切換到寬版
  • 1580閱讀
  • 33回復

你係GBS邊個(會員) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線神‧嵐

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-03-22
— 本帖被 chy2003 從 占卜學院 移動到本區(2009-02-15) —
http://youfate.com/?id=15889

得少少會員炸= =
因為有D同你唔識= =
分析機有D係版主講過既野或者做過既野= =
如有得罪就係e度講sor= =
離線狂劍
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-03-22
★刀狂☆:勇者聯盟族長:54.61%
牙星:我係吹水王=]:20.30%
牙痴:主人有咩分附?:18.50%
自己:冇人投訴到我:5.46%
狂影虎王:更改目標:魚旦二號:0.83%
牙仁johnex:搵人同我vs呀:0.31%
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-03-22
痴的成分:

自己:冇人投訴到我:23.15%
牙仁johnex:搵人同我vs呀:22.01%
狂影虎王:更改目標:魚旦二號:19.58%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:18.81%
davidsamtom:我已經冇出小白價啦:15.48%
糯囧囧:做咩針對我?:0.69%
牙痴:主人有咩分附?:0.28%

我唔係自己AR
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-03-22
XXX的成分:

狂影虎王:更改目標:魚旦二號:57.01%
ken736:game-bbsLF2:39.99%
牙仁johnex:搵人同我vs呀:2.65%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:0.22%
自己:冇人投訴到我:0.10%
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-03-22
牙凌的成分:

ken736:game-bbsLF2:43.91%
糯囧囧:做咩針對我?:27.35%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:25.14%
自己:冇人投訴到我:3.12%
牙痴:主人有咩分附?:0.48%

...又冇我= ="
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-03-22
引用第4樓牙凌於2007-03-22 16:36發表的  :
牙凌的成分:
ken736:game-bbsLF2:43.91%
糯囧囧:做咩針對我?:27.35%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:25.14%
.......

我冇加到你= =
我都唔識你= =
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-03-22
牙暗的成分:

糯囧囧:做咩針對我?:45.72% (=,=)
davidsamtom:我已經冇出小白價啦:44.05%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:8.22%
自己:冇人投訴到我:1.98%

xxx的成分:

狂影虎王:更改目標:魚旦二號:44.80%
ken736:game-bbsLF2:43.01%
牙仁johnex:搵人同我vs呀:6.40%
davidsamtom:我已經冇出小白價啦:4.69%
自己:冇人投訴到我:0.99%
糯囧囧:做咩針對我?:0.10%

冇我ge...
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-03-22
引用第6樓牙暗於2007-03-22 17:10發表的  :
牙暗的成分:
糯囧囧:做咩針對我?:45.72% (=,=)
davidsamtom:我已經冇出小白價啦:44.05%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:8.22%
.......

講真
我都唔識你=.=
我覺得糯囧囧果個最好^^
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-03-22
牙良的成分:

自己:冇人投訴到我:32.24%
ken736:game-bbsLF2:22.70%
糯囧囧:做咩針對我?:14.87%
狂影虎王:更改目標:魚旦二號:14.05%
牙仁johnex:搵人同我vs呀:9.78%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:6.36%

冇我..=0=
.
離線小小銘

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-03-22
小小銘的成分:

自己:冇人投訴到我:51.30%
糯囧囧:做咩針對我?:41.12%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:3.79%
牙星:我係吹水王=]:3.79%

xxx的成分:

牙痴:主人有咩分附?:52.28%
牙星:我係吹水王=]:36.12%
davidsamtom:我已經冇出小白價啦:4.54%
糯囧囧:做咩針對我?:4.34%
自己:冇人投訴到我:2.72%

有冇我架XDDD
離線至尊

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-03-22
至尊的成分:

davidsamtom:我已經冇出小白價啦:59.63% (點解 )
ken736:game-bbsLF2:25.79%
狂影虎王:更改目標:魚旦二號:6.91%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:4.60%
糯囧囧:做咩針對我?:2.77%
牙星:我係吹水王=]:0.29%

xxx的成分:

牙痴:主人有咩分附?:51.31%
狂影虎王:更改目標:魚旦二號:45.20%
牙仁johnex:搵人同我vs呀:2.32%
牙星:我係吹水王=]:1.10%
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-03-22
呀峰的成分:

牙星:我係吹水王=]:29.62%
牙仁johnex:搵人同我vs呀:25.83%
davidsamtom:我已經冇出小白價啦:18.64%
牙痴:主人有咩分附?:16.63%
自己:冇人投訴到我:8.65%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:0.63%

離線Qoo

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-03-22
★刀狂☆:勇者聯盟族長:29.69%
davidsamtom:我已經冇出小白價啦:25.45%
狂影虎王:更改目標:魚旦二號:21.77%
牙星:我係吹水王=]:13.68%
牙痴:主人有咩分附?:9.42%

冇我嫁-o-話哂想當年既估歌大會我都答左咁多題@@
離線★刀狂☆

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-03-23
★刀狂☆的成分:

davidsamtom:我已經冇出小白價啦:88.47%
狂影虎王:更改目標:魚旦二號:7.59%
牙仁johnex:搵人同我vs呀:1.94%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:1.92%
離線★刀狂☆

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-03-23
引用第5樓神‧嵐於2007-03-22 16:52發表的  :
我冇加到你= =
我都唔識你= =

why加我
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-03-23
引用第14樓★刀狂☆於2007-03-23 13:15發表的  :
why加我[表情]

你出名囉=0=
離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-03-23
牙星:我係吹水王=]:39.52%
自己:冇人投訴到我:38.70%
ken736:game-bbsLF2:13.52%
糯囧囧:做咩針對我?:8.26%

xxx:ken736:game-bbsLF2:45.34%
糯囧囧:做咩針對我?:28.62%
牙仁johnex:搵人同我vs呀:13.74%
牙痴:主人有咩分附?:12.30%
離線davis555
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-03-24
牙痴:主人有咩分附?:64.51%
★刀狂☆:勇者聯盟族長:18.22%
牙星:我係吹水王=]:16.60%
狂影虎王:更改目標:魚旦二號:0.41%
davidsamtom:我已經冇出小白價啦:0.25%
俺は天の道を往き、総てを司る男、天道総司だ
離線ken736
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-03-25
Ken736的成分:

狂影虎王:更改目標:魚旦二號:67.06%
牙痴:主人有咩分附?:16.06%
牙星:我係吹水王=]:14.12%
davidsamtom:我已經冇出小白價啦:2.14%
ken736:game-bbsLF2:0.63%

奇了奇了,我果個為何是game-bbsLF2?
颯★爽★亂★入、超銀河紳士★~★~★~ ヘ( ☆‧ ω‧)> ★~★~★~
偶的Blog
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-03-25
引用第18樓ken736於2007-03-25 21:20發表的  :
Ken736的成分:
狂影虎王:更改目標:魚旦二號:67.06%
牙痴:主人有咩分附?:16.06%
牙星:我係吹水王=]:14.12%
.......

唔知><
唔知寫咩好
咪是旦打D關於你既野= =
快速回復
限100 字節

上一個 下一個