切換到寬版
  • 2120閱讀
  • 30回復

菲沙.悟地.EX最強!?(撰一) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線o0烽0o

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-04-15
— 本帖被 danielchanhk 執行鎖定操作(2007-05-02) —
菲沙.悟地.EX最強!?(撰一) H40p86@M  
6 V=9M:  
rw JIx|(  
我同個FD係度罵3個邊個勁d SZ'R59Ee<  
flbd0NB  
我覺得woody啦.. .[OUI  
MKi0jwJM  
因為音速刀封位吾錯..真狂起手怏,mp用得少.超虎,虎翔玩突擊.. 2uW; xfeY  
0IBSRFt$g&  
十億分感謝投票者..*_* Am|%lj+1z  
aeM+ d`f  
ps.希望可以回埋帖講點解投嗰個^^
離線
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-04-15
你意思是強,定是屈? -x`@6  
定應該就係EX... +',S]Edx  
強就冰尊... y766; X:J  
悟地,唔係差 W.KDVE$}f  
但係對比佢地2個真係差真D...
[ 斐在2007-04-15 22:36重新編輯此貼 ]
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-04-15
引用第1樓斐於o4e 22:23發表的  : srrgvG,  
你意思是強,定是屈? v;D~P a  
定應該就係EX... LBDjIpR6  
屈就冰尊... tW}'g:s  
悟地,唔係差 \xw5JGm  
但係對比佢地2個真係差真D...
-k "/X8  
我諗係強... FP4P|kl/9'  
5D//*}b,  
個主題名都有講=_= *_\_'@1|J)  
oV78Hq6  
回: >e5 qv(y]  
U0P~  
我覺得悟地 1f=gYzuO)  
":QZy8f9%  
佢遠近攻都好全面 aHK}sr,U  
CryBwm  
連技多,真狂又好用 LsU9 .  
bdE[;+58  
仲有音速刀,又可以封位,又可以做返個保護,當超虎OR虎長一落地,出返呢招,人地想捉你落地都幾難=) ZyFjFHe+  
z1X`o  
配合埋超虎,一個字:正 ^v7gIC  
5">Z'+8  
我曾經試過37秒用連技連死人 D_zZXbNc  
suDQ~\ n  
真的[汗] hf&9uHN%7m  
f x+/C8GK  
但要玩屈機既話 88wa7i*  
YNsJZnGr8#  
最好係冰尊,OE+鑽風X無限次都搞掂人=_=
[ love_miko在o4e 23:12重新編輯此貼 ]
離線o0烽0o
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-04-15
引用第2樓love_miko於2007-04-15 22:32發表的  :
我諗係強...
個主題名都有講=_=
.......
同意呀-,-"
離線chanping
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-04-15
烽仔玩悟地啦 多招而且你又玩緊  nZYBE030  
vs用真狂 音速刀 超虎都玩哂架啦 </*6wpN  
不過我投左ex
冰飛連出屈死你 問你死未
[/quote]
離線o0烽0o
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-04-15
引用第4樓chanping於2007-04-15 22:36發表的  : =@~Y12o?%  
烽仔玩悟地啦 多招而且你又玩緊  aK^q_ghh[  
vs用真狂 音速刀 超虎都玩哂架啦 T]~ xj4  
不過我投左ex
= =你支持EX..+_+
離線
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-04-15
引用第5樓o0烽0o於2007-04-15 22:40發表的  : & wDs6xq  
= =你支持EX..+_+[表情]
X%x*f3[  
dioGAai'  
EX事實比悟地強... (KZ{^X?a  
招防同攻擊力都係強得可怕...茶 g w<q.XL  
加上EX可以話係剋悟地...
離線chanping
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-04-15
引用第6樓斐於2007-04-15 22:42發表的  :
EX事實比悟地強... b4Ekqas  
招防同攻擊力都係強得可怕...茶 !&@615Vtw  
加上EX可以話係剋悟地...
WcbiqxK7-  
悟地用真虎車埋黎 ex用氣波攻 搞點ex連招又正 依家仲有狂虎炮tim咁你話用邊個好  -" 9  
烽仔不如你玩悟地同ex囉
冰飛連出屈死你 問你死未
[/quote]
離線龍劍
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-04-15
屈就莫過於freeze,佢招oe+鑽風係冇得擋ge "d}Gp9+$VY  
V0Hj8}l;M  
咁ex就屈狂虎 %B?=q@!QWn  
woody就係完美ge,佢d招多元化,玩woody啦
離線
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-04-15
引用第7樓chanping於2007-04-15 22:45發表的  :
悟地用真虎車埋黎 ex用氣波攻 搞點ex連招又正 依家仲有狂虎炮tim咁你話用邊個好  !bP@n  
烽仔不如你玩悟地同ex囉
8RHUeRX  
"9807OME  
EX拳格招力可以強行把超虎攻破...慢出個隻 bW:!5"_{H  
EX腿個D格招力都係強得可怕 IAyp2  
收手想打都可能走左:X MWh6]gGs  
狂虎炮秒殺係人都知,龍光快出都唔夠打 W} ofAkF  
即係又係招防高... -tU'yKhn  
氣攻炮又係,可以打停人招啦 ?&uu[y  
就算遲出招防都係高得可怕 Rk8P ax/JK  
餓虎黎D陰人招又高攻,不過好在2 HIT無咁易食 NX&_p!_V  
但係對直衝招可以話係剋住 dQG=G%W  
用真昇撞,一開始虎頭打和 \ 6MCxh6  
起就飛,中段可以反攻真昇 bhs _9ivw  
尾落攻都係打飛,簡單D即係 @E8+C8'  
悟地同EX比應該EX勁D >.D4co>  
但係D點都已經:X
離線
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-04-15
引用第8樓龍劍於2007-04-15 22:46發表的  : N)Z?Z+ } h  
屈就莫過於freeze,佢招oe+鑽風係冇得擋ge EBmt9S  
[表情] nT)vNWT=  
咁ex就屈狂虎 8JUwf  
woody就係完美ge,佢d招多元化,玩woody啦 [表情]
iam1V)V  
LXCx~;{\  
冰河有得擋... {7pli{`  
鑽風就真係SM D3K8F@d  
不過出得多都唔好意思吧=
離線超能小子

