切換到寬版
  • 3483閱讀
  • 75回復

LFO呢隻game離低b game又買進一大步。 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線♂呀文♂
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-08-21
咁我又好小見,我好鐘用d連招好似迪雲咁 ,昇龍霸有分大中小,普功又好用,你鐘意讓下人又得用昇龍霸,你唔鐘意讓人既又用[普功>昇龍>超昇>加多下普.功,呢個先好玩,u1而家搞到咁.......唉
BUG狗橫行!!!呢個世界仲有冇天理!?
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-08-21
引用第15樓♂呀文♂於2009-08-21 12:07發表的  :
打關咪用囉,無所謂,但係出還出,咪改以前D招囉,好無品

重點
以前d招係度改改改
而家用慣左俾佢改一改又要重新適應......
有d中等角色仲要倅佢改廢左,同埋改完之後硬直超大
離線♂呀文♂
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-08-21
同意
離線whywong13
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-08-21
基本上LFO既主要升lv模式都係打關打怪....狗既就bug同外掛= =
離線555888
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-08-21
你咁樣係"唱"u1??
離線武魂
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-08-21
引用第9樓leungyl8於2009-08-21 11:48發表的  :
冇打關招你仲點升lv [表情]

我星仔用拳風升lv
離線♂呀文♂
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-08-21
拳風升lv= =,神手
離線ttyyuu
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-08-21
LFO呢隻game離 低b game又買進一大步。
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-08-21
其實你覺得有呢邊呢係多hit高攻?
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線schun
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-08-21
u1出左屈機招又點  pk果陣咪又係禁哂-.-
我覺得問題不大
殺道行者 殺道行者漫畫 殺道行者線上漫畫 楓林漫畫
http://www.m3721.com/comic/354/
離線♂呀文♂
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-08-21
Re:u1出左屈機招又點  pk果陣咪又係禁哂-.-
而家唔只係講緊拳王果陣,平時都有影響
離線
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-08-21
引用第12樓皇道使者於2009-08-21 11:52發表的  :
得5大主角先可以連技?
笑話黎?
你地有時所講既廢招
.......

基本上ibbs唔少玩家淨睇攻擊力做人
君臨寶劍連太陽彈真係幾強
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線tsunate
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-08-21
引用樓主♂呀文♂於2009-08-21 11:28發表的 LFO呢隻game離低b game又買進一大步。 :
返排我上返官網睇招片,發現呢隻GAME既畫質比以前更加差。
都算,最大問題係呢排出果D新招。佢一招唔係出一野就算,係出幾十hit,好似{新星閃翼}、{冰蝴蝶}咁。
可能有D玩家就覺得咁樣都唔錯。呢個唸法一半岩一半錯,岩就係你打怪會方便好多,一招ko,唔洗咁麻
煩;錯就係佢大大拉低晒隻game既質數。格鬥game好玩就係你自己可以連招,好似一開始既5大主角咁,
有得連好多招,當中既表表者就係迪雲啦。但係佢而家咁出法,對於VS連招既高手大大影響,無錯,呢D招
.......

連招最多唔係迪雲,係星仔米兒悟地小丹,最差係迪雲,悟地連得好即KO對手。
離線♂呀文♂
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-08-21
你傻啦,你未睇過真正既勁人用迪雲姐。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-08-21
引用樓主♂呀文♂於2009-08-21 11:28發表的 LFO呢隻game離低b game又買進一大步。 :
返排我上返官網睇招片,發現呢隻GAME既畫質比以前更加差。
都算,最大問題係呢排出果D新招。佢一招唔係出一野就算,係出幾十hit,好似{新星閃翼}、{冰蝴蝶}咁。
可能有D玩家就覺得咁樣都唔錯。呢個唸法一半岩一半錯,岩就係你打怪會方便好多,一招ko,唔洗咁麻
煩;錯就係佢大大拉低晒隻game既質數。格鬥game好玩就係你自己可以連招,好似一開始既5大主角咁,
有得連好多招,當中既表表者就係迪雲啦。但係佢而家咁出法,對於VS連招既高手大大影響,無錯,呢D招
.......

最好連招的,當然是星奇啦,lfo根本是vs  game,絕對無可能是打關game。幾十hit唔代表扣血多,只是型。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線手殘
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-08-21
引用第34樓大俠陳於2009-08-21 15:08發表的  :
最好連招的,當然是星奇啦,lfo根本是vs  game,絕對無可能是打關game。幾十hit唔代表扣血多,只是型。

同意
無影+破空 都玩殘你- -
有十字旋風就仲勁
但係佢招真十[真係]廢到笑
u狗還我迪倫ac
離線♂呀文♂
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-08-21
@@
連招最好的,當然是阿隆(街霸的)@@
離線飛煞
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-08-21
引用第34樓大俠陳於2009-08-21 15:08發表的  :

rfo有連技系統,公會系統,可以一齊升lv洗經,有副本打,d招幾好
衰在屈裝,故事唔夠lfo正
唉,冇game完美
離線zuppy
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-08-21
玄武某招做到8xhit都殺唔到迪下~_~
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-08-21
lfo冇乜野~只係太多小白咁姐~
例如有d人輸左就話你屈招~真係好冇品嫁~個d人真係唔死都冇用
快速回復
限100 字節

上一個 下一個