切換到寬版
  • 9438閱讀
  • 467回復

新增:300ya$,抽獎,火信,天甘,絕音,動破,鑽風,真十,虎炮,,卡合,超昇,唯我,迪oe [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線jason102328

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-09-08
因近日經濟唔好
所以差man9036一張50$既點數
我人格保證,我星期一會比番佢...
所有留野只會留2
要咩都好,都一定要係post講左先
新增:
180ya$-300ya$(1月14日先有錢)(星期一)
180ya$只收皇帝一套
120ya$只收蚩由一套
放皇帝/蚩由的話,板主/白x單/4星上我可比先
其他一定要你地先
送比大家:http://ibbs.hk/read.php?tid=44432]http://ibbs.hk/read.php?tid=44432]http://ibbs.hk/read.php?tid
=44432
(我既自創小說)(悟地大戰迪雲)
個個收我野(最小消費60ya$,換野不計)既人都有野送:
10icash+抽獎,抽獎都係同影一樣的有10個禮品
以最後既2個號碼作為禮品的編號
例如:
最後2個號碼係1同1既話,姐係1+1=2,
你既禮品就係2號,超過10的話例7+8=15,就係5號禮品
呢期禮品:
0號禮品:天風烈
1號禮品:蓮啦異招
2號禮品:幻摸神劍
3號禮品:幻摸神劍
4號禮品:幻摸神劍
5號禮品:幻摸神劍
6號禮品:皇帝的新衣
7號禮品:皇帝的新衣
8號禮品:皇帝的新衣
9號禮品:龍神之鞋
以上所有禮品都係未入的,所以唔洗擔心是否coppy謙哥小店
新增了:
1樓:交易記錄區

3樓:找人幫我升lv區

我2000fun個post:
http://www2.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=2831426&extra=page%3D1
星壇:
http://dreamofnight.net/viewthread.php?tid=948&extra=page%3D1要咩都好,都一定要係post講左先
我d卡全平放2-3張都係60ya$,6-7張都係120ya$
以上的都要合理
龐士:人物,無極

琪琪:人物

托比:人物

雷尊:人物,雷極,雷護,異招

louis:火風王

米兒:人物,神恕,摸光,轟炸,異招,龍fly

rudolf:人物

奧龍:灰fly(留),怒爆(留),衝爆
碼龍:轟地雷,異招,旋風神拳,人物

冰尊:卡合,鑽風,冰流

亨利:漫天,x龍x,地追,人物
悟地:絕音,超虎,x虎斬(唔係異招超虎)

dennis:異招,昇天
julian:唯我,轟度

ex:虎炮+2招異招都有+信物

迪雲:真龍波,oe,地龍波,信物,超昇,龍光

地十:忍車,五連

玄冇:醉8虎,人物
john:信物,透身,x護壁

真:x霧攻擊,新招

紅摸x:熔岩彈,未日
vitor:鎖追,人物

比提:蝙蝠,光速.吸hp

星仔:真十字,十字,神拳,oe,異招(x獸追擊)

太加:真虎,連風

天尊:天風烈

人尊:0消無x,xxx身

火尊:oe,信物

地尊:動破
黃金:人物,金龍,金光

力奇:流星,激昂

風尊:天甘
其他招:
立地,滑翔x(deep異招),混勁,蓮啦異招,潛龍x,極地大火山

以上呢d只是ya卡,重有好多的,pm我問我吧

勁速收:

皇帝一套(可錢)

蚩由一套(可錢)

人物格(可錢)

核爆(只換)

地尊新招(唔要動破)(可換,60ya$收)

速收:

怒雷(異左同未異都要)(只換)

慢收:

迪倫(自出)

終極人(自出)

冰尊異招異信(只換)

