------------------- 9(;5!q,Gsg  
sorry~~~~  ~F?vf@k  
我日日在school工作 /az}<r8  
又沒time .A;e` cKb  
我星期6,日 有time _[zZm *  
------------------------------ I{8fTod  
cc903 hT `kma  
dP>~ExYtm  
牙凌 6S#Y$2 P  
=T73660  
freeze99 OE{{,HFa`G  
"N"$B~W*  
rockloman 9"KO!w  
q^:>sfd  
love_miko ~r<@ `[-L  
x -wIgo+  
希仔 g@IV|C( *0  
 1 &24:&  
地主一號 n#jBqr&!M  
;7id![KI4  
╓v仔╛ lHRs3+  
grvm2`u  
銘仔║ (G:A^z  
?xftr(  
swift021073 EV1x"}D A_  
81m3j`b  
~~福仔~~ y v6V1gK  
ws"{Y+L  
========================================== Rne#z2Ok  
cc903 D?+\"lI  
悟地 XJx$HM&0M  
新生悟地 2個招都得! (ok) $uw[X  
------------------------------ )e#KL$B)v  
牙凌  =fJDFg  
迪雲異轉之後出散彈氣功之後出終昇,再出地龍 $]V,H"  
o唔ok= ="? PUt\^ ke  
(ok) &|/@;EA$8  
-------------------------------------------- 4o+SSS  
rockloman RJpH1XQ j  
悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎(ok) O$Wi=5  
-------------------------------------------- T:v.]0l~  
freeze99 "I[a]T}/  
新生達爾異轉左之後用滑翔刀唔該晒 ^$8@B]*  
--------------------------------------- j7(sYo@x7  
love_miko  {{hp;&x  
超虎車中 B,Pbm|U1  
U_s3)/'  
跟住反方向hi中個真狂,再出 [i[*xf-B  
4?+K:e #F  
打中"長"反彈返出黎爆氣彈佢上去,出虎門鬼車 8fV.NCyE  
o1Bn^ w  
跟住超虎斬車佢,再一野絕地猛虎撞落黎,ko (ok) =>? ;Iv'Z  
--------------------------------------------- oXC|q-(C  
希仔 06ndW9>wD)  
亨利,要異轉,仲有要出地龍追命箭,之後出魔皇之樂章(ok) hv)>HU&  
------------------------------------------------- U0%T<6*H  
~~福仔~~ [/h3HyZ.  
比提同跑攻之後用亡命之後用慘絕..(ok) 9v\x&h  
=------------------------------- vY 0EffZ  
劍王 0P{^aSxTP  
龍翼出左狂虎彈之後用我行我道(沒ok) U2v;[>=]  
--------------------------------------- LtIR)EtB]  
牙星    (do死人我)= = #Hn<4g"AjM  
環咒拳+回天+潛龍+血煉+酋咒+爆極破+獄之...(沒ok) <WXGDCj  
KCBA`N8  
黑龍之怒(撞壁個種)+昇龍殺+最強一式+雙‧昇龍拳+三頭龍波  (唔明) L/ L#[  
z7vc|Z|  
天之鏡+瞬間+回天刃+亂刀個招+真天鏡+天之怒(沒ok) 5j8aMnvs  
-------------------------------------------------------- / .wO<l=  
狂虎ex gmdJ8$  
極惡龍翼果二招(沒ok) % G'{G  
----------------------- *B4?(&0  
alanfongex \ltbiDP2  
天尊 出天之刃 之後用天之鏡 最後用天之怒(4條光柱) (沒ok) /M,C%.-  
----------------------------------------------------------------
[ 我愛星奇在2007-05-05 20:42重新編輯此貼 ]
2條評分
離線cc903
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-04-09
悟地/ MdC}!&W  
新生悟地 2個招都得!
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-04-09
明白~ "C]v   
明天/二個中 比到
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-04-09
引用第1樓cc903於2007-04-09 22:19發表的  : xz-?sD/xe  
悟地/ ncpNesB  
新生悟地 2個招都得!
XC!Y {lp  
OK啦~
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-04-09
可唔可以整迪雲異轉之後出散彈氣功之後出終昇,再出地龍 {n{-5Y  
o唔ok= ="?
