切換到寬版
  • 2158閱讀
  • 30回復

菲沙.悟地.EX最強!?(撰一) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線o0烽0o

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-04-15
— 本帖被 danielchanhk 執行鎖定操作(2007-05-02) —
菲沙.悟地.EX最強!?(撰一) Ps%qfL\  
AtF3%Z v2  
9cEv&3  
我同個FD係度罵3個邊個勁d .k 3 '  
1Ab>4UhD  
我覺得woody啦.. vC1v"L;[o/  
TjHwjRa  
因為音速刀封位吾錯..真狂起手怏,mp用得少.超虎,虎翔玩突擊.. (FJ9-K0b{n  
L=q+|j1>  
十億分感謝投票者..*_* p98~&\QT  
F)+{AQL  
ps.希望可以回埋帖講點解投嗰個^^
離線
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-04-15
你意思是強,定是屈? "TUe%o  
定應該就係EX... GrTulN?  
強就冰尊... 6I!7c^]t  
悟地,唔係差 :=8t"rO=W  
但係對比佢地2個真係差真D...
[ 斐在2007-04-15 22:36重新編輯此貼 ]
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-04-15
引用第1樓斐於o4e 22:23發表的  : M)+$wp  
你意思是強,定是屈? wWSdTLX  
定應該就係EX... K{ \;2M  
屈就冰尊... `E!N9qI?t$  
悟地,唔係差 <)\y#N  
但係對比佢地2個真係差真D...
7lS#f1E  
我諗係強... G NS`.fS  
{@<J_ A  
個主題名都有講=_= #[e  
Fe.t/amS/  
回: ;U<rc'qE  
Iw<jT|y)  
我覺得悟地 $8 p7D?Y  
xGU(n _Y  
佢遠近攻都好全面 i~3u>CT  
kN%MP 6?J  
連技多,真狂又好用 E;d7ch  
ALEnI@0  
仲有音速刀,又可以封位,又可以做返個保護,當超虎OR虎長一落地,出返呢招,人地想捉你落地都幾難=) 0<8XI>.3D  
UjOB98Du  
配合埋超虎,一個字:正 /s-A?lw^2  
[! 'op0  
我曾經試過37秒用連技連死人 Fbu5PWh lc  
@"Z7nJX  
真的[汗] :> &fV  
y!5$/`AF  
但要玩屈機既話 ?6nF~9Z'  
avy"r$v_&  
最好係冰尊,OE+鑽風X無限次都搞掂人=_=
[ love_miko在o4e 23:12重新編輯此貼 ]
離線o0烽0o
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-04-15
引用第2樓love_miko於2007-04-15 22:32發表的  :
我諗係強...
個主題名都有講=_=
.......
同意呀-,-"
離線chanping
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-04-15
烽仔玩悟地啦 多招而且你又玩緊  `xiCm':  
vs用真狂 音速刀 超虎都玩哂架啦 GabYfUkO  
不過我投左ex
冰飛連出屈死你 問你死未
[/quote]
離線o0烽0o
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-04-15
引用第4樓chanping於2007-04-15 22:36發表的  : hNXBVIL<&  
烽仔玩悟地啦 多招而且你又玩緊  E3a_8@ZB7  
vs用真狂 音速刀 超虎都玩哂架啦 %~j2 ('Y  
不過我投左ex
= =你支持EX..+_+
離線
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-04-15
引用第5樓o0烽0o於2007-04-15 22:40發表的  : <-UOISyf  
= =你支持EX..+_+[表情]
#$\fh;!W  
j2 h[70fWC  
EX事實比悟地強... w W$(r-  
招防同攻擊力都係強得可怕...茶 7.<^j[?  
加上EX可以話係剋悟地...
離線chanping
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-04-15
引用第6樓斐於2007-04-15 22:42發表的  :
EX事實比悟地強... ]*%+H|l  
招防同攻擊力都係強得可怕...茶 j<tq1?? [b  
加上EX可以話係剋悟地...
qH%")7>  
悟地用真虎車埋黎 ex用氣波攻 搞點ex連招又正 依家仲有狂虎炮tim咁你話用邊個好  myQ&%M gx  
烽仔不如你玩悟地同ex囉
冰飛連出屈死你 問你死未
[/quote]
離線龍劍
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-04-15
屈就莫過於freeze,佢招oe+鑽風係冇得擋ge /NBTvTI  
X:q_c=X  
咁ex就屈狂虎 o<VP'F{p  
woody就係完美ge,佢d招多元化,玩woody啦
離線
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-04-15
引用第7樓chanping於2007-04-15 22:45發表的  :
悟地用真虎車埋黎 ex用氣波攻 搞點ex連招又正 依家仲有狂虎炮tim咁你話用邊個好  :1<~}*B@{  
烽仔不如你玩悟地同ex囉
% !W%#U0  
RV!<?[  
EX拳格招力可以強行把超虎攻破...慢出個隻 k ojG- M  
EX腿個D格招力都係強得可怕 uW[3G  
收手想打都可能走左:X ToU.mM?f^  
狂虎炮秒殺係人都知,龍光快出都唔夠打 #8?^C]*{0  
即係又係招防高... };SV!'9s?~  
氣攻炮又係,可以打停人招啦 YOw?'+8  
就算遲出招防都係高得可怕 5#uO'<2$  
餓虎黎D陰人招又高攻,不過好在2 HIT無咁易食 84`rbL !M  
但係對直衝招可以話係剋住 GXeAe}T  
用真昇撞,一開始虎頭打和 xXOw:A'  
起就飛,中段可以反攻真昇 XS/n>C  
尾落攻都係打飛,簡單D即係 1_3?R }$Wl  
悟地同EX比應該EX勁D .uDM_ 34  
但係D點都已經:X
離線
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-04-15
引用第8樓龍劍於2007-04-15 22:46發表的  : #JS `e_3Rr  
屈就莫過於freeze,佢招oe+鑽風係冇得擋ge Hja^edLj  
[表情] ay[ZsQC  
咁ex就屈狂虎 cHEz{'1m  
woody就係完美ge,佢d招多元化,玩woody啦 [表情]
,wT g$ g-$  
B/_6Ieb+  
冰河有得擋... Sh$U-ch@  
鑽風就真係SM #~e 9h9  
不過出得多都唔好意思吧=
離線超能小子

