切換到寬版
  • 16872閱讀
  • 791回復

Tsubasa's Shop 放AC一個($150低價放) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 560樓  發表於: 2006-11-10
申請表:(玩我D人物)
申請人:chiutszchun
伺服器:law
玩咩人:亨利
交易記錄(白名單就唔駛):
peak-
我(峰之迪雲) 用 迷手+皇鍊 迷手 龍甲 換左狂龍托比雷神護體(佢先 成功)
我 峰之迪雲 用 copy方法 換 追魂十字斬 雷神之鎚       (我先 比人昆)
我 峰之迪雲 用 金龍乍現 換 火尊者火佬 雷神之鎚       (我先 成功)
我 峰之迪雲 用 佛覺人物   換 龍翼王   佛行       (我先 成功)
我 峰之迪雲 用 用火佬人物   換 deep:@   sun人物     (我先 比昆)

bank
我 魔道士 用 copy方法 換 鬼_絕滅達爾 魔獸召喚 (佢先 成功)
我 魔道士 用 雷伯特裝一套(連wp) 換米米 立地成佛+佛我同在 (我先 成功)
我 魔道士 用 冰川   換 托比弟弟 破空拳         (佢先 成功)
我 魔道士 用 60ya   換 托比弟弟 真十字       (佢先 成功)

bbs:
我chiutszchun   用 60ya換 目狗 追魂十字斬   我先 成功
我chiutszchun   用60ya換 dennis 十字旋風拳     佢先 成功
多次借疾風ac玩-0-

msn:
[email protected]

我借過疾風ac n次黎玩:>信得過(可問他,同佢換野都有幾次)
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 561樓  發表於: 2006-11-10
引用第21樓chiutszchun2006-11-10 20:05發表的:
申請表:(玩我D人物)
申請人:chiutszchun
伺服器:law
玩咩人:亨利
交易記錄(白名單就唔駛):
.......

ok...遲D pm你
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 562樓  發表於: 2006-11-10
引用第538樓siu12252006-11-08 18:23發表的:
咁狂虎彈or金乍or鐵忠仁or追十(全部入左)換ok?

no la.....
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 563樓  發表於: 2006-11-10
絕地一推=ω=
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 564樓  發表於: 2006-11-10
申請表:(開新人物)迪雲,好想自己開一個玩-_-
申請人:齊天大聖-亨利
伺服器:LAW
開咩人:迪雲
叫咩名(我改):我想我改-_-嘻嘻
交易記錄(白名單就唔駛):高級白名單
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 565樓  發表於: 2006-11-11
引用第23樓惡夢の戀2006-11-10 22:28發表的:
申請表:(開新人物)迪雲,好想自己開一個玩-_-
申請人:齊天大聖-亨利
伺服器:LAW
開咩人:迪雲
叫咩名(我改):我想我改-_-嘻嘻
.......

比你開唔係唔得
PEAK開同名我改,ok??
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 566樓  發表於: 2006-11-11
引用第22樓~davis仔~2006-11-10 21:41發表的:
ok...遲D pm你

幾時到玩得@@?
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 567樓  發表於: 2006-11-11
申請人:魚旦二號(惡魔降臨-真矢)
玩咩人:迪雲(新開)
交易紀錄:1.交易紀錄:我用LAW裝成功換了freezeex的BANK裝
msn:[email protected]
LFO名:~改造人-卓男~

2.我用大天使成功換了XXX(唔記得佢個BBS名)的忍流化雨
MSN:冇
LFO名:刀神達爾(STD)

3.我用旋風神拳成功同不亞族-龍天武(STD名,佢冇上BBS)換得風之精靈
msn:冇

4.我用皇鍊X2換得!!風之精靈!!(STD名,冇上BBS)換得破空閃

5.用真昇BUG成功換得ZXCVBFAN(LAW名)的詛咒迷霧

6.用豹影拳成功換得冒牌施丹-小丹(LAW名)的金龍斬
MSN:冇

7.用彩虹567火裝成功換得halo(bbs名)的BOC裝

8.用EX ac換龍1(BANK名)的天魔ac(交易失敗,比佢昆左..慘絕人寰呀!!世界有大爆炸呀!!)

