切換到寬版
  • 16849閱讀
  • 791回復

Tsubasa's Shop 放AC一個($150低價放) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙翼

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-07-02
— 本帖被 ~瘋人~ 執行取消加亮操作(2007-08-03) —
歡迎來到Tsubasa's Shop

MSN:
[email protected]

注意事項:

1.如產品寫明「不散賣」,請勿再要求本人拆散
2.切勿嘗試任何壓價行為
3.本店不設郵寄、代升、入數服務
4.如非即時使用,有任何入不到的問題,恕不負責
5.如即時使用,成功使用後,請馬上回覆我,以便確認
6.若有人假冒利用本人之名義來行騙,如有任何損失,恕不負責
本人的msn是[email protected]
(註:除非是白名單/熟人,基本上我是很少主動向其他人進行交易)
7.千萬不要嘗試對我行騙,否則你就會很「出名」的(奸笑

交易方式:

面交:(暫時只限葵興、葵芳地鐵站)
新界地區為優先
如要去離島、九龍、香港島地區
需要另加收費

MSN&ibbs出沒時間:
星期一至四:17:30-22:00
星期五至六以及假期:13:00-23:30
(註:出沒時間隨時有所變動,可於MSN向我拿手提號碼)

P.S.白名單及超過100個交易記錄者,一律擁有「優先獲得權」

--------------------------------------
放:
AC
TST:
比堤151

EX差成魔、超.氣功砲
星奇一轉齊、差十烈、魔怒、終魔
邪鬼差邪怒、邪殺破壞拳、拳霸天下、有戰昇
比堤差蝙蝠來襲、兄弟同轟、音速手刀
陸道差奧義、索命出鞘、鏡花御劍流
金甲人差黃龍寶劍、戰神之盾、黃龍咆哮

附有大量裝備
合共31個人
有意可詳細問
連U1 ac,但不連E-mail

以$300-250低價放(可議),接受用Gs festival(要未開封及說出是啥作品)、Shfiguarts換

◆聯絡方法

◇交易記錄在2樓◇
[ 牙翼在2009-07-02 18:40重新編輯此帖 ]
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-07-02
收唔收米兒招??
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-07-02
◇交易紀錄◇
★1.我用20hk換我的同學的表弟deep既ac
☆2.我用虎威腿換我的朋友的河童召喚書
★3.我用究極爆裂破+獨龍鑽換 ktw357901既米兒
☆4.我用霸雷換ktw357901既60網用
★5.我用霸雷換我的朋友的真龍波
☆6.我用毒霧攻擊換 ktw357901的降龍掌
★7.我用烈火焚身換某人的約翰
☆8.我用180網用換ω法魯ω的天魔
★9.我用真昇換waikuen1318的陸道+追魂十字斬
☆10.我用真虎翔霸+陸道+追魂十字斬換ω法魯ω的極地
★11.我用LFO$100換kody既勁裝一套(law))
☆12.我用天魔(入左)換我的朋友的真昇(入左)
★13.我用彗星閃刀(入左)換勁人的弓(law)
☆14.我用熔岩彈換目狗既雷伯特劍+皇者之劍+皇鍊x2+炎冰盾(law)
★15.我用姬絲人物換暴走疾風的小丹
☆16.我用180網用換暴走疾風的鑽風
★17.我用詛咒換影的散彈波
☆18.我用我佛慈悲換風舜子的矢雨驟臨
★19.我用迷爪(law)換Strongarrow(瘋人)的迷劍(law)
☆20.我用透身咒換勁人的代入卡服務
★21.我用比提墨鏡換暴走疾風的超昇龍霸、真龍怒嚎
☆22.我用鑽石風暴換swordgx的邪鬼ac
★23.我用龐士心臟換⊙jay⊙的60網用
☆24.我用極地大火山租小聰的ac
★25.我用旋風砲拳換地獄の龍的60網用
☆26.我用狅龍亂舞換鬼魔妖神(12EX)的迪雲信物、天魔
★27.我用雷鳥換monica_fanz的60網用
☆28.我用邪鬼換真虎狂龍的卓男
★29.我用卓男換朋友的50元
☆30.我用地龍波換疾風的朋友的大轟炸、虎E
★31.我用50元換暴走疾風的閻追
☆32.我用虎E換某人的60元
★33.我用40元換某人的烈火焚身
☆34.我用散彈波換普通人的炎冰重砲
★35.我用昇天腿、小熊貓、 鐵忠仁換小小明的冰火五重天
☆36.我用愛心光波換魚旦二號的虎山派掌門令、約翰
★37.我用大天使之降臨換7401的五連標、轟裂異度空間
☆38.我用巨大戰魂換夜雲的EX、陸道異信
★39.我用夜剎換x盾矛x的戰神面具、邪神降臨、爆裂狂轟
☆40.我用荊棘纏身換我的鄰居的$5
★41.我用雷神之鎚換箭神亨利的甲賀三分斬
☆42.我用龍飛鳳舞的呀~傑的粉身碎骨
★43.我用雷神之鎚換3892929的虎威腿、餓虎殺
☆44.我用黑羅剎、7.5包、魔導士之榮光、米兒人物換hohin1016的Bank及Peak的頂裝
★45.我用鎖定、原子能量換立卞立的比堤、比堤異轉信物
☆46.我用Bank的頂裝換箭神亨利的魔界地獄、鬥志激昂
★47.我用Bank、Std、Boc的頂裝換leehawo的魔法皇的密碼、璇瓏的手帕、淑女旋風腿
☆48.我用Bank的頂裝換地獄の龍的鬼神怒震、愛心光波
★49.我用Peak的頂裝換[email protected]的極惡邪靈
☆48.我用$30的頂裝換朋友的BOC的元力手套(X10)、古龍骨盾(X10)
[ 此帖被牙翼在2008-10-07 22:07重新編輯 ]
離線william991
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-07-02
陸道 我有
再來一碗!
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-07-02
我有陸道、追魂同埋忍流,你幾錢收??

