切換到寬版
  • 6063閱讀
  • 89回復

[自創小說]LFO的故事四!《邪鬼的真樣》…兩個人回,其他個d唔係=.= [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小李

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-08-23
小李係第三集比人打完之後: `W8day Zt  
_\LAWQ|M4[  
三隻畜生:今次打住你甘多先! vH#^|u  
Ofg-gCF8  
小李:哦哦! ~(` iRxK  
kSw.Q2ao  
畜生:以後唔好啦! ~dK)U*Q  
IPnbR)[%  
突然,彈左條佬出泥 &u_f:Pog  
6]^}GyM!  
佬:邊個殺我DD l8hOryB&  
[?hc.COE  
小李:DD?我知啦!係個三隻畜生! o3l_&?^  
/^\6q"'  
邪鬼:就頻三隻畜生?!佢地中要傷都無傷過既! 'DQKpk'  
(v8jVbg  
小李:你唔係想話我啊 ;HJ|)PN5L  
S0Y$$r  
邪鬼:睇你比人打到成個豬頭甘!唔係你係乜水 nV%1/e"5  
v7/qJ9l  
唔洗講都知發生乜事!《邊個唔知變豬頭》 PQ|kE`'  
9_F2nmEv  
邪鬼:你甘弱既!睇泥唔係你! Bn/ {J  
wvA@\-.+  
小李:都話啦 amIG9:-1'  
7PZ0  
邪鬼:但係明知唔係你都要打! :WT O*M  
fgP_NYfOj  
小李:點解啊 <gKT7ONtg  
1G+42>?<1  
邪鬼:你樣衰囉! yA!#>u%g  
B@l/'$G  
都係甘! 2, ` =i  
0> m-J  
??人:我係唔會比你哈弱者既!你連低B仔都打,中算係乜野勁人 Jx@3zl  
snV,rZ  
《個位係一名無褲著,下面靜係得愧布既人係屎渠到走左出泥》 t3b%f`D  
M:qeqn+  
小李:露底狂啊! ^l6q   
oxb#{o9G  
真天魔:我難得走泥救你!你甘話我!信唔信我走啊拿 _{6QvD3kg.  
Cv|ya$}a  
小李:唔好啦!你唔好走啊!我既未來就睇你啦 Q%(LMq4UG  
cSBYC_LU  
真天魔:我今次第齊火紫同乾冰!唔會再好似第二集甘嫁啦 gfs?H#  
0t1WvW  
小李:  邪鬼!你死緊啦 { CkxUec  
W@1Nit-R  
小李:我為你打氣! _d&FB~=  
M yr [  
真天魔:你條粉樣同我彈開!小心燒到你! =LS?:Mhm  
40oRO0p  
小李:哦哦! m-UI^M,@<  
0*q&)  
邪鬼:你地講完未啊!講左甘耐,我都無乜對白既!都係怪你查─小李 c?CjJ}-7  
q7C>A`w  
小李:關人忍事 ~w'M8(  
|b52JF ",  
真天魔:帶保暖手套先!接招啦─火紫飛擊 >9(lFh0P  
K<KyX8$P0  
《邪鬼囉左個BB同個廣音器出泥》 x(7K=K']  
*.AokY)_a  
邪鬼:BB!同我"鹹"!你唔"鹹"既話唔好怪我! <5A(rDij  
|?SK.1pW  
BB:哇……哇……哇! :~pPB#)nk  
p UWj,&t  
《邪鬼放左個廣音器係BB口面前》 `6b!W0$ -  
T"XP`gk  
邪鬼:係時候啦!鬼哭神號 w9h\J#f  
~&=-*  
《支火紫震到識左》 { D1.  
