切換到寬版
  • 1802閱讀
  • 25回復

[自創小說]第一章:宿命之決戰 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線虎皇
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-01-16
引用第12樓自己於2008-01-15 19:56發表的  :
我校的作文滿分是80=.=
 Fla[YWS  
你o既回覆有好大問題 "monuErg&  
你話滿分80你有75分 +%>s\W+?]  
但係老師話你講大話 仲罰你 yH|ucN~k5S  
講大話仲罰你都有75分? zpZlA_   
好大問題 你吹水吹大左  ^OI  
ps:我聰明嗎?我可是L喔
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-01-16
引用第20樓虎皇於2008-01-16 18:57發表的  :
你o既回覆有好大問題 -v&Q 'a  
你話滿分80你有75分 RT9fp(6*  
但係老師話你講大話 仲罰你  .#zx[Io  
講大話仲罰你都有75分? C]W VH\P p  
.......
(*/P~$xIj  
L你個頭[打] kmy?`P10(z  
人地講緊篇文- -
離線虎皇
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-01-16
引用第21樓慘絕人寰於2008-01-16 19:01發表的  :
L你個頭[打] bLCrh(<  
人地講緊篇文- -
^dZ,Itho  
唔係啦 佢吹水吹好大啊 比人罰都有75/80 O_-.@uo./(  
睇唔過眼咪踢爆佢lo 5;`([oX|_  
L係死亡筆記o既名偵探 你唔係冇睇啊嘛? ?TMo6SU  
ps:玩野 我當然唔係L 只係想講下點解佢吹咁大都冇人踢爆
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-01-16
引用第22樓虎皇於2008-01-16 19:05發表的  :
唔係啦 佢吹水吹好大啊 比人罰都有75/80 N%y%)MI8  
睇唔過眼咪踢爆佢lo aR}NAL_`w  
L係死亡筆記o既名偵探 你唔係冇睇啊嘛? `dEWP;#cp  
ps:玩野 我當然唔係L 只係想講下點解佢吹咁大都冇人踢爆
dMRwQejY{7  
笨蛋! p"q- sMYl  
你還敢說自己是L lDMYDy{<  
那你真的死了 `'0opoQRe  
睇下篇野! (C6Y*Zm\  
tSYeZ~  
內容主要話我番學個陣見倒有條細路比d飛仔蝦 wKk  
之後打佢地 um&N|5lHb  
點知10秒內被擊倒=_= -d_FB?X  
之後好彩警察及時黎到(當然用了不少精勁的形容詞) j|lg&kN  
最後話我遲到,講番件事老師,老師話我講大話 3AWB Y .  
仲要罰我 :w:5;cm V  
最後我覺得真的遇到不平的係我自己 86R}G/>>e  
q69a-5q  
明顯係講緊因為件事遲到 8y|(]5 'r  
之後同老師解釋 HeSnj-mtr}  
點知老師唔信 [C771~BL>  
重罰佢 ~{2@-qcm  
咁明未
離線虎皇
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-01-16
引用第23樓慘絕人寰於2008-01-16 19:07發表的  :
笨蛋! "_H&p  
你還敢說自己是L {W `/KU?u  
那你真的死了 X 8[T*L.  
睇下篇野! u6(7#n02  
.......
Z>CFH9  
啊~睇唔到幾個字 oL VtP  
我輸左lu 寫我個明落死亡筆記...(講笑) azE>uEsE  
自己(唔係我自己 係個用戶)係咩學校 個老師唔聽解釋嫁咩
離線自己

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-01-16
引用第24樓虎皇於2008-01-16 19:13發表的  :
啊~睇唔到幾個字 =?FA9wm  
我輸左lu 寫我個明落死亡筆記...(講笑) D_, 2z  
自己(唔係我自己 係個用戶)係咩學校 個老師唔聽解釋嫁咩
#m8Oy|Y9`  
我講緊篇文ma=.= .(`u'G=  
我鐘意點作都得=.=

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
快速回復
限100 字節

上一個 下一個