切換到寬版
  • 2824閱讀
  • 49回復

[求助]LFO各人物最高攻招式 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線99636
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-10-01
搞錯呀!無人講機c.咁就我講la "%2xR[NF  
機c:爆發!萬能地雷 4pz|1Hw7  
(怕)高:瘋狗襲擊(中哂的話可以說是高攻個真虎= =.唔知有冇錯la) }A$WO {2  
真:毒霧攻擊(中哂的話就高.) s Wjy6;  
({}(qm  
比住咁多:)
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-10-01
以上話真十係星仔最高攻的收plz!!!! 3+7^uR$/I4  
十字高攻過真十 w*j$uW6{  
只係真十易中炸
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-10-01
安雅:血煉爪-_-
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線風舜子
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-10-01
以前最高係十級暴風(18000攻) }b3/b  
以前霸雷彈同狂龍斬20000攻的~ d=.2@Ry  
依家霸雷得8000攻~ 3Q}$fQ&S  
狂龍得4000攻~ e>'H IO  
=#5D(0Ab  
大天13000攻 =x#FbvV  
真虎62xx攻 Oq hD7 +  
真昇7xxx攻 6V9doP]i  
真豹6xxx攻 z(RL< N%  
血煉爪7000孜 ~K_Uq*dCE  
<{(/E0~V/<  
其他唔整~ D8K-K]W@  
廢事搞~
離線tommychow321
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-10-01
引用第23樓風舜子於2008-10-01 21:36發表的  : n#Dv2 E=6  
以前最高係十級暴風(18000攻) [a[/_Sf{  
以前霸雷彈同狂龍斬20000攻的~ D:\g,\Z  
依家霸雷得8000攻~ /h2b;"  
狂龍得4000攻~
.......
%3;Fgky  
但我肯定依加唔知十級最高攻囉=] !4"sX+z9  
奧義都唔係 5@Bu99 `  
係終極迪倫的 1&=0Wg0ig  
黃.金.之.蒼.龍!!!!!!!!!!!!!
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-10-01
本人覺得: Q "r_!f  
" }gVAAvc7  
小丹真豹 q}uHFp/J  
悟地真虎 $5`!Z%>/  
達爾絕龍劍 D-imL;|  
卓男核子爆彈 m%+IPZ2m  
龍翼ex滅絕 h~U02"$  
邪鬼邪怒(中埋中間)

離線a556
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-10-01
龍翼-虎牙 3LR p2(A  
! ueN|8'  
迪倫-黃蒼 I[MgIr^  
Z{IUy  
邪鬼-巨大[?] :R6bq!  
^_I} x)i*@  
EX-人性 bok.j  
D*5hrkV9  
蓋亞-絕地 y < R=  
PeX1wK%f  
卓男-核爆 + eQ e%U  
$m1 <i?'m  
悟地-真虎
離線polim1522000
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-10-01
上邊話真十 個d高攻 z@s5m }  
奧義先岩A_A
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-10-01
玄武:怒虎棍法 1lv一下秒迪下 只係中最尾一下都扣大半 3>ex5  
柏高:衛星轟炸 e/_C  
幻音:魔鬼的伸冤 w"m+~).U  
琪琪:陀螺轉 14eW4~Mr  
終極魔人:魔界煉獄 os3 8u!3-  
佛覺:形意拳
離線kaisanglo
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-10-02
迪雲:真昇(唔係過萬攻咩--) S 6,4PP  
悟地:真虎 R;whW:Tx  
米米:大天 ))D:8l@  
小單:真豹 Z0 !5d<   
星仔:十字 L(S'6z~_9  
nina:雙血 Zd^6 ulx  
o龍:追風 0X8t>#uF  
迪倫:黃金 Eh</? Qv\  
ricky:轟山 V~DMtB7  
旋龍:好似係亂舞-.- :nHKl  
fox:雷振(唔知雷洞攻-,-) ^{$FI`P  
風尊:唔係十風咩-,- ~\p]~qQ\ K  
火尊:好似唔知係大轟定閰王 MiT}L  
冰尊:好似係卡合
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-10-02
仲洗問= =緊係卓男核子爆彈 打中你唔爆都扣勁多(1粒) 中哂3粒仲要爆果隻必死 130lv下
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-10-02
引用第19樓william於2008-10-01 20:20發表的  : @W H@^u  
唔計異轉的話: 7g=2Z [o  
邪鬼邪怒 k$ 5 s{q  
迪雲真昇 f:*vr['d  
小丹真豹 ,y4I[[  
悟地真虎 ZN"j%E{d  
.......
hc (e$##  
邪鬼我覺得轟異同邪怒兩招都差唔多-_-
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-10-02
nina雙血 W{z.?$ SH  
金甲金龍 {NpM.;  
ex人性 AE: Z+rM*  
卓男核爆 r|4t aV&  
天魔灼冰 ^@P1 JNe  
8u[-'pV!  
呢d都高攻 w6`9fX6{h  
不過真昇、大天、卡合果d都未到最高攻
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-10-02
引用第28樓※牙傑§於2008-10-01 23:19發表的  : sL E#q+W  
玄武:怒虎棍法 1lv一下秒迪下 只係中最尾一下都扣大半 2VW}9 O  
柏高:衛星轟炸 rt JtK6t  
幻音:魔鬼的伸冤 H>r!i 4l  
琪琪:陀螺轉 3_JCU05H}  
終極魔人:魔界煉獄 9rh}1eo7  
.......
hdTzCfeZ5@  
我覺得魔人係招絕地撕殺高攻多d多過魔界^_^
離線風舜子
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-10-02
灼冰真係好高攻~ a>\vUv*  
應該15000攻以上~
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-10-02
引用第2樓小海白於2008-10-01 13:45發表的  :
係(最)高攻唔明查字典啦 ctcS:<r/3@  
星仔就真十 !!Z?[rj  
迪雲就真昇 dz Zb  
悟地就真虎 @k&qb!Qah  
.......
FVh U^  
粉身高攻過真十(全中計) $1SUU F\.  
佢6lv秒到迪下   TX  
真十要8lv呀 SwZA6R&  
咁邊個高攻呀
離線tommychow321
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-10-02
引用第29樓kaisanglo於2008-10-02 16:34發表的  : \l~*PG2  
迪雲:真昇(唔係過萬攻咩--) 1^gl}^|B  
悟地:真虎 Z1"v}g  
米米:大天 X.:]=,aGW  
小單:真豹 m#=z7.XrX  
星仔:十字 7g3 >jh  
.......
;J7F J3n  
火佬乜唔係煉困最高攻咩- - {z|;Xi::"  
點會係大轟炸-.-
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線623
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-10-03
皇龍, B$Kn1 k  
g:EVhuK  
運屈龍王嗟, 1@$Ko5  
fDSv?crv  
奧義廢的!
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-10-03
引用第37樓623於2008-10-03 00:21發表的  : A%^ILyU6c  
皇龍,
運屈龍王嗟,
奧義廢的!
{^N[("`  
你試下全食一次oe睇你死唔死-_-
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-10-03
地十....忍法大風--------5連殺---------旋影-------閃影---------針
快速回復
限100 字節

上一個 下一個