` IiAtS  
小李:好Q大聲啊!睇泥我比人打左甘多次,係時候要出手啦- -+ ,K8O<Mw8  
b}p0&%I  
小李:睇下我既廢紫你旋風啦! GM{m(Y  
'Qj X2ytgX  
邪鬼:你識體術!我識忍術!千鳥 ` a5$VV%J  
VC\43A,9  
小李:鳥籠?! z1?7}9~`0c  
G@anY=D\EB  
《係鳥籠入面就彈左成千隻鳥出泥》 CEE`nn  
utC]GiR  
邪鬼:=_=''' …… JB a:))lw  
Aq}]{gfQ1  
小李:底死啊!走晒WO T&I*8 R~  
it!8+hvq9*  
邪鬼:無計啦!黃金靚衛兵 |<P]yn  
iK1<4)  
小李:^_^ 1K&z64Q5J  
[J0L7p*6  
黃金兵:沖啊 RX%*:lXi_  
!MNUp(:  
真天魔:發達啦 w%)=`'s_  
nM1U=Du  
黃金兵: BDyOX6  
q 4PRc<\^  
小李、真天魔:除佢地件裝甲 hVI $r  
Y(ly0U}  
黃金兵:閃啊 2:Q9g ru  
f7}/ {}g  
《唔洗一分鐘後》 l=[<gPE  
=9GL;z:R+  
黃金兵:我地以後點見人啊/_\《全陪無著3》 0Np }O=>  
qC40/1-m8K  
邪鬼:你地個然好強! EX7cjQsml  
[email protected]=:  
小李:輪到你啦! *[(O&L&0  
fP%hr gL  
真天魔:殺左佢啦! >Qz#;HI  
%p)6m 2Sb  
小李:唔得^_^ 7\'vSHIL  
z, [4 BM  
小李:超級除3觀音手 |AW[4Yn>  
gX5I`mm  
邪鬼:唔好啊!救命啊!非麗啊 &!vJ3:  
:bFmw dX  
小李: R4u=.  
wj9CL1Gx  
《流鼻血,失血過多量到!《點解唔死呢?就係因為:死左點樣作落去?》》 V}=9S@$o  
+.&#whEw(i  
邪鬼:人地女仔泥嫁/_\!我唔叫非麗都算好啦!我加陣無面見人啦 z _~f/  
7^#f<m;Ar!  
真天魔:哇!好令啊!中令過米兒啊 R$4&>VBu  
G0Smss=K  
邪鬼:/_\我比佢姦左!我以係就係佢既人啦/_\ 6]rIYc[,  
k5]s~* ,0  
真天魔:送佢入廠先啦! MbC7`Sp&i  
11}X2j~Ww  
邪鬼:唔洗!邪鬼一吻 h}i /u  
2cr~/,YY  
小李:好激啊!  8Br*  
(m 4`l_  
《講完呢句後,小李因為激情過到而失血太多,之後就入廠》 pHEhB9_A!  
$&Ng*oX  
lwaxj7  
(p'yya{(  
《信便一題:邪鬼係之後係集集都會出場!個位令女其實係期期異轉!》 |\%[e@u  
\B8tGog  
《姐係邪鬼其實一直都係人份,所以期期係打龐士個陣一直無出場!》 z;@;jQ7  
: I28Zi*  
《異轉邪鬼先係真既邪鬼!》 m+||t  
7R[4XQ%  
《完字以下的也是本小李作既!所以唔洗理都得》 PuqT&|wP l  
A1zM$ wDU  
《今次本人認為好無聊,唔知你地點睇呢》
[ 此帖被小李在2008-08-24 01:36重新編輯 ]
離線阿星
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-08-23
好正 b26#0;i  
一面睇 M.))UKSF  
一面笑 mufi >}  
邪鬼:人地女仔泥嫁/_\!我唔叫非麗都算好啦!我加陣無面見人啦 @ |v4B[/  
真天魔:哇!好令啊!中令過米兒啊 u~7mH  
邪鬼:/_\我比佢姦左!我以係就係佢既人啦/_\ "<H.F 87Z)  
笑左好耐
離線小李
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-08-23
引用第1樓阿星於2008-08-23 23:02發表的  : _^;+_6&[  
好正 e\%+~GUTC=  
一面睇 6&_"dg"  
一面笑 q&OF?z7H  
邪鬼:人地女仔泥嫁/_!我唔叫非麗都算好啦!我加陣無面見人啦 S7]\tw_L)  
真天魔:哇!好令啊!中令過米兒啊 EITA[Ba B`  
.......
H6%QM}t  
多謝你!因為你第一個回,加上你話好笑^_^
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-08-23
內容差極 4.il4Qqy}i  
只不過樓主肯打咁多字(其實唔算多 都係一般咁多 81Ixs Qt  
唔想踩到咁盡 /orpQ UHA  
唔似d人抄人文咁
不要看全圖
離線987321654
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-08-23
哇,好好笑呀,好好笑呀,點解可以咁好笑ga,哈哈哈哈
無言...