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-04-10
引用第4樓牙凌於2007-04-09 23:59發表的  : )  D5JA`  
可唔可以整迪雲異轉之後出散彈氣功之後出終昇,再出地龍 s)#TT9BbV  
o唔ok= ="?
:)F0~Q  
沒問題~ 8(]q/g"O  
明天一定
離線rockloman
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-04-10
可唔可以要悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎? ft$!u-`  
thanks.
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-04-10
唔該請你幫我整新生達爾異轉左之後用滑翔刀唔該晒
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-04-10
引用第6樓rockloman於2007-04-10 00:45發表的  : 8< "lEL|  
可唔可以要悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎? c@$W]o"A  
thanks.
7e Hj"_;  
沒問題... yS4nB04`=  
明天一定~~~ `m\ ?gsw7  
但要好多time
[ 我愛星奇在2007-04-10 02:32重新編輯此貼 ]
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-04-10
引用第7樓freeze99於2007-04-10 01:10發表的  : pZ 7KWk4  
唔該請你幫我整新生達爾異轉左之後用滑翔刀唔該晒 [表情]
P?zL`czWd  
沒問題沒問題..
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-04-10
做得好呀= ="另外想問下你知唔知迪雲異轉後仲有果幾招識唔識點出? B Wzo|isv  
如識可唔可以幫整= =?
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-04-10
引用第10樓牙凌於2007-04-10 09:11發表的  : Bmi9U   
做得好呀= ="另外想問下你知唔知迪雲異轉後仲有果幾招識唔識點出? nPjN\Es6  
FMAt6HfU  
沒..沒問題~
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-04-10
引用第6樓rockloman於2007-04-10 00:45發表的  : "QCViR  
可唔可以要悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎? g qan]b_  
thanks.
5`[B: <E4  
ok左啦
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-04-10
引用第10樓牙凌於2007-04-10 09:11發表的  : 7NDjXcuq  
做得好呀= ="另外想問下你知唔知迪雲異轉後仲有果幾招識唔識點出? RT+_e  
\P7y&`|  
又ok啦 沒問題啦
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-04-10
唔該晒你幫我整
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-04-11
超虎車中 [Y=X^"PF  
JDy;Jb  
跟住反方向hi中個真狂,再出oe Oe[qfsdW  
jJDY l([  
打中"長"反彈返出黎爆氣彈佢上去,出虎門鬼車 j}$Up7pW  
wz(D }N5  
跟住超虎斬車佢,再一野絕地猛虎撞落黎,ko ~M4@hG!  
Om= *b#k  
好難嫁喇我知 Zc9j_.?*  
q=40  l  
加油 C #A\Rfi  
2?bE2^6  
一定加你多多分=) +|=5zWI /  
Qo;#}%}^^  
做夠20個我考慮幫你加埋精=)
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-04-11
引用第15樓love_miko於2007-04-11 23:04發表的  : ^3-Wxn9&  
超虎車中
跟住反方向hi中個真狂,再出oe
打中"長"反彈返出黎爆氣彈佢上去,出虎門鬼車 s\`Vr;R:|  
.......
N+vU@)_lC  
沒....沒問題.. 4#qjRmt  
N&0MA  
明天啦^^ Vd{h|=J  
'ZHu=UT7_  
仲有 WLAJqmC]  
B9 Dh^9?L  
如果要do20個 x\Y%/C[Kc  
要有20個人sin ga~
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-04-12
引用第16樓我愛星奇於o4e 23:27發表的  :
[表情]沒....沒問題..
明天啦^^
.......
I_yIVw;  
放心 ]kmOX   
v`hv5wQ  
一定仲有人會搵你make的 1>*]jj}  
J{mP5<8>b  
加油=)
離線希仔
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-04-12
幫我做個亨利,要異轉,仲有要出地龍追命箭,之後出魔皇之樂章,唔該
金句:
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-04-12
引用第18樓希仔於2007-04-12 11:44發表的  : <@vE 3v;  
幫我做個亨利,要異轉,仲有要出地龍追命箭,之後出魔皇之樂章,唔該 [表情]
Uqpvj90sw  
沒.....沒問題.. 4a @iR2e  
我一陣sin啦 UUU^YT \  
4:00 help你do
快速回復
限100 字節

上一個 下一個