切換到寬版
  • 8451閱讀
  • 112回復

十月五日Yahoo! Games將關閉,請用記事簿or其他方法將LFO記錄備份 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2009-09-05
講真今次yahoo呢單野..
多人不滿就一定嫁啦..
仲要自己備份就真係~_~..
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線訓教三世
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2009-09-05
引用第20樓bk的卓男於2009-09-05 16:20發表的  :
講真今次yahoo呢單野..
多人不滿就一定嫁啦..
仲要自己備份就真係~_~..

超煩呀d copy=_=
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2009-09-05
引用第12樓飛煞於2009-09-05 15:16發表的  :
我好明白大俠陳
大俠陳yahoo有n頁咁多- -
仲要大量珍品- -
最慘既係要埋異信就要一張一張咁搵...

我一向抽完卡就copy晒d招出來備份,二年前已經係咁,我已經一年無上yahoo搵卡,因為一早已經備份好晒,但裝備、召喚書、武器,我只有備份了二個ac之前,我還有13個ac,不過呢d無咩用,現卡都大把呢d,諗住唔要。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2009-09-05
yahoo卡入左個d仲未改做已入卡~

成日要我自己cheak返~勁煩囉
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2009-09-05
引用第16樓as102030於2009-09-05 15:41發表的  :
你點知遲D U1唔會出通告話比人知/
同埋你又點知YAHOO遲D唔會出通告?
依家講依件事系咪仲早?仲有20幾日

u1九成會出通告,因為查詢過。
yahoo會唔會出,我覺得多數唔會,因為連封e-mail都要放在雜件箱度咁低調處理。

最大受害的不是我同你,而是u1同一d唔知情的人,所有數據取消之後,很多人唔知呢件事的,突然無晒d招,小朋友就會喊住口咁走上u1話無晒d招,係咁嘈。
u1點會唔緊張呢?當然佢地會同yahoo商討。
離線☆龍仔☆
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2009-09-05
--咁--樣有排copy=.=咁姐係個左10月xx--d卡總有效ga可??

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2009-09-05
引用第25樓☆龍仔☆於2009-09-05 17:49發表的  :
--咁--樣有排copy=.=咁姐係個左10月xx--d卡總有效ga可??

有效的,之後都用到嫁啦當然。
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2009-09-05
只係將所有卡copy都要用好多時間
離線game999king
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2009-09-05
引用第27樓omegah4400於2009-09-05 18:06發表的  :
只係將所有卡copy都要用好多時間

仲要逐張逐張黎............
要移去個個位先睇到pw
如果佢想我地自己備份就改左呢樣野啦
備死人咩...........
離線飛魚
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2009-09-05
仲有18$未用架- -
離線sammon
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2009-09-05
我系YAHOO有47招,9人,150其他
弱智仔廁所為上
串我,我都串你
所謂以其人之道,還治其人之身
點呀,弱智仔,返火星la
離線tonytonytony
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2009-09-05
引用第1樓as102030於2009-09-05 13:30發表的  :
咁你咪自己COPY D左卡佢囉
又無話唔用得,同埋YAHOO關U1咩事
U1都理唔到啦
咁多人抽YAHOO卡,個個人比返D抽卡記錄
.......

大俠陳可能就係太多YAHOO既招,人物個啲,唔想咁煩佢先咁做..
SABER~
離線as102030
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2009-09-05
引用第24樓大俠陳於2009-09-05 17:32發表的  :
u1九成會出通告,因為查詢過。
yahoo會唔會出,我覺得多數唔會,因為連封e-mail都要放在雜件箱度咁低調處理。
最大受害的不是我同你,而是u1同一d唔知情的人,所有數據取消之後,很多人唔知呢件事的,突然無晒d招,小朋友就會喊住口咁走上u1話無晒d招,係咁嘈。
.......

