切換到寬版
  • 16878閱讀
  • 791回復

Tsubasa's Shop 放AC一個($150低價放) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 520樓  發表於: 2006-11-03
絕地一推=ω=
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 521樓  發表於: 2006-11-03
我有雷甲,係peak.
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 522樓  發表於: 2006-11-03
引用第521樓davidsamtom2006-11-03 18:38發表的:
我有雷甲,係peak.

得啦,唔好再留言!!
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 523樓  發表於: 2006-11-04
絕地一推=ω=
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 524樓  發表於: 2006-11-05
絕地一推=ω=
離線yaya123
發帖
icash
只看該作者 525樓  發表於: 2006-11-05
i sell 超昇 wt ch?

鬼影擒拿手!?
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 526樓  發表於: 2006-11-05
引用第525樓yaya1232006-11-05 14:50發表的:
i sell 超昇 wt ch?

仲有d乜
離線yaya123
發帖
icash
只看該作者 527樓  發表於: 2006-11-05
no la..... ch 5 ch!???????

鬼影擒拿手!?
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 528樓  發表於: 2006-11-05
引用第527樓yaya1232006-11-05 14:57發表的:
no la..... ch 5 ch!???????

no la.....
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 529樓  發表於: 2006-11-05
我有陸道齊招ac,要唔要..??
.
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 530樓  發表於: 2006-11-05
引用第529樓alan20057412006-11-05 15:47發表的:
我有陸道齊招ac,要唔要..??

no la.....
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 531樓  發表於: 2006-11-05
放出比提墨鏡
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 532樓  發表於: 2006-11-05
有「做任務計劃」的牙翼之~租ac屋
在下近日唔得閒升lv,所以就出租ac,可開新人物,
但我有權更新ac的質素。

我的ac共有16個人(唔計星仔)
迪雲(齊招,冇信物同異轉招)
亨利(齊招)
旋龍(有爆破)
菲沙
菲雲
溫蒂
龍翼
龐士
琪琪
幻音(齊招)
域多
馬龍
紅魔
小丹
米兒

申請表:(開新人物)
申請人:
伺服器:
開咩人:
叫咩名(我改):
交易記錄(白名單就唔駛):
msn:
電話:

申請表:(玩我D人物)
申請人:
伺服器:
玩咩人:
msn:
電話:

已開人物(唔准再開):

LAW:迪雲(在下)、亨利(在下)、(不得開人物)
BOC:幻音(在下)、亨利(勁人)、菲沙(在下,不得用佢)
PEAK:龐士(在下)
TST:菲沙(勁人)
BANK:域多(在下)
STD:

租用紀錄:
我借個ac比地獄の龍
我借個ac比999008
我借個ac比新生ok
我借個ac比chiutszchun
我借個ac比惡夢の戀

做任務計劃:
任務1.幫我迪雲學到昇龍霸
任務2.幫我迪雲學到真龍波
任務3.幫我迪雲學到超昇龍霸
任務4.幫我亨利學到百步
任務5.幫我亨利學到矢雨
任務6.幫我亨利/迪雲打到竹林
任務7.幫我迪雲爆防
任務8.幫我亨利加到200敏、爆攻

「如昆我ac,後果自付。」

P.S如不依照格式申請,恕不招待。
[ 此貼被~davis仔~在2006-11-17 20:23重新編輯 ]
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 533樓  發表於: 2006-11-05
申請表:
申請人:地獄之龍
伺服器:LAW
1.我用兩個召喚書同TST的ssh(個名有啲符號,唔記得)換冰川XD(我畀先)交易成功@@
2.我用炎冰重炮同Yahoo討論區名:davis_wxxx(唔記得)換真十字旋風拳(我畀先)交易成功@@
3.我用120yahoo網用錢同Yahoo討論區名:ericdigimon2換鑽石風暴(我畀先)交易成功(佢)交易失敗(我)
4.我用虎威腿同(唔記得)換陀虎訣(我畀先)交易成功
5.我用【夢】,【想】同bbs會員:暴走疾風換霸王轟山(又我畀先)交易成功
6.我用神之寬恕同LAW的!龍翼EX!換宇宙冰河(又係我畀先)交易成功(佢)交易失敗(我)
7.我朋友送絕地一擊畀我(佢畀先)- -交易非常成功- -
8.我用比堤墨鏡同bbs會員:cwp100換終極魔靈魂(又係我畀先)交易成功
9.我用餓虎殺,雷伯特裝同[email protected]換得ac(佢畀先)交易成功
10.我用60網錢換bbs會員:流氓兔 的忍流化雨(我畀先)交易成功
11.我用新生達爾(白卡)換bbs會員:siu1225 的皇鍊同皇鞋(我畀先)交易成功
msn:[email protected]

我用返你個迪雲
[ 此貼被地獄の龍在2006-11-10 19:27重新編� ]
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線幻影獵人
發帖
icash
只看該作者 534樓  發表於: 2006-11-05
申請人: 小小獵人
伺服器:LAW/PEAK
開咩人:溫蒂
叫咩名(我改):
交易記錄(白名單就唔駛):用彗星閃刀ch同學招無極
msn:[email protected](用唔到住,一係pm我)