離線小李
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-08-23
引用第3樓馬里亞斯於2008-08-23 23:13發表的  : +LBDn"5  
內容差極 OS|uZ<"Rq3  
只不過樓主肯打咁多字(其實唔算多 都係一般咁多  ybnq;0}$  
唔想踩到咁盡 kkWqP20q  
唔似d人抄人文咁
1K(a=o[Ce  
緊係啦!你睇乜野膠文都踩同唔笑嫁啦! F>N3GPRl  
你除左會讚人改圖之外, kg@D?VqJP  
我就從未睇你係膠POST到讚過人 HqM>K*XKU  
《原因:你講唔出有乜好=_=》
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-08-23
引用第5樓小李於2008-08-23 23:17發表的  :
緊係啦!你睇乜野膠文都踩同唔笑嫁啦! }mGOEG|F2  
你除左會讚人改圖之外, >)5=6{x  
我就從未睇你係膠POST到讚過人 [s1Hd~$  
《原因:你講唔出有乜好=_=》
>| d^  
好簡單 b1X.#pz7F  
就係因為膠 PT2b^PP  
除左改得算好既膠圖之外 >Hh8K<@NL  
膠文膠圖(除左改得好)我都覺唔好
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-08-23
引用第6樓馬里亞斯於2008-08-23 23:19發表的  :
好簡單 7V/yU5  
就係因為膠 .aRL'1xHl  
除左改得算好既膠圖之外 hl4@Y#n  
膠文膠圖(除左改得好)我都覺唔好
OL+!,Y  
我未聽過膠圖改得好既=.= Sr7+DCr  
又未聽過膠文作得好=.=
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-08-23
引用第7樓小李於2008-08-23 23:23發表的  :
我未聽過膠圖改得好既=.= S"|sD|xOb  
又未聽過膠文作得好=.=
>K`.!!av,Y  
膠文作得好唔好我都係踩架啦 D3^[OHi~a  
膠圖改得好有咪咁出奇
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-08-23
引用第8樓馬里亞斯於2008-08-23 23:25發表的  :
膠文作得好唔好我都係踩架啦 A!v-[AI[  
膠圖改得好有咪咁出奇
hp(n;(OR  
膠圖就算改得點好, FV/xp}nz  
你都係踩姐=.= T0_9:I`&  
《除左D唔係膠既之外》
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-08-23
引用第9樓小李於2008-08-23 23:27發表的  :
膠圖就算改得點好, ZLvw]N&R  
你都係踩姐=.= |PN-,f{-  
《除左D唔係膠既之外》
hBsjO3n  
改圖改得好我唔會踩 _}]o~  
6,G^iv6H  
某位高人改
不要看全圖
離線小李
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-08-23
引用第10樓馬里亞斯於2008-08-23 23:29發表的  :
改圖改得好我唔會踩 * )]SsM1  
X<9DE!/)  
某位高人改
VDnAQ[T@d  
救命啊!笑到我頭唔到氣啊
[ 此帖被小李在2008-08-23 23:52重新編輯 ]
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-08-24
你都知無聊 gwqK`ww  
就唔好貼啦 )d.7xY7!  
知唔知個醜字點寫呢?
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-08-24
除左膠文你可唔可以作個認真d
不要看全圖
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-08-24
gag到爆,希望樓主作多d

離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-08-24
幾好笑呀 ($W 5fbu  
好過火仔啦
離線×浪×
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-08-24
邪鬼女= =........
離線michael1212
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-08-24
又黎一篇膠文- -囧 Q%2 Lyt"(  
唔掂唔掂再唔掂果隻 囧
離線墮天使
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-08-24
其實呢- - o7XRa]O  
e&4u^'+K  
有d字眼唔係好明-_-
離線小李
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-08-24
引用第12樓糯米滋於2008-08-24 01:41發表的  : ^3o8F  
你都知無聊 m (:qZW  
就唔好貼啦 Ec*7n6~9  
知唔知個醜字點寫呢?
M~F2cX W  
唔識!你教下我啦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個