你都識話U1 9成會出通告,咁你仲反對D乜?
U1出左張通告系LFO其他人唔去睇都吹佢唔漲,人地唔睇系人地既事
U1有做到野,你反對D乜?唔係你仲想點?
叫U1幫埋你地COPY好冇牙?
但邊得閒理你地牙?
U1會出通告你地都要笑啦,仲反對,咁多不滿你去投訴牙.笨
離線.軒〞︽
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2009-09-05
YAHOO第一次有得抽YAHOO卡個時係可以60蚊抽到勁多卡,之後就60蚊抽到1-2招,E家...冇埋TIM- -
好在我之前一早COPY哂D YAHOO卡係哂記事到
[img]http://img18.imageshack.us/gal.php?g=09060818584631.jpg[/img]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2009-09-05
引用第32樓as102030於2009-09-05 19:07發表的  :
你都識話U1 9成會出通告,咁你仲反對D乜?
U1出左張通告系LFO其他人唔去睇都吹佢唔漲,人地唔睇系人地既事
U1有做到野,你反對D乜?唔係你仲想點?
叫U1幫埋你地COPY好冇牙?
.......

我無問題,一年前我已經備份好晒d人同招了在yahoo。
我反對yahoo突然間要取消晒d記錄,有d人停玩幾個月,不會知道呢件事,到聖誕玩返先發現點算?
我是希望為lfo在yahoo爭取權益,d人無晒d招要買過當然對我有利,但我唔希望見到將來有很多人話我yahoo突然無晒d招。
可能你覺得事不關己、己不勞心是對的。
你又反對d咩呢?

在2009年10月26日開始,雅虎宣佈把GeoCities(地球村)網存空間永久關閉。[1]所有雅虎用戶的GeoCities網站將會在網絡上消失,用戶也不能再存取 GeoCities 帳號和檔案。[2]

據雅虎指出,他們已專注於透過其他方式幫助客戶發掘和建立線上關係,因而放棄發展GeoCities。[3]GeoCities網存的倒閉,代表雅虎香港不會再有任何免費網存空間服務。[4]

雅虎的GeoCities原本在2009年3月開始永久關閉,但因為引起爭議而宣佈延期至2009年10月26日永久關閉。
[ 大俠陳在2009-09-05 19:38重新編輯此帖 ]
離線龍皇迪倫
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2009-09-05
引用第34樓大俠陳於2009-09-05 19:30發表的  :
我無問題,一年前我已經備份好晒d人同招了在yahoo。
我反對yahoo突然間要取消晒d記錄,有d人停玩幾個月,不會知道呢件事,到聖誕玩返先發現點算?
可能你覺得事不關己、己不勞心是對的。
.......

其他姐係咩野
yahoo要刪哂我地係佢度個抽卡d記錄?
姐係連張卡都刪埋?

愛莉(會心一擊)
離線小子一個
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2009-09-05
我夠膽保證.......
10月份將會有大災難發生........
真係好唔負責任......
咁根本就係昆錢大行動

樓主留言:

對YAHOO收了錢幫u1搞抽卡,話要取消記錄就取消,真的不負責任,唔通簽合約時無講終止後還需要保留記錄?

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2009-09-05
引用第35樓龍皇迪倫於2009-09-05 19:36發表的  :
其他姐係咩野
yahoo要刪哂我地係佢度個抽卡d記錄?
姐係連張卡都刪埋?

卡是用到,不過9月30日後上yahoo是看不到抽卡記錄,所以大家要copy下來備份。

引用第36樓小子一個於2009-09-05 19:37發表的  :
咁根本就係昆錢大行動

yahoo收了幾年錢突然間要取消所有記錄,真係好不負責任呀!
離線龍皇迪倫
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2009-09-05
引用第36樓小子一個於2009-09-05 19:37發表的  :
咁根本就係昆錢大行動

u1咁絕= =
yahoo都咁絕...
佢地合作都呃左我地d玩家唔少錢= =
都仲要汁...

愛莉(會心一擊)
離線小子一個
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2009-09-05
唉......
bug狗滿天飛
u1唔做野(應該係話能力有限 做唔到野)
再加上yahoo昆錢大計劃
難道是lfo末日的先兆~!?

樓主留言:

可能是世界未日的先兆
因為豬流感無法控制

快速回復
限100 字節

上一個 下一個