切換到寬版
  • 4079閱讀
  • 56回復

[其他類別]幫人做火柴人圖(10) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我愛星奇

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-04-09
想要咩招火柴人 )B)f`(SA"<  
我做比你 F3]VSI6^E,  
但係都要time做 %4Qs|CM)m  
^^可以用來做簽名GA~ *,%$l+\h  
------------------------------------------- rGXUV`5Na  
sorry~~~~ k3nvML,bv  
我日日在school工作 (>f`>6 V  
又沒time f$n5$hJlQ  
我星期6,日 有time A0U9,M  
------------------------------ u"m(a:jQ  
cc903 m(}}%VeR"z  
Gk/cP`  
牙凌 HZ2W`wo  
$evuL3GY#  
freeze99 <<E 9MIn_  
zH6@v +gb  
rockloman +4 Pes  
?FjnG_Uz`D  
love_miko YYPJ (o\  
uwr7 .\7  
希仔 ;gSRpTS:  
 y1T(R#  
地主一號 l'aCpzf  
|2@*?o"ll  
╓v仔╛ ; :q  
<Z<meB[g  
銘仔║ a'/i/@h  
qk3|fW/-  
swift021073 DcdEt=\)h  
3Jt# Mp  
~~福仔~~ vJ=Q{_D=\  
% @+j@i`&  
========================================== QIevps*  
cc903 'L-DMNxBr  
悟地 M@<9/xPS  
新生悟地 2個招都得! (ok) YURMXbj  
------------------------------ ,7c Rd}1Y  
牙凌 .RJMtmp  
迪雲異轉之後出散彈氣功之後出終昇,再出地龍 < F;+A{M)  
o唔ok= ="? `]XI Q\ *  
(ok) m%apGp'=1  
-------------------------------------------- KR%WBvv   
rockloman x.wDA3ys  
悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎(ok) 7`&ISRU4  
-------------------------------------------- l v hJ  
freeze99 &KAe+~aPm  
新生達爾異轉左之後用滑翔刀唔該晒 ZV+tHgzlv5  
--------------------------------------- :v; U7  
love_miko  ~IjID  
超虎車中 _p+E(i 9  
D9A%8o  
跟住反方向hi中個真狂,再出 jVQ89vf ~  
RR ^7/-  
打中"長"反彈返出黎爆氣彈佢上去,出虎門鬼車 DyiJ4m}kh  
3Cc#{X-+  
跟住超虎斬車佢,再一野絕地猛虎撞落黎,ko (ok) D\9-/ p  
--------------------------------------------- UO@K:n  
希仔 VZI!rFac  
亨利,要異轉,仲有要出地龍追命箭,之後出魔皇之樂章(ok) )%MC*Z :^  
------------------------------------------------- ) X[2~E  
~~福仔~~ / + %  
比提同跑攻之後用亡命之後用慘絕..(ok) X(MS!RV  
=------------------------------- '!8-/nlv1  
劍王 2M'dT Xz  
龍翼出左狂虎彈之後用我行我道(沒ok) $*iovam>^]  
--------------------------------------- ]VLseF  
牙星    (do死人我)= = 3oMHy5  
環咒拳+回天+潛龍+血煉+酋咒+爆極破+獄之...(沒ok) Q N#bd~  
j]<K%lwp  
黑龍之怒(撞壁個種)+昇龍殺+最強一式+雙‧昇龍拳+三頭龍波  (唔明) B5|\<CF  
9 %4:eTcp  
天之鏡+瞬間+回天刃+亂刀個招+真天鏡+天之怒(沒ok)  ;tZQ9#S  
-------------------------------------------------------- ^PezV5(  
狂虎ex 4fC:8\A  
極惡龍翼果二招(沒ok) ?SElJ? Z  
----------------------- `HkNO@N[  
alanfongex !Kg ']4  
天尊 出天之刃 之後用天之鏡 最後用天之怒(4條光柱) (沒ok) CssE8p>"F  
----------------------------------------------------------------
[ 我愛星奇在2007-05-05 20:42重新編輯此貼 ]
2條評分
離線cc903
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-04-09
悟地/ , i5_4  
新生悟地 2個招都得!
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-04-09
明白~ `IUn{I  
明天/二個中 比到
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-04-09
引用第1樓cc903於2007-04-09 22:19發表的  : hw^&{x  
悟地/ R-13DVK  
新生悟地 2個招都得!
br[iRda@  
OK啦~
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-04-09
可唔可以整迪雲異轉之後出散彈氣功之後出終昇,再出地龍 Lnr9*dm6q  
o唔ok= ="?
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-04-10
引用第4樓牙凌於2007-04-09 23:59發表的  : 9L=mS  
可唔可以整迪雲異轉之後出散彈氣功之後出終昇,再出地龍 1)ue-(o5  
o唔ok= ="?
)6OD@<r{  
沒問題~ r ;#"j%z  
明天一定
離線rockloman
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-04-10
可唔可以要悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎? M.W X&;>  
thanks.
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-04-10
唔該請你幫我整新生達爾異轉左之後用滑翔刀唔該晒
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-04-10
引用第6樓rockloman於2007-04-10 00:45發表的  : iRQ!J1SGcG  
可唔可以要悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎? YT\`R  
thanks.
gabfb#  
沒問題...  :eN&wQ5q  
明天一定~~~ Y|Iq~Qy~  
但要好多time
[ 我愛星奇在2007-04-10 02:32重新編輯此貼 ]
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-04-10
引用第7樓freeze99於2007-04-10 01:10發表的  :  a_?sJ  
唔該請你幫我整新生達爾異轉左之後用滑翔刀唔該晒 [表情]
SUS=sR/N  
沒問題沒問題..
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-04-10
做得好呀= ="另外想問下你知唔知迪雲異轉後仲有果幾招識唔識點出? ImXYI7PL  
如識可唔可以幫整= =?
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-04-10
引用第10樓牙凌於2007-04-10 09:11發表的  : ~[;r) g\  
做得好呀= ="另外想問下你知唔知迪雲異轉後仲有果幾招識唔識點出? z\ZnxZ@  
o[Ffa# sE  
沒..沒問題~
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-04-10
引用第6樓rockloman於2007-04-10 00:45發表的  : |dR}S!fmG  
可唔可以要悟地出真虎,異轉then出絕地猛虎? |]G%b[  
thanks.
/@\`Ibe  
ok左啦
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-04-10
引用第10樓牙凌於2007-04-10 09:11發表的  : - ))S  
做得好呀= ="另外想問下你知唔知迪雲異轉後仲有果幾招識唔識點出? RJD{l+  
4EM+Ye  
又ok啦 沒問題啦
離線freeze99

