切換到寬版
  • 5651閱讀
  • 106回復

自畫圖(自行修改過)加左悟地 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~南嵐~
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2006-07-08
引用第37樓天地之龍2006-07-08 13:12發表的“”:
-我分都係咁話,我最真比人話小白果d野,迫我爆粗呀,吊你老母 W^"AU;^V56  
係勁係lfo/真人同我隻揪囉! >t7x>_~   
p.s~南嵐~如果係咁-我分就係你唔岩,明咪?
.1 LCXW=  
你咁講都係想我唔扣你分only,係咪? *?MGMhE  
kZ"BBJ6w  
你地兩個再繼續,我就送你地兩個一人一張牛皮膠紙
剛9歲時,我偶然遇上「童話」,雖然「童話」很美,但老天卻要我遇上「LFO」,在選擇時,我很迷網,突然,「搞鬼」衝出來,幫我解決了這件事-選擇「搞鬼」,但「搞鬼」太邪門了,所以我離開了「搞鬼」,「吞食天地」把我從迷網中找回我自己,但發現我和「吞食天地」合不來,所以只好告別網路世界。
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2006-07-08
說真,我最真比人話小白,自己唔係好好,就唔好話人小白,玩lfo就比人話小白!? 8U_{|]M  
你地知唔知比你話小白的心情呀??你地d人有無人姓呀!? i&n'N8D@  
屈比廢啦~日日同我vs都輸! /t(C>$ }p  
話比你地知,我係到哭呀現在... &iV{:)L  
比人話小白的係我呀,唔比話樣衰呀!?? dUsx vho  
我無打機的時間-哭,e次真係勁囉,你地都無人姓的,同你地說都無用!! --DoB=5%8  
-分的係話"話張野樣衰的人"係小白果個呀!!
[ 此貼被天地之龍在2006-07-08 14:12重新編� ]
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2006-07-08
引用第40樓~南嵐~2006-07-08 14:02發表的“”:
你咁講都係想我唔扣你分only,係咪?
你地兩個再繼續,我就送你地兩個一人一張牛皮膠紙
 E6WA}_  
扣我分囉,我唔玩d個壇啦,你e個人真係"無人姓"!!
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2006-07-08
必推不可!!比人睇下邊個唔岩囉!
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2006-07-08
引用第14樓abc1232006-07-04 19:08發表的“”:
唔洗理d硬膠......d小白玩lfo玩上身唔識欣賞罷了
b2FO$Os  
睇你個樣一定係真的小白囉,係唔係?真.小白
離線bbqonqq
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2006-07-08
引用第39樓天地之龍2006-07-08 13:53發表的“”:
係人地話我小白先的!唔會欣賞就係小白呀!? r#Oo nZ  
你咪同我嘈呀,我唔想爆粗話你!! lgtC|k M=  
咁係樣衰呀!你幫屈比姐~屈比好勁呀!都係輸~
~((w?Yy"v  
J":,Vd!*-  
,kn"> k9  
同你講 'u1?tQ=gmk  
4%3M b-#Y]  
唔可以有口話人冇口話自己 QhK#Y{xY  
go<W( ,O  
你自己真係咁勁就畫一張出黎俾我評論 ..R-Ms)k=  
'^"6+k  
唔好話你冇SCANER X.e7A/ClEo  
|a!fhl+  
通常淆底既人都會咁講 BV[5}  
AD<q%pu&H?  
夠薑你就放出黎   1OF& *  
E3iW-B8u8  
仲有 A`}rqhU.{-  
^:Gie  
我唔玩BANK的 n= u&uqA*  
6<ZkJ:=  
我玩既係peak o$Z6zmxO  
b^$|Nz;  
好似bank e種垃圾bug天堂我先唔去 DY?Kfvef  
|Xk4&sDrK  
唔好傻=.= HZf/CE9T  
'4#}e[e  
加上我又唔識屈比..=.= jYhB +|  
jWE :ek*  
只係偶然系夢想星夜見到佢 TTTPxO,  
?C A,  
仲有唔好咁串 "PpN0Rr  
mA=i)Ga  
你打贏佢有好多種可能 Oal3rb  
Q{lpKe0  
一.佢讓你,唔想傷你自尊心 OU Nd@o  
^cz(}N 6&  
二.你真係勁過佢(你咁勁就去左打皇者喇) 2mGaD\?K  
q Cn ZhJ  
三.佢lag到輸送帶lag機冇得講喇) wGP;Vbk  
6Z%U`,S  
四.你用加速器囉~(咁唔知有冇e回事喇) sU{NHC)5  
vsl]92xI  
五........ c>)Yt^ q&K  
d>t<_}  
好多好多 I]EbodAyZ,  
-u8NF_{c  
睇在你有冇發現

