切換到寬版
  • 3611閱讀
  • 31回復

[遊戲改圖]頭像小店~(更新了!加了亨利^^) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線神楓

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-03-23
樂雲的: B+^(ktZp@  
"S 3wk=?4  
霍雷的: fwK}/0%  
!T](Udf  
迪雲的: VJ ^dY;  
*(PL _/:  
歷奇的 &Ysosy*  
&>e-(4Xu  
安雅的: 54 >-  
vad12WrG<  
龐士的: x.8TRMk^  
vSi_t K4  
龍翼EX的: dlhdsj:  
,`ZYvF^%  
比堤的: z]b>VpW:  
T3`ludm^u  
邪鬼的: GA7}K:LP'k  
p-1 3H0Kt  
蓮娜的: PJcwH6m  
\(t@1]&jw  
達爾的: dnV[ P  
22f`LoM  
卓男的: <SI}lQ'i  
v3v[[96p  
米兒的: +cD!1IT:  
H[ DUZ,J  
約翰的: aW!@f[%~F  
wywQ<n  
亨利 p~*UpU8u  
[ 神楓在2007-04-10 21:12重新編輯此貼 ]
1條評分
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-03-23
做歷奇牙=] X^WrccNX  
thx晒 ~ o1x;Y6  
我覺得你做迪雲最靚 Q>n|^y6  
迪雲ga第1幅同最尾果幅最靚
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-03-23
做安雅牙=] PssMTEf  
thx晒 c+2FC@q{l  
我覺得你做樂雲最靚 AE} )o)B  
樂雲ge未2個幅同第一幅
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-03-23
我想做頭像 f]`vRvbe  
但唔得 1AU#%wIEP  
儲存係桌面變左網止 (&!NC[n,  
幫幫手><
離線神楓
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-03-23
引用第3樓糯米滋於2007-03-23 20:41發表的  : DZ_lW  
我想做頭像 V =-WYu  
但唔得 9D4NX<_  
儲存係桌面變左網止 J&T.(  
幫幫手><
'{(UW.Awo  
你右click再按另存圖片就ok la^^
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-03-23
引用第6樓神楓於2007-03-23 20:43發表的  :
你右click再按另存圖片就ok la^^
mVR P~:+  
其實重有一個方法張係卓布個網移去Ulead GIF Amintor度 > ss/D^YS  
張佢縮到去200就得 我都係咁
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線天翼

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-03-23
做比提la g]c6& Y,#  
thx >hr{JJe  
好想要
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-03-23
多謝你 >>5NX"{  
我得左la=] qu-/"w<3$  
整多幾個牙 $bs G]  
支持你=]
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-03-23
太普通,因為用PhotoImpact禁幾粒制就做到...... f4PIoZ e  
簡單d講有PhotoImpact就做到... $]/Zxd  
jb^N|zb  
我發覺你既改圖post大約有75%-85%係用PhotoImpact禁幾粒制就算orz"...
[ 此貼被迪斯路亞在2007-03-23 23:03重新編� ]
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-03-23
係PhotoImpact 禁個制搞掂~
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-03-23
引用第12樓迪斯路亞於2007-03-23 22:27發表的  : |H! 9f ZO  
太普通,因為用PhotoImpact禁幾粒制就做到...... D7S'*;F  
簡單d講有PhotoImpact就做到...
我發覺你既改圖post大約有75%-85%係用PhotoImpact禁幾粒制就算orz"...
`ck$t5:6sp  
但係佢有心幫我地bo ,Uy|5zv  
你咁叻你幫我地整牙 ZE/o?4k*c1  
你講到咁勁
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-03-23
引用第14樓糯米滋於2007-03-23 23:13發表的  :
但係佢有心幫我地bo qVs\Y3u(  
你咁叻你幫我地整牙 :,DM*zBV p  
你講到咁勁
Q pmsOp|  
E=#0I]v[  
問題係心思 Q"7Gy<  
咁樣同粗製濫造有咩分別..... (~J^3O]Fo  
最小也不要只用官網/卡片的圖...... 4DOK4{4?5  
偶只是說事實和給意見而已,不是批評..... |#*'H*W  
tu5*Qp\  
其實他很有天份的 %=BMZRn  
http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=19675 EKz Ad  
就像這個改圖,他改得不錯的 r]0 lo-  
偶小學時也很依賴這簡易又漂亮的特效.... z1Ov|Q`  
不是所有圖像能夠使用的.....
[ 此貼被迪斯路亞在2007-03-23 23:47重新編� ]
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-03-23
引用第15樓迪斯路亞於2007-03-23 23:31發表的  :
問題係心思 z-c}NdW  
咁樣同粗製濫造有咩分別..... T t>8?  
最小也不要只用官網/卡片的圖...... +z$pg  
.......
O%ug@& S{  
佢咁都叫有心思la yA3wtm/?  
你有冇咁ga心思先 8Y#\xzod  
人講乜佢做乜bo DU=dLE6-P;  
仲唔係做一張bo Tc+gdo>G  
呢d圖咁多張起馬都要做5分鐘以上la E!O\87[  
而且唔洗岩嫁 {$1J=JbE  
都要睇下岩唔岩嫁ma !L95^g   
唔係張張是但整落去就得 h)me\U7UC  
我都話落 Q(o!iI:Gts  
你咁叻 h?$T!D>  
你整囉
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-03-24
引用第16樓糯米滋於2007-03-23 23:59發表的  :
佢咁都叫有心思la c~o+WI Ym  
你有冇咁ga心思先 EbZdas!l  
人講乜佢做乜bo :>81BuMvg  
仲唔係做一張bo nL?oTze*p  
.......
|~ _'V "  
^ bLRVp1  
算了,唔想做罵戰 9TAj) {U%'  
我都係因為太過依賴 JO'>oFv_W  
唔係唔好用,要用就盡量去用多幾個 c )7j QA  
小圖唔係問題,係你係張圖花左幾多心思幾多時間! 4R8G&8b  
我就開PSOT。
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-03-24
冇人理我個post orz".... Y\=FLO9  
\sA*V%n  
樓主我建議你試下將多種特效混起來使用(當然要配合的) }!i` 0p  
煙,雲這兩種效果龐該唔好咁密,依兩種應該是配搭出其他的特效才對的
離線神楓
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-03-26
 我測驗ar><今個禮拜唔做得住,下禮拜一定會補做的!
離線神楓
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-03-29
仲有一日就測完啦><大家等下我la
離線hinpotato951
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-03-30
好似太easy...按1個制... 0rzVy/Z(  
ps: 幫我做個達爾ok?

離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-03-30
做卓男ok? W^xZ+]  
thx晒
離線神楓
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-03-30
考完la!我復出la!^^在做邪鬼頭像時更發現了圖片程式的新用法 ;o >WXw  
另外因為時間問題,不能一次過補回各位的頭像,在此向大家道歉 yqBa_XPV8  
不過,比提和邪鬼已等了很久,所以我就強忍睡意地完成了! l"L+e!B~  
好了,不說太多了,(呵欠~~ )我去睡la!886 
快速回復
限100 字節

上一個 下一個