切換到寬版
  • 2808閱讀
  • 49回復

[求助]LFO各人物最高攻招式 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tik8822
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-10-03
申武玄:怒虎彈 6qF9+r&e ?  
托比:連環大力拳 p|&9#?t4A  
夜剎:殺鬼
離線日月0001
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-10-04
馬龍:轟地雷(唔知) lG/h[  
域多:碎星閃刀 4RDdfY\%u  
米兒:大天使 2)4oe  
迪雲:真昇 ELgq#z  
小丹:真豹 LO@='}D=  
悟地:真虎翔 ,5Nf9z!hk(  
蓮娜:雙血煉 L; (J6p]h  
奧龍:追風刃 uk<JV*R=  
人尊:驚天掌 _I<LB0kgf.  
地尊:絕地破 `F,*NESv  
邪鬼:邪怒(掛) [[A}MF*@  
劍仔:破嶽斬 0~GtK8^B  
亨利:矢雨 Sft +Gb6  
迪倫:黃金之蒼龍 r zO5 3\  
火尊:煉獄 V'm4DR#M  
冰尊:鑽風?==  }0f"SWO>  
風尊:十級 svj0;x5  
雷尊:雷極 u~7 ,v  
白帝:新招 UWIw/(Mv/]  
黑羅殺:煉獄砲 sF!nSr  
龍ex:狂虎砲
離線神丁
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-10-04
引用第36樓tommychow321於2008-10-02 19:18發表的  :
火佬乜唔係煉困最高攻咩- - tShyG! b  
點會係大轟炸-.-
lVR a{._m  
煉困中等高攻架炸
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-10-04
引用第33樓阿里路亞於2008-10-02 17:18發表的  :
我覺得魔人係招絕地撕殺高攻多d多過魔界^_^
j]5mzz~  
別傻 O=2SDuBZ  
你試下5lv學絕地撕殺 l %M0^d6M  
連生日快樂d怪都殺唔到 J rgpDZ  
但你一開始學魔界煉獄已經秒埋霸歷 B>Xfs ZS  
你冇玩終魔唔好係到亂吹
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2008-10-04
引用第29樓kaisanglo於2008-10-02 16:34發表的  : RwyRPc _  
迪雲:真昇(唔係過萬攻咩--) h-+GS%  
悟地:真虎 ?Ja&LNI9S  
米米:大天 gSn9L)k(O  
小單:真豹 /CfgxPo  
星仔:十字 U2TR>0l  
.......
~P;KO40K  
終於有個正常人啦!!! P<s 0f:".  
唔好以為有個「真」字就最高攻架啦=  = zvAUF8'_  
孺子可教也!!!
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2008-10-04
引用第29樓kaisanglo於2008-10-02 16:34發表的  : '2X6 >6`w  
旋龍:好似係亂舞-.- .......
ExKjH*gn  
其實係璇瓏流星腿也~ DITo.PU  
但係硬直較大 Ae[Na: G+  
所以企遠D中亂舞第2下整暈人 g+1&liV  
再流星腿 "J (0J  
就能做到最大傷害了~
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2008-10-04
引用第43樓※牙傑§於2008-10-04 13:02發表的  :
別傻 (2uF<$7(  
你試下5lv學絕地撕殺 egXbe)ld  
連生日快樂d怪都殺唔到 :/<SJ({q  
但你一開始學魔界煉獄已經秒埋霸歷 Q}6!t$Vk  
.......
1O,:fTG<  
但係魔界煉獄打一下就閃- -"
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2008-10-04
引用第9樓超型地尊於2008-10-01 14:18發表的  :
低能 天尊係天之怒呀 地尊係絕地破呀
;1AX u/  
-\[H>)z]RB  
我都覺 .... QCAoL.v  
aDZ,9}  
不過幻音呢@@?我覺得係 魔鬼
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2008-10-05
引用第23樓風舜子於2008-10-01 21:36發表的  : Y*/e;mG.  
以前最高係十級暴風(18000攻) =1Hn<Xay0  
以前霸雷彈同狂龍斬20000攻的~ \2))c@@%  
依家霸雷得8000攻~ \,S4-~(:!  
狂龍得4000攻~
.......
/b7]NC%  
唔好再將m年前既舊數據再講番出黎 根本就係完全唔岩既數據黎 Dbu>rESz  
真昇高攻過真虎依樣就唔岩啦 真虎高攻過真昇好多 4$+1&+@ ]  
引用第44樓神‧嵐於2008-10-04 13:12發表的  : `?G&w.Vs  
,GF]+nI89  
終於有個正常人啦!!! ;-AC}jG  
唔好以為有個「真」字就最高攻架啦=  = XR_Gsb%l  
孺子可教也!!!
46##(4RF  
雖然我同意十字係比真十高攻 但依家粉身先係最高攻喎 tj4/x7!  
|=js!R|  
迪倫唔係龍皇最高攻 係真昇龍拳先最高攻 HtV8=.^  
迪倫唔係龍皇最高攻 係真昇龍拳先最高攻
[ 此帖被lfoqazwsx在2008-10-05 01:20重新編輯 ]
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2008-10-05
引用第41樓日月0001於2008-10-04 00:21發表的  : 2<9&OL  
馬龍:轟地雷(唔知) 3Cgv($xl&  
域多:碎星閃刀 "5204I  
米兒:大天使 a<J< Oc!  
迪雲:真昇 ]nNn"_qh  
小丹:真豹 21O @yNpS$  
.......
2HO2  
人性比狂虎砲高好多
快速回復
限100 字節

上一個 下一個