離線牙星
發帖
icash
只看該作者 535樓  發表於: 2006-11-06
申請表:
申請人:炎冰天魔
伺服器:TST/LAW/BOC/PEAK
開咩人:用幻音
叫咩名(我改):
交易記錄(白名單就唔駛):1.蝙蝠佬(TST伺服器名):用真龍波換超虎長霸比我,(9月2日)
2.<samuel ex>(TST伺服器名):用雷龍優月刀換到$20網用錢(比我),,(9月2日)
3.一u一彤仔(BOC伺服器名):用LFO錢1億換迷甲比我,,(日子不明)
4.火雲邪神(TST伺服器名):我用1億LFO錢換悟地的超狂虎斬比左佢(8月27日)
5.阿豪(msn名):比佢昆左我既紅魔鬼,佢用個假野換左我既紅魔鬼.....嗚,(8月24日)
6.jessie@ringo(TST伺服器名):我比野螢之女佢,佢比左$35網用錢我,(7月24日)
7.sionsion1995(msn名):話比星仔奧義,佢就比左真十字旋風拳比我,我比左真豹影拳佢,(6月7日)
8.sionsion1995(msn名):終於比星仔奧義比我,用左$150網用錢,(9月2日)
9.火雲邪神(TST伺服器名):我用真錢$40換左飛刀仔-----域多,(9月2日)
10.paco@ringo(TST伺服器名):我用龐士+網用錢$30同佢換左張邪鬼,(日子不明)
11.。。。。。。(BOC伺服器名):我用LFO錢1000m換一隻雷手,(9月1日)
12.。。。。。。(BOC伺服器名):我用LFO錢2000m換2條皇鏈,(9月1日)
13.Harry仔(msn名):我用玄武換了大轟炸,(8月11日)
14.Harry仔(msn名):我用金甲人換了卡比,(日子不明)
15.Harry仔(msn名):我用約翰換了神探快檜手,(8月23日)
16.蝙蝠佬(TST伺服器名):我用紅魔鬼一隻換比我網用錢$25,(5月6日)
17.阿豪(msn名):堂堂正正交易,我用紅魔鬼換左$25真錢(日子不明)
18.MR.WIN(TST伺服器名):佢用3000LFO錢買了我1把大地之劍,真富裕(日子不明)
19.神‧幻影←雪(其他論壇的會員名):用網用錢$5買我的5把大地之劍(日子不明)
20.一u一彤仔(BOC伺服器名):我同佢換左一日ac,交易完成(8月30日)
21.一u一彤仔(BOC伺服器名):我同佢用我人尊換左佢的$50網用錢(9月2日)
22.波迪路(其他論壇的會員名):我用我比堤換左$90網用錢(9月2日)
23.kiwong(msn名):我用紅魔鬼+真錢$50換雷尊(日子不明)
24.!!!fox!!!(TST伺服器名):我用紅魔鬼+真錢$40同佢換冰尊(日子不明)
25.炎之菲沙(TST伺服器名):我用絕地一擊換LFO錢$1e(9月15日)
26.乂鬼乂(TST伺服器名):我用人尊換佢既真狂虎斬(比人昆左=.=)(日子不明)
27.兵衛親金黃(TST伺服器名):用5000m換我的金龍斬(交易成功,但5000m太少了=.=)(日子不明)
28.{菲沙}(TST伺服器名):我比左冰川佢,佢比左一把雷刀(10月11日)
29.奧凡銘(GBS論壇):我比左幻音佢換韓霸+黃金兵(10月14日)
30.少爺杰(GBS):我比左龍光砲佢換左網錢60(9月11日)
31.奧凡銘(GBS):后羿的眼晴換你既龐士+霸雷彈(日子不明)
32.果然(GBS):用左金甲人同佢換左120網錢+迪雲(10月14日)
33.影(GBS):昇天腿換和尚(10月14日)
34.奧凡銘(GBS):用60網錢換功夫男(10月14日)
35.davistom(GBS):昆左我冰川(10月15日)
35.davistom(GBS):昆左我醉8(10月16日)
36.*月影*(TST伺服器名):佢比左金甲人我,換左10億LFO幣(10月17日)
37.lamtsang(GBS):真錢450換天刀....(10月17日)=_=
38.可樂(GBS):真錢270換終極魔(日子不明)
39.gsddownload(GBS):真錢500換左迪氐(日子不明)
40.暴走疾風(GBS):佢用龐士換我落雷"蛋",佢仲未比韓霸我(唔記得10月14定咩=.=)
41.billy1231(GBS):我用詛咒迷霧換佢韓霸同女鬼召喚書(10月17日)
42.alan2005741(GBS):用金龍乍現換他魔召(10月21日)
43.用戶(GBS):用ac4換佢既龐士,邪鬼信物是昆我的(10月21日)
44.用戶(GBS):用ac4同佢換真的龐士,邪鬼信物(10月26日)

msn:[email protected]
vs vs
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 536樓  發表於: 2006-11-06
絕地一推=ω=
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 537樓  發表於: 2006-11-06
引用第2樓小小獵人2006-11-05 22:17發表的:
申請人: 小小獵人
伺服器:LAW/PEAK
開咩人:溫蒂
叫咩名(我改):
交易記錄(白名單就唔駛):用彗星閃刀ch同學招無極
.......

sor,我打少左D野
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 538樓  發表於: 2006-11-06
入唔到你個ac-________-
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 539樓  發表於: 2006-11-06
申請人:me
伺服器:peak
開咩人:幻音
交易記錄:
1)用究極爆裂破與waikuen1318(gane-bbs名)換防護壁
2)送霸王轟山拳給846951(gane-bbs名)
3)用乘風腿與ktw357901(gane-bbs名)換昇天腿
4)用ac與疾風之龍(gane-bbs名)換真豹影拳
5)用真虎與同學([終極劍神])(LAW名)換兩sad頂裝
6)用虎威腿EX同學([終極劍神])(LAW名)換皇鞋(同送冇分別= =)
7)送豹影拳,狂龍斬給同學([終極劍神])(LAW名)(因為他被人昆ac,所以送比佢)
msn: [email protected]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個