切換到寬版
  • 1581閱讀
  • 33回復

你係GBS邊個(會員) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2007-03-25
引用第7樓神‧嵐於2007-03-22 17:51發表的  :
講真
我都唔識你=.=
我覺得糯囧囧果個最好^^

真係想同你講
做咩針對我?
kukuku
離線天降者
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2007-03-25
davidsamtom:我已經冇出小白價啦:36.85%
ken736:game-bbsLF2:33.30%
狂影虎王:更改目標:魚旦二號:23.79%
自己:冇人投訴到我:5.87%
牙痴:主人有咩分附?:0.18%
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2007-03-25
引用第20樓糯米滋於2007-03-25 21:31發表的  :
真係想同你講
做咩針對我?
kukuku

下面講左

引用第0樓神‧嵐於2007-03-22 14:05發表的 你係GBS邊個(會員) :
http://youfate.com/?id=15889

得少少會員炸= =
因為有D同你唔識= =
分析機有D係會員講過既野或者做過既野= =
如有得罪就係e度講sor= =
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2007-03-25
真名:
davidsamtom:我已經冇出小白價啦:28.24%(多數點解係呢個?)
糯囧囧:做咩針對我?:24.77%
牙痴:主人有咩分附?:24.13%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:13.34%
牙星:我係吹水王=]:9.51%

糯米滋:
牙星:我係吹水王=]:73.03%
狂影虎王:更改目標:魚旦二號:14.88%
自己:冇人投訴到我:6.41%
ken736:game-bbsLF2:4.51%
davidsamtom:我已經冇出小白價啦:0.90%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:0.27%
離線牙仁johnex
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2007-03-26
牙仁johnex的成分:

★刀狂☆:勇者聯盟族長:39.08%
狂影虎王:更改目標:魚旦二號:18.08%
自己:冇人投訴到我:17.72%
牙星:我係吹水王=]:13.09%
牙仁johnex:搵人同我vs呀:12.02%

= =
離線自己

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2007-03-26
超準呀!!!
xxx的成分:

自己:冇人投訴到我:32.09%
糯囧囧:做咩針對我?:29.32%
狂影虎王:更改目標:魚旦二號:25.21%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:8.74%
davidsamtom:我已經冇出小白價啦:4.11%
ken736:game-bbsLF2:0.53%

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2007-03-26
引用第25樓自己於2007-03-26 17:07發表的  :
超準呀!!!
xxx的成分:
自己:冇人投訴到我:32.09%
糯囧囧:做咩針對我?:29.32%
.......

=0=
估唔到原來咁準= =
離線自己

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2007-03-26
引用第26樓神‧嵐於2007-03-26 18:17發表的  :
=0=
估唔到原來咁準= =

係呀,個分析咁勁ge...

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線jahn1
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2007-03-26
牙星:我係吹水王=]:28.64%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:23.93%
糯囧囧:做咩針對我?:22.43%
牙仁johnex:搵人同我vs呀:14.01%