切換到寬版
  • 2814閱讀
  • 49回復

[求助]LFO各人物最高攻招式 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線99636
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-10-01
搞錯呀!無人講機c.咁就我講la iMS S8J  
機c:爆發!萬能地雷 :mij%nQ>$  
(怕)高:瘋狗襲擊(中哂的話可以說是高攻個真虎= =.唔知有冇錯la) (Q@+W |~  
真:毒霧攻擊(中哂的話就高.) 8p5u1 ;2  
E4P P& '  
比住咁多:)
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-10-01
以上話真十係星仔最高攻的收plz!!!! !cfn%+0  
十字高攻過真十 pJqayzV  
只係真十易中炸
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-10-01
安雅:血煉爪-_-
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線風舜子
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-10-01
以前最高係十級暴風(18000攻) eI- ~ +.  
以前霸雷彈同狂龍斬20000攻的~ )4j#gHN\  
依家霸雷得8000攻~ 55Jk "V#8  
狂龍得4000攻~ Q|:\  
qUCiB}  
大天13000攻 )5hS;u&b  
真虎62xx攻 @}#$<6|  
真昇7xxx攻 #[IQmU23  
真豹6xxx攻 zc(- dMlK  
血煉爪7000孜 *8Gx_$t&  
d"$ \fL  
其他唔整~ Dk:Zeo]+my  
廢事搞~
離線tommychow321
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-10-01
引用第23樓風舜子於2008-10-01 21:36發表的  : aHS.U^2  
以前最高係十級暴風(18000攻) W%) foJ  
以前霸雷彈同狂龍斬20000攻的~ 6dV92:  
依家霸雷得8000攻~ gZ:)l@ Wu  
狂龍得4000攻~
.......
tPc'# .  
但我肯定依加唔知十級最高攻囉=] q f-1}  
奧義都唔係 Bx;bc  
係終極迪倫的 5{VrzzOK}  
黃.金.之.蒼.龍!!!!!!!!!!!!!
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-10-01
本人覺得: rQ LNo,  
c"v#d9  
小丹真豹 3L/>=I{5  
悟地真虎 UeX3cD  
達爾絕龍劍 kL{2az3"c  
卓男核子爆彈 fo^M`a!va0  
龍翼ex滅絕 Wl?*AlFlk  
邪鬼邪怒(中埋中間)

離線a556
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-10-01
龍翼-虎牙 x?VX,9;j  
<{JHFU`^  
迪倫-黃蒼 <G/O!02  
QB7E:g&7  
邪鬼-巨大[?] P BpjE}[Q  
K3M<%  
EX-人性 0,{Dw9 W:  
ehoDWO]S  
蓋亞-絕地 120<(#  
D9 OS,U/l  
卓男-核爆 FU E/uh  
OXK?R\ E+  
悟地-真虎
離線polim1522000
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-10-01
上邊話真十 個d高攻 V#'sH  
奧義先岩A_A
離線※牙傑§
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-10-01
玄武:怒虎棍法 1lv一下秒迪下 只係中最尾一下都扣大半 ;^^u_SuH  
柏高:衛星轟炸 Hl8-1M$&  
幻音:魔鬼的伸冤 s =! y%   
琪琪:陀螺轉 'p80X ^g  
終極魔人:魔界煉獄 HpC|dtro  
佛覺:形意拳
離線kaisanglo
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-10-02
迪雲:真昇(唔係過萬攻咩--) d+[yW7%J  
悟地:真虎 v7&e,:r2E@  
米米:大天 |"8Az0[!  
小單:真豹 $W<H[k&(B  
星仔:十字 tO~D A >R  
nina:雙血 M}k )Ep9  
o龍:追風 mL?9AxO  
迪倫:黃金 < N}UwB&  
ricky:轟山 )l[<3< @s  
旋龍:好似係亂舞-.- e#(0af8A  
fox:雷振(唔知雷洞攻-,-) YAv-5  
風尊:唔係十風咩-,- 0?qXDO&~  
火尊:好似唔知係大轟定閰王 };o6|e:2E  
冰尊:好似係卡合
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-10-02
仲洗問= =緊係卓男核子爆彈 打中你唔爆都扣勁多(1粒) 中哂3粒仲要爆果隻必死 130lv下
離線爆丸=]
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-10-02
引用第19樓william於2008-10-01 20:20發表的  : /Mb?dVwA  
唔計異轉的話: 5\8Ig f>  
邪鬼邪怒 m8,P-m  
迪雲真昇 7Oe |:Z  
小丹真豹 Ap9CQ h=!  
悟地真虎 N3g[,BE  
.......
_m;0%]+  
邪鬼我覺得轟異同邪怒兩招都差唔多-_-
離線hk3286

發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-10-02
nina雙血 } R!-*Wk  
金甲金龍 3C 84b/A  
ex人性  /s.sW l  
卓男核爆 ?1?D[7$  
天魔灼冰 #x$.  
o)F^0t  
呢d都高攻 *X+T>SKL  
不過真昇、大天、卡合果d都未到最高攻
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-10-02
引用第28樓※牙傑§於2008-10-01 23:19發表的  : g+;m?VJ  
玄武:怒虎棍法 1lv一下秒迪下 只係中最尾一下都扣大半 9Slx.9f  
柏高:衛星轟炸 -'3~Y 2#  
幻音:魔鬼的伸冤 )pLde_ k  
琪琪:陀螺轉 y3 @R>@$  
終極魔人:魔界煉獄 Q4\EI=4P]  
.......
-8;U1^#  
我覺得魔人係招絕地撕殺高攻多d多過魔界^_^
離線風舜子
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-10-02
灼冰真係好高攻~ hZf0q 2  
應該15000攻以上~
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-10-02
引用第2樓小海白於2008-10-01 13:45發表的  :
係(最)高攻唔明查字典啦 Z~)Bh~^A  
星仔就真十 Tl"GOpH\]  
迪雲就真昇 gBb+Q,  
悟地就真虎 XM o#LS  
.......
sc dU  
粉身高攻過真十(全中計) O& k+;r  
佢6lv秒到迪下 ? hU0S  
真十要8lv呀 W,dqk=n  
咁邊個高攻呀
離線tommychow321
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-10-02
引用第29樓kaisanglo於2008-10-02 16:34發表的  : Ca}T)]//  
迪雲:真昇(唔係過萬攻咩--) /NRdBN  
悟地:真虎 GBnf]A,^ @  
米米:大天 {]Tb  
小單:真豹 B>sSl1opI  
星仔:十字 _"Yi>.{]  
.......
)fSO|4   
火佬乜唔係煉困最高攻咩- -  _0^f  
點會係大轟炸-.-
悟地除了力量外 還有戰術↓!!
離線623
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-10-03
皇龍, _Q&O#f  
1=Npq=d  
運屈龍王嗟, 7;0$UYDU*  
,m ^q >  
奧義廢的!
離線mca05006006

發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-10-03
引用第37樓623於2008-10-03 00:21發表的  : ~\4`tc  
皇龍,
運屈龍王嗟,
奧義廢的!
N0U6N< w  
你試下全食一次oe睇你死唔死-_-
離線小。肥羊
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-10-03
地十....忍法大風--------5連殺---------旋影-------閃影---------針
快速回復
限100 字節

上一個 下一個