我重有好多都收,不過唔想打出來住

可pm我問下我要唔要

板主/白x單/4星以上我可比先本人
重玩lfo
本人冇msn
有email:
[email protected]
本人冇手電(個手機唔見左)所以冇得電交
只在email/pm交如果唔信我既話,
你地可以問下1551同大俠陳/小影佢地
[ 此帖被jason102328在2008-01-13 16:13重新編� ]
180ya$收皇帝連招,120ya$收蚩由連招
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-09-08
本店白name單:
大俠x(****)
雖然d野就貴d,不過信心保證好過比人昆幾次先,我一有ya$就找佢
abcd(***)
超好人,常常計平比我
講真...佢真係幾有米
迪倫之迷(************************************************)
雖然低lv,不過待人如待己
岩岩再送左一套eq俾我
交易記錄:
use天信同自己(ibbs)換了rudolf招+升lv服務
300ya$同大俠x(唔點打)(ibbs)換到卡合,鑽風,冰河
極地大火山+冰火5重天換了牙良(ibbs)60ya$
owen信物換了牙迪(ibbs)的追十同大轟炸
zack招換了5555886(ibbs)的戰之道
真昇換牙迪(ibbs)日後我要的野
120ya$+天甘換比提bat(ibbs)的連風,風精,絕地,忍控
轟烈換狂虎ex(ibbs)的十級
鑽風換≧影≦(ibbs)的天甘
忍車換@@俠俠@@(ibbs)的忍流
風信換skdavid既ex人物
真虎換kingkong018(ibbs)既x虎炮(ex招)+日後佢抽到既ex招(我比先)
250跑點換了abcd(ibbs)的風信+ex一招(我比先)
650跑點換了abcd(ibbs)的光book同deep全招(比左3招我)(冇比新招)
60ya$換了小影(ibbs)的一套eq+game$
冰fly(自use了)<呢招太勁...
一個跑ac換了暗哥既120ya$+610icash+龐士異招(xx之門)
終極超昇龍換了迪倫之迷的升lv服務(已升哂)+250$現金
60ya$+超虎換了m唔記得左的奧龍人物+卓男新招
迪oe換比提bat的吸hp(明天進行)

送野:
送左招幻星比小影乂(ibbs)送左一套eq比同學a
送左一張矢雨比同學b
送左2張人物格比迪倫之迷(ibbs)
迪倫之迷(ibbs)送我冰尊一set+悟地一set
送阿真新招比achan(law)
[ 此帖被jason102328在2008-01-12 10:43重新編� ]
離線sc1993
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-09-08
我要絕地 幾錢
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-09-08
唔係高4星上/板主/白x單
唔洗指意我會比先
升我既咩人都好
都可以buy元水+修理eq
要1星/以上先可幫我升
所有幫我升既人:
就算係咩ser都好
都一定要在3樓item升lv
因為有時會過去c你幾lv
幫我升:

ac1:人物:天摸(full招)
由63升到150lv(現在105lv)
ser既所在地peak
報酬:120ya$+緩速+漫天接手人:自己(六星級會員)
已付:60ya$+緩速+漫天升哂比埋佢
我唔俾埋個60ya$,因為不可以一次過比哂
一陣比佢昆咪死
佢就講:

咁我慢慢升吧~

ac2:人物:米兒(full招)
由144lv升到150lv
ser既所在地:law
報酬:係我post要1招(要合理)接手人:暫冇
已付:

ac3:人物:風尊(full招)
風尊由大約57lv升到120lvser
所在地:law
報酬:係我post要1-2招(要合理)
接手人:暫冇
已付:
[ 此帖被jason102328在2008-01-12 15:37重新編� ]
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-09-08
後備post1
[ 此帖被jason102328在2008-01-12 15:37重新編� ]
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-09-08
迪云奧義換60網錢,因你有既野我有了- -,再唔就冇興趣- -
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-09-08
60ym$點,要唔要?
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-09-08
我用迪云奧義換你60網錢呀- -,得唔得- -
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-09-08
好............,星期一/二先有錢,
要你先,seed信比電我email,打比我
/你留email比我,我比我電你
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-09-08
ok..................
留比我
離線虎王悟地
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-09-08
奧龍人物換你60網用
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-09-08
點,seed比電我先
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-09-08
我唔E-MAIL交,只MSN/面交/PM交,不過張野係YA= =,.所以MSN交/PM交好D,同你有冇交易記錄
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-09-08
虎皇,好,我要,owen唔值60ym
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-09-08
係電交呀,點要唔要
離線虎王悟地
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-09-08
引用第13樓jason102328於2007-09-08 20:03發表的  :
虎皇,好,我要,owen唔值60ym

奧龍唔值60網用= =黠會呀
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-09-08
虎皇,我好似know的wo
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-09-08
我係中二仔,你係唔係玩
law個果虎皇
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-09-08
好快有new野入,
大家放心
離線虎王悟地
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-09-08
引用第17樓jason102328於2007-09-08 20:06發表的  :
我係中二仔,你係唔係玩
law個果虎皇

我係虎王= =唔係虎皇