切換到寬版
  • 3200閱讀
  • 43回復

[討論]屈招—技術 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線sp149ndo4
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2008-07-26
[quote]引用第39樓波仔xd於2008-07-26 21:56發表的  : }"Y<<e<z:  
[如果你嬴吾到屈機佬,,,有好多人都會好嬲牙之類 {9IRW\kn  
係戈個時間大部分人都控制吾到自己既情緒/quote] u#05`i:Z  
我都幾同意你e句宜+lfo有部份冇品人士 當你win左ED人既時候 w7)pBsI  
佢地點都會搵一d籍口話你win得名不正 言不順 o$_0Qs$  
希望E一 d冇品人士可以改一改自己d性格  /SvhOi  
咁樣人人玩lfo都可以開心d^^
收lfoac pm我
離線小空拳
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2008-07-27
引用第40樓sp149ndo4於2008-07-26 22:08發表的  : hvt]VC]]  
[quote]引用第39樓波仔xd於2008-07-26 21:56發表的  : y"?`MzcJ0  
[如果你嬴吾到屈機佬,,,有好多人都會好嬲牙之類 MmJM x  
係戈個時間大部分人都控制吾到自己既情緒/quote] YznL+TD  
我都幾同意你e句宜+lfo有部份冇品人士 當你win左ED人既時候 a )O"PA}2  
佢地點都會搵一d籍口話你win得名不正 言不順 as07~Xvp-  
.......
Vjs2Yenx  
K^{j$  
&{)<Q(g  
01Jav~WR  
>N3X/8KL%  
其實好多人都講咩技術第一 '! >9j,BJ  
我就覺得 NF$6yv9C  
A;!5c;ftj,  
玩lfo 駛乜又禁招 又唔比屈招 L1IF$eC  
禁左真係好玩啲? <5Vf3KoC&  
跟番玩家自己想點玩 就點vs BKFO^  
禁咪最好 #y\O+\4e  
T*p7[}#  
有時太注重技術 _ep&`K  
反而令到vs冇左趣味 )\U:e:Zae  
Gm+D1l i  
其實講到尾 YB*)&@yx  
都係玩家有品最重要 |: )Bo<8  
唔好為左要羸 o HK   
就出盡所有方法 (有啲更加用外掛....)
離線jason魔神
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2008-07-27
引用第18樓ngchunlam於2008-07-22 12:56發表的  :
我好認同一個人點出招由佢決定
s.(.OXD&  
你是係IBBS無人不知的屈招名狗
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2008-07-27
--------------
[ 汝吾之在2009-08-31 16:45重新編輯此帖 ]

快速回復
限100 字節

上一個 下一個