離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-07-02
有多少項交易紀錄都好,但最小的要求是信譽良好
[ 此帖被牙翼在2008-08-06 16:44重新編輯 ]
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-07-02
我有米兒?CH what?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-07-02
引用第5樓~davis仔~2006-07-02 21:32發表的“”:
我都話我只想收人物siu,招遲d收~!我只講一次~!!

我咪講左我有人物囉,我都只係講一次。

離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-07-02
~davis仔~ ~davis仔~
[ 此貼被牙翼在2006-11-25 13:31重新編輯 ]
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-02
喂,咁你要唔要陸遁人物嫁,我真係有D懷疑你係咪有D盲。

離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-07-02
Re:真龍小店~!!
引用第9樓疾風之龍2006-07-02 22:36發表的“”:
喂,咁你要唔要陸遁人物嫁,我真係有D懷疑你係咪有D盲。

係lor,你要唔要米兒 ga....
p.s.係陸道....
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-07-02
我二個一樣要
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-07-02
引用第11樓~davis仔~2006-07-02 22:50發表的“”:
我二個一樣要

咁你幾錢買呀??

離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-07-02
引用第12樓疾風之龍2006-07-02 22:53發表的“”:
咁你幾錢買呀??

ch,ok?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-07-02
引用第13樓~davis仔~2006-07-02 22:54發表的“”:
ch,ok?

咁你有D咩呢??冇就錢啦。

離線davis_well
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-07-02
我有一斬
LAW:
billy----yung lv150(達爾)
billy-----yung     lv116(星奇)
暗魔龍族-ex   lv1
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-07-02
引用第15樓davis_well2006-07-02 22:57發表的“”:
我有一斬

咩係一斬呢??

離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-07-02
plx,c一c上siu
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-07-02
引用第17樓~davis仔~2006-07-02 22:58發表的“”:
plx,c一c上siu

我睇左啦,知不過係冇野要,咁你錢買啦,有人用$60網錢買。

離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-07-02
sor,我家陣冇錢,咁樣下次再交易
快速回復
限100 字節

上一個 下一個