切換到寬版
  • 3545閱讀
  • 31回復

[遊戲改圖]頭像小店~(更新了!加了亨利^^) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線神楓

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-03-23
樂雲的: ND e FY  
"Rf|o 6!d  
霍雷的: (YPG4:[  
`X&d:!}F  
迪雲的: Gh3f^PWnc  
Mg^A,8lrm  
歷奇的 `09[25?  
 )iPU   
安雅的: Ms%C:KG  
5Ktll~+:#  
龐士的: m60hTJ?N)  
|`I9K#w3  
龍翼EX的: :Xx7':5  
?^8.S a{  
比堤的: ST0|2)Lh"  
ay{]Vqi9  
邪鬼的: 54s90  
+).=}.k  
蓮娜的: >k}Kf 1I  
$S/WAw,/  
達爾的: ^@'zQa  
xTZJ5iZ17  
卓男的: i MS4<`  
 $i H  
米兒的: ?IO3w{fmH  
~dsx|G?p  
約翰的: \w$ e|[~  
6 iH]N*]S^  
亨利 Us>n`Lj@  
[ 神楓在2007-04-10 21:12重新編輯此貼 ]
1條評分
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-03-23
做歷奇牙=] 8 vvNn>Q  
thx晒 3-![% u  
我覺得你做迪雲最靚 ab_EH}j1\q  
迪雲ga第1幅同最尾果幅最靚
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-03-23
做安雅牙=] "Z a}p|Ct  
thx晒 1~*JenV-  
我覺得你做樂雲最靚 WTC/mcS  
樂雲ge未2個幅同第一幅
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-03-23
我想做頭像 uo^tND4a;j  
但唔得 x#tP)5n?s*  
儲存係桌面變左網止 2{-'`l fM%  
幫幫手><
離線神楓
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-03-23
引用第3樓糯米滋於2007-03-23 20:41發表的  : oOy_2fwZPp  
我想做頭像 @EB2I+[  
但唔得 C?VNkBJ>\  
儲存係桌面變左網止 kT4Tb%7KM  
幫幫手><
H5p&dNO  
你右click再按另存圖片就ok la^^
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-03-23
引用第6樓神楓於2007-03-23 20:43發表的  :
你右click再按另存圖片就ok la^^
+HNM$yp  
其實重有一個方法張係卓布個網移去Ulead GIF Amintor度 dn@_\5  
張佢縮到去200就得 我都係咁
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線天翼

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-03-23
做比提la T:(c/ >  
thx eww/tGa  
好想要
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-03-23
多謝你 %?z8*G]M  
我得左la=] l's*HExR  
整多幾個牙 sW]fPa(cn,  
支持你=]
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-03-23
太普通,因為用PhotoImpact禁幾粒制就做到...... M"Q{lR  
簡單d講有PhotoImpact就做到... C6{\^kG^j2  
T1_>qnSz  
我發覺你既改圖post大約有75%-85%係用PhotoImpact禁幾粒制就算orz"...
[ 此貼被迪斯路亞在2007-03-23 23:03重新編� ]
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-03-23
係PhotoImpact 禁個制搞掂~
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-03-23
引用第12樓迪斯路亞於2007-03-23 22:27發表的  : ,zVS}!jRhy  
太普通,因為用PhotoImpact禁幾粒制就做到...... OD;F{Hc  
簡單d講有PhotoImpact就做到...
我發覺你既改圖post大約有75%-85%係用PhotoImpact禁幾粒制就算orz"...
7w51UmO  
但係佢有心幫我地bo P}8cSX9  
你咁叻你幫我地整牙 S}/5W  
你講到咁勁
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-03-23
引用第14樓糯米滋於2007-03-23 23:13發表的  :
但係佢有心幫我地bo 7A"v:e  
你咁叻你幫我地整牙 F4DJML-(  
你講到咁勁
pc2;2^U_  
-BcnJK0  
問題係心思 sWv!ig_  
咁樣同粗製濫造有咩分別..... ke b.%cb=  
最小也不要只用官網/卡片的圖...... wQX18aF/#d  
偶只是說事實和給意見而已,不是批評..... ~C uJ$(9Y  
#5%ipWPHb  
其實他很有天份的 O;+ sAt  
http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=19675 &lnM 1W  
就像這個改圖,他改得不錯的 =A{s,UP  
偶小學時也很依賴這簡易又漂亮的特效.... Pl\NzB,`  
不是所有圖像能夠使用的.....
[ 此貼被迪斯路亞在2007-03-23 23:47重新編� ]
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-03-23
引用第15樓迪斯路亞於2007-03-23 23:31發表的  :
問題係心思 uCoy~kt292  
咁樣同粗製濫造有咩分別..... *Hz]<b?  
最小也不要只用官網/卡片的圖...... \aN7[>R.Q  
.......
VS3lz?o?6g  
佢咁都叫有心思la gg/2R?O]  
你有冇咁ga心思先 :.u2^*<  
人講乜佢做乜bo tyFsnc k  
仲唔係做一張bo ^hcK&  
呢d圖咁多張起馬都要做5分鐘以上la '^`iF,rg  
而且唔洗岩嫁 &v#pS!UOj  
都要睇下岩唔岩嫁ma f2u4*X E\  
唔係張張是但整落去就得 gx8i|]  
我都話落 m- bu{  
你咁叻 }W0_eQ  
你整囉
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-03-24
引用第16樓糯米滋於2007-03-23 23:59發表的  :
佢咁都叫有心思la 1Tr%lO5?6  
你有冇咁ga心思先 "T*1C=  
人講乜佢做乜bo }0?XF/e(R  
仲唔係做一張bo |w+ O.%=  
.......
rZWs-]s 6t  
|h&Z.  
算了,唔想做罵戰 yb,X }"Et  
我都係因為太過依賴 `{m,&[ n  
唔係唔好用,要用就盡量去用多幾個 7Ck3L6J#  
小圖唔係問題,係你係張圖花左幾多心思幾多時間! ZQ>Q=eCs 1  
我就開PSOT。
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-03-24
冇人理我個post orz".... v!$:t<-5N  
=sAU5Ag68  
樓主我建議你試下將多種特效混起來使用(當然要配合的) Z*ag{N  
煙,雲這兩種效果龐該唔好咁密,依兩種應該是配搭出其他的特效才對的
離線神楓
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-03-26
 我測驗ar><今個禮拜唔做得住,下禮拜一定會補做的!
離線神楓
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-03-29
仲有一日就測完啦><大家等下我la
離線hinpotato951
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-03-30
好似太easy...按1個制... s>I]_W)Pt  
ps: 幫我做個達爾ok?

離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-03-30
做卓男ok? 8 yi#] 5`Q  
thx晒
離線神楓
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-03-30
考完la!我復出la!^^在做邪鬼頭像時更發現了圖片程式的新用法 Qx,#Hj  
另外因為時間問題,不能一次過補回各位的頭像,在此向大家道歉 $Z]@N nA9N  
不過,比提和邪鬼已等了很久,所以我就強忍睡意地完成了! [ !#Db a#  
好了,不說太多了,(呵欠~~ )我去睡la!886 
快速回復
限100 字節

上一個 下一個