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-04-10
唔該晒你幫我整
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-04-11
超虎車中 +%YBa'Lk  
`h@fW- r  
跟住反方向hi中個真狂,再出oe V22z-$cb  
qHZDo[  
打中"長"反彈返出黎爆氣彈佢上去,出虎門鬼車 %>$<s<y  
?JZ$M  
跟住超虎斬車佢,再一野絕地猛虎撞落黎,ko Tc(=J7*r&  
Dizz ?O  
好難嫁喇我知 (ODwdN7;  
&IN%2c  
加油 O2>c|=#  
5TJd9:\Af  
一定加你多多分=) e' M&Eh  
KhND pwO"  
做夠20個我考慮幫你加埋精=)
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-04-11
引用第15樓love_miko於2007-04-11 23:04發表的  : a6LL]_&g  
超虎車中
跟住反方向hi中個真狂,再出oe
打中"長"反彈返出黎爆氣彈佢上去,出虎門鬼車 9;#RzelSp  
.......
~Y x_ 3  
沒....沒問題.. X8*g#lO?  
bKpy?5&>  
明天啦^^ 1*8;)#%&  
e\C-a4[C8P  
仲有 8Nzn%0(Q  
c;kU|_  
如果要do20個 m,Y/ke\  
要有20個人sin ga~
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-04-12
引用第16樓我愛星奇於o4e 23:27發表的  :
[表情]沒....沒問題..
明天啦^^
.......
hTDGgSG^  
放心  dq '2y  
uU 7 <8G  
一定仲有人會搵你make的 XN<!.RCw  
XKTDBaON  
加油=)
離線希仔
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-04-12
幫我做個亨利,要異轉,仲有要出地龍追命箭,之後出魔皇之樂章,唔該
金句:
離線我愛星奇
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-04-12
引用第18樓希仔於2007-04-12 11:44發表的  : 6 [bQ'Ir^8  
幫我做個亨利,要異轉,仲有要出地龍追命箭,之後出魔皇之樂章,唔該 [表情]
@[FO;4w  
沒.....沒問題.. vZQraY nJ  
我一陣sin啦 (Qw>P42J  
4:00 help你do
快速回復
限100 字節

上一個 下一個