9.天殺-雷神(STD名)送左張霸王流星擊比我!!多謝曬...

10.我用極地大火山成功換得秘勞狂的璇瓏流星拳+魔召

11.我用STD裝成功換得halo(bbs名)的PEAK裝

12.我用左旋風砲拳比真-流星(bbs名)
msn:唔記得

13.我用真狂成功換得@@真虎悟地@@(LAW名)的旋風神拳

14.我用邪鬼差邪怒齊招ac成功同星仔之雨換左天魔齊招ac
msn:唔知

15.我用必殺一斬換到我同學的真豹同真旋

16.我用出擊!機械邪鬼!換我同學張豹影拳

17.我用愛心轟炸換影張烈火焚身

18.我同學用200蚊買曬我d閃卡

19.暴走疾風借佢個ac比我,我比猛虎棍勁佢

20.用大天加快逃連卡換暴走疾風的魔召加詛咒迷霧

21.用卓男換gr63679i的邪鬼

22.用獄之探戈換gr63679i的金龍斬
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 568樓  發表於: 2006-11-12
引用第24樓~davis仔~2006-11-11 13:15發表的:
比你開唔係唔得
PEAK開同名我改,ok??

ok
要有皇頭,皇連x2,雷甲,炎冰盾,龍鞋,迷手x2,雷手x2+2千萬左右ge錢先好wo
升lv+點我加ok???!!
離線幻影獵人
發帖
icash
只看該作者 569樓  發表於: 2006-11-12
申請人: 小小獵人
伺服器:LAW/PEAK
開咩人:溫蒂
叫咩名(我改):
交易記錄(白名單就唔駛):用彗星閃刀ch同學招無極
msn:[email protected](用唔到住,一係pm我),ok?????????????????????

離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 570樓  發表於: 2006-11-12
引用第28樓小小獵人2006-11-12 01:06發表的:
伺服器:LAW/PEAK
叫咩名(我改):
.......

我話左LAW唔比開野
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 571樓  發表於: 2006-11-12
引用第27樓惡夢の戀2006-11-12 01:01發表的:
ok
要有皇頭,皇連x2,雷甲,炎冰盾,龍鞋,迷手x2,雷手x2+2千萬左右ge錢先好wo
升lv+點我加ok???!!

我得TST、LAW、BOC先有裝
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 572樓  發表於: 2006-11-12
有人學左散彈- -
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線999008
發帖
icash
只看該作者 573樓  發表於: 2006-11-12
引用第31樓地獄の龍2006-11-12 14:38發表的:
有人學左散彈- -

下wt!!!!! 5係a ma

ps:5係我= =
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 574樓  發表於: 2006-11-12
引用第32樓9990082006-11-12 14:43發表的:
下wt!!!!! 5係a ma
ps:5係我= =

都唔係我...
唔知邊個...
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線幻影獵人
發帖
icash
只看該作者 575樓  發表於: 2006-11-12
伺服器:PEAK
叫咩名(我改):
msn:[email protected](用唔到住,一係pm我),ok?????????????????????

離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 576樓  發表於: 2006-11-12
絕地一推=ω=
離線自己

發帖
icash
只看該作者 577樓  發表於: 2006-11-12
我要鑽石風暴...

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線牙翼

發帖
icash
只看該作者 578樓  發表於: 2006-11-12
引用第542樓p017hyt2006-11-12 19:49發表的:
我要鑽石風暴...

你有咩係值得換到鑽風
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 579樓  發表於: 2006-11-12
雷甲(peak)+霍雷ch鑽風ok?
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
快速回復
限100 字節

上一個 下一個