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-04-16
我認為你撰龍翼EX 7IM@i>p%  
龍翼EX遠近攻都好好 h@wgd~X9  
雖然連技小,但是其他招都好全面, HkVB80hv  
仲有氣攻砲,又可以狂屈敵人,又可以做返個保護, Jfl!#UAD|n  
所以,我全力支持你撰龍翼EX囉!!!
離線y.k.h.
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-04-16
冰佬勁d!!

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-04-16
龍翼EX /; 85i6  
選菲沙個D太短視,佢異轉廢到呀媽都唔忘 得,冇可能會玩得勁 第一個否佐佢先 El"Q'(:/U  
悟地 主攻招:真虎翔霸、超虎翔霸、真狂虎斬、音速刀 zT-_5uZQ  
真虎翔霸打關會用到的,回氣慢了點 ?=pT7M  
超虎翔霸 實要 回氣快點 但係你按防都防到= = Yc*; /T}  
真狂虎斬 刀位可上下移動 但出手就慢佐點 K\c#ig   
音速刀 悟地(非異轉)的唯一遠攻,攻擊力就......唉....... BTrn0  
,UE83j8D^  
龍翼EX 主攻招:猛虎拳EX 氣功炮 虎威腿 餓虎殺 狂虎炮 如果你鐘意用虎威腿EX 你都可以計埋 )dd@\n$6  
猛虎拳EX 攻擊力高 可去上下移動 但出手就慢佐點 %ULr8)R;  
氣功炮 反飛行道告 同格招都一流 實用都爆登 Dv`c<+q(#  
虎威腿  格招一流,對負達爾的狂龍斬好有用 \xoP)Ub>  
餓虎殺 攻高 u\nh[1)a)  
狂虎炮 攻擊力高 係EX(非異轉)唯一一招真正的遠攻 攻擊力高 X)3!_  
R ViuJ;  
總結EX的招係比悟地實用
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-04-16
冰佬...,玩哂..
估唔到=3=係咁易散架
離線煙毒犯
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-04-16
一定ex la
離線龍劍
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-04-16
引用第13樓牙痴於2007-04-16 17:25發表的  : |$b}L7_  
龍翼EX ~e@z;]CiY  
選菲沙個D太短視,佢異轉廢到呀媽都唔忘 得,冇可能會玩得勁 第一個否佐佢先 TRq6NB  
悟地 主攻招:真虎翔霸、超虎翔霸、真狂虎斬、音速刀 "9e\c;a  
真虎翔霸打關會用到的,回氣慢了點 v_-dx  
超虎翔霸 實要 回氣快點 但係你按防都防到= = c0u^zH<  
.......
~/P[J  
冇人叫你用冰佬異轉升lv wo, D,FkB"ZZE  
仲有玩得勁唔勁睇人嫁姐,你勁ge琪琪你都玩得點啦
離線狂虎ex

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-04-16
EX啦!!!因我用EX eV?2LtT#5  
EX超強信我
離線pkmanhaha

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-04-16
ex:ex拳好勁,氣功炮x空打人,狂虎炮變態=.= 0rs"o-s<  
woody:真狂真虎超虎勁到...... ]Wlco  
freeze:得招宇冰遠勁,鑽風好近攻,難命中 ,w:U#r~s"  
所以我覺得ex最強
爆升奧龍中!!神力P!!現在150LV啦!!
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-04-16
引用第9樓斐於o4e 22:47發表的  :
EX拳格招力可以強行把超虎攻破...慢出個隻 hT&Y#fh  
EX腿個D格招力都係強得可怕 >7T'OC  
收手想打都可能走左:X h_3E)jc  
.......
0#Y5_i|p  
基本上悟地要同ex打好惡打 W/bQd)Jvk  
Ee%%d  
我同boc就係一個好好既例子(迷:一黎佢勁吧orz)