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-04-16
我認為你撰龍翼EX LaT8l?q q  
龍翼EX遠近攻都好好 AA.Ys89V  
雖然連技小,但是其他招都好全面, m+7`\|`jQ  
仲有氣攻砲,又可以狂屈敵人,又可以做返個保護, SJ[AiHR  
所以,我全力支持你撰龍翼EX囉!!!
離線y.k.h.
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-04-16
冰佬勁d!!

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-04-16
龍翼EX c+wuC,  
選菲沙個D太短視,佢異轉廢到呀媽都唔忘 得,冇可能會玩得勁 第一個否佐佢先 ]p\u$VY9  
悟地 主攻招:真虎翔霸、超虎翔霸、真狂虎斬、音速刀 K7S754m  
真虎翔霸打關會用到的,回氣慢了點 H8sK}1.  
超虎翔霸 實要 回氣快點 但係你按防都防到= = _ flg Q  
真狂虎斬 刀位可上下移動 但出手就慢佐點 i<Q& D\Pv  
音速刀 悟地(非異轉)的唯一遠攻,攻擊力就......唉....... g@}6N.]#  
$)l2G ;&  
龍翼EX 主攻招:猛虎拳EX 氣功炮 虎威腿 餓虎殺 狂虎炮 如果你鐘意用虎威腿EX 你都可以計埋 F/xCG nP-  
猛虎拳EX 攻擊力高 可去上下移動 但出手就慢佐點 l_ZO^E~D_  
氣功炮 反飛行道告 同格招都一流 實用都爆登 >^ ;(c4C  
虎威腿  格招一流,對負達爾的狂龍斬好有用 /!-J53K  
餓虎殺 攻高 ,,Jjr[A_j  
狂虎炮 攻擊力高 係EX(非異轉)唯一一招真正的遠攻 攻擊力高 ~R'BU=!;F  
[~!.a\[RW  
總結EX的招係比悟地實用
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-04-16
冰佬...,玩哂..
估唔到=3=係咁易散架
離線煙毒犯
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-04-16
一定ex la
離線龍劍
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-04-16
引用第13樓牙痴於2007-04-16 17:25發表的  : QjehDwt|  
龍翼EX &qNP?>C!=  
選菲沙個D太短視,佢異轉廢到呀媽都唔忘 得,冇可能會玩得勁 第一個否佐佢先 G~JC gi  
悟地 主攻招:真虎翔霸、超虎翔霸、真狂虎斬、音速刀 _ 'H2>V_  
真虎翔霸打關會用到的,回氣慢了點 ^6ExW>K  
超虎翔霸 實要 回氣快點 但係你按防都防到= = PG\\V$}A(  
.......
'uws  
冇人叫你用冰佬異轉升lv wo, ,\BfmC_i  
仲有玩得勁唔勁睇人嫁姐,你勁ge琪琪你都玩得點啦
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-04-16
EX啦!!!因我用EX ;`X`c   
EX超強信我
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-04-16
ex:ex拳好勁,氣功炮x空打人,狂虎炮變態=.= hs -}:^S`  
woody:真狂真虎超虎勁到...... LiHXWi{s  
freeze:得招宇冰遠勁,鑽風好近攻,難命中 r`mzsO-'  
所以我覺得ex最強
爆升奧龍中!!神力P!!現在150LV啦!!
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-04-16
引用第9樓斐於o4e 22:47發表的  :
EX拳格招力可以強行把超虎攻破...慢出個隻 CO6XIgTe  
EX腿個D格招力都係強得可怕 fu7[8R"{  
收手想打都可能走左:X S quqaX+<  
.......
*Kp ^al  
基本上悟地要同ex打好惡打 <T=o]M$  
ua.6 ?W)  
我同boc就係一個好好既例子(迷:一黎佢勁吧orz)