兩大神獸宿命之對決
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2006-07-08
一.佢讓你,唔想傷你自尊心 AGYc |;  
二.你真係勁過佢(你咁勁就去左打皇者喇) &H`jL4S  
三.佢lag到輸送帶lag機冇得講喇) *5^Q7``  
四.你用加速器囉~(咁唔知有冇e回事喇) T r1?620  
五....... d5gR"ja  
我一個個答你! -3=#u_  
1,佢讓我!?輸左話我玩唔知咩戰囉!仲唔係"輸左你到火"!? ?qWfup\S  
2,打皇者呀,我都想呀,可惜我唔出得去囉!! W|g4z7Pb  
3,lag咩呀?2次都輸叫lag??岩岩出現我就叫vs,仲話好勁,唉,廢爆!! hj.a&%  
4,我有加速器就好囉,有d d想要,可惜,屈比見到我-血囉! /Y7<5!cS  
5,唔知你up咩! PU^l.  
唔係好多,有咩我答晒你!
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2006-07-08
我現在唔係哭啦,係火呀!!
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2006-07-08
我唔想爆粗的,係d人無理由咁話我小白先的!
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2006-07-08
引用第39樓天地之龍2006-07-08 13:53發表的“”:
係人地話我小白先的!唔會欣賞就係小白呀!? rMLp-aR'  
你咪同我嘈呀,我唔想爆粗話你!! .ZVUd84B  
咁係樣衰呀!你幫屈比姐~屈比好勁呀!都係輸~
\%f q  
如果你真係曾經打倒我既話,你應該會聽到這句 uF9C -H@:  
有無實力同用唔用實力係兩回事
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2006-07-08
引用第41樓天地之龍2006-07-08 14:07發表的“”: +wN^c#~7  
說真,我最真比人話小白,自己唔係好好,就唔好話人小白,玩lfo就比人話小白!? MHX?@. v  
你地知唔知比你話小白的心情呀??你地d人有無人姓呀!? $_o-~F2i5  
屈比廢啦~日日同我vs都輸! =}DR) 9  
話比你地知,我係到哭呀現在... '%dfz K*Z  
比人話小白的係我呀,唔比話樣衰呀!?? x,|hU@h  
.......
V C24sU  
估唔到你咁軟弱咁就哭 'E/^8md>  
同埋我連lfo都小on,何來日日vs呢
元聚
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2006-07-08
o,我諗我知係咩水了 ktFhc3);!  
你就係琴日個話單手控機簡單 \Zqng  
重要係咁打拉登個個呀 naYrpK,.  
同埋係我讓你(你當我唔係無所謂) [z`31F  
連技術同狗戰都分唔出 MGR!Z@1y  
勝左都唔代表你真係勁過我 ;CmS ~K:  
1 u| wMO  
同埋我個時只係用2成力同你玩 j.w@(<=x  
我話再打,我用5成力,之後你又淆,咁我無計傢
[ 此貼被andickb123在2006-07-08 16:55重新編輯 ]
元聚
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2006-07-08
引用第48樓天地之龍2006-07-08 15:22發表的“”: juka0/  
我唔想爆粗的,係d人無理由咁話我小白先的!
=BSzsH7  
根本就係白加膠 "a ueL/dgN  
技術同狗戰唔識分 F)&@P-9+  
重要錯左唔聽人講 aY'C%^h]  
非白即膠
元聚
離線danielchanhk
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2006-07-08
自問一句,我係唔想話你,所以先唔回post
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2006-07-08
現在係話,唔比話樣衰咩??真心話都唔比up?? mQCeo}7N5  
話樣衰就要比人話小白?係樣衰呀,都無動作,站係到唔知做咩! 0y 7"SiFY  
個頭肥過人,身都大過人,4技唔知咩!
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2006-07-08
引用第52樓andickb1232006-07-08 16:57發表的“”:
根本就係白加膠 n#q<`}u,  
技術同狗戰唔識分 A*2  bA  
重要錯左唔聽人講 _AQb6N b  
非白即膠
\ ^ZlG.  
狗戰都係戰術,明咪(睇你都唔明)
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2006-07-08
引用第51樓andickb1232006-07-08 16:44發表的“”: RLb KD>  
o,我諗我知係咩水了 ?YZ- P{rTS  
你就係琴日個話單手控機簡單 =at@Vp/y  
重要係咁打拉登個個呀 vg3=8>#  
同埋係我讓你(你當我唔係無所謂) _9 =Yvc=  
連技術同狗戰都分唔出 &Q>k7L !  
.......
!P)O(i=  
我唔係果個,明咪?
離線天地之龍
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2006-07-08
引用第50樓andickb1232006-07-08 16:38發表的“”:
估唔到你咁軟弱咁就哭 +tVaBhd!  
同埋我連lfo都小on,何來日日vs呢
TNGU6j}oq  
我軟弱呀,吹咩!?無日日,2次姐~
離線bbqonqq
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2006-07-08
引用第46樓天地之龍2006-07-08 15:17發表的“”: k~jP'aD  
一.佢讓你,唔想傷你自尊心 Cn "s` q  
二.你真係勁過佢(你咁勁就去左打皇者喇) i'#E )  
三.佢lag到輸送帶lag機冇得講喇) xO&eRy?%  
四.你用加速器囉~(咁唔知有冇e回事喇) 8$0rR55  
五....... fp+gyTnd3  
.......
_i20|v   
Y*H|?uNF  
給天地之龍: &o,<ijJ:^m  
P@9t;dZN  
咩叫可能性你知唔知 jpO7'ivG  
BK,{N0  
只是可能=.= =5kY6%E7c  
Mz~M3$$9n  
凡事咁嬲冇好處=.= Of4^?` ^  
"x3lQ  
reeeeeeeeeeeeelaxxxxxxxxxxxxxxxx~^^ %k'!Iq+  
c.>oe*+  
orz~~~ J/[=p<I)  
0cJWJOj&  
給屈比: g K[YQXfTy  
@te!Jgu{  
畫好了-,-bad//=.=(3個字之作-,-) >_|O1H./4  
1條評分

兩大神獸宿命之對決
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2006-07-08
引用第55樓天地之龍2006-07-08 17:42發表的“”:
狗戰都係戰術,明咪(睇你都唔明)
6WU(%  
連戰術同狗戰都唔識係技術性同唔技術性 QlO0qbG[y  
咁你學咩人講戰術呀
元聚
快速回復
限100 字節

上一個 下一個