切換到寬版
  • 5266閱讀
  • 92回復

越一官網一位玩家的好提議 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2010-08-21
好建議  咁就5洗求人  幫手爆關啦
離線12345678901
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2010-08-21
引用第40樓yeung43027於2010-08-21 15:26發表的  :
好建議  咁就5洗求人  幫手爆關啦

都係唸下好
離線極♂霍雷
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2010-08-21
要改大街不如改埋個界面 雖然有小小親切感 但真係好_求其 整好o的得唔得?
離線deathkiller3
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2010-08-21
我覺得元力淨化器好好用 ~good
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2010-08-21
其實可唔可以由自己創技能(即唔公開,唔比u1修改),去到某個lv數+比1m左右就可以創技能,但一個人物最多創3-4招(限某些人物)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線雷神

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2010-08-21
引用第44樓火仔於2010-08-21 17:28發表的  :
其實可唔可以由自己創技能(即唔公開,唔比u1修改),去到某個lv數+比1m左右就可以創技能,但一個人物最多創3-4招(限某些人物)

咁點樣整個樣技能出尼?
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2010-08-21
Something have changed . And something is still exist just I can't discover it .
即使你不是版主 , 仍是我尊敬的人之一
然而 , 我發現你對我的態度變了 , 因為你給我的回應我很多都有印象
一定是有甚麼令你改變對我的態度 , 不過問題極有可能是我身上
我認為你不是那種成為版主後壓力大增的人 , 所以不會因為身份改變而影響你的心態

到底我有甚麼改變了呢 ? 我確實不知道
不過 , 我知道我是種難以改變舊有事物,舊思想,固執,難以接受別人意見,堅持己見,自我中心(?)的人 , 有可能還蠻不講理
明顯地 , 我給U1推出的改版影響了理性思維 , 不知不覺間滲入感性的感覺
回想之前U1推出的調整 , 我相信都有這樣地觸法感性的自己
這一切就是我一直有的問題 , 只是我過往一直發現不到這個問題

說實話 , 建設性的改版則沒有 , 感性的我叫我不要改變(這可能是我LS差的原因)
所以我永遠只是一個沒有創意 , 沒有作文能力的理科生
也許你們所說的是對 , 我也不知道 , 因為感性一直影響我
也許你們說lfo改變可以令lfo吸引更多人玩 , 可以令lfo比之前更加好 , 不是還原以前 , 否則就是[不改變]
我想起許健司的 : 事實勝於雄辯
無論是相信群眾比起只相信感性和無知的自己更加有說服力 , 還是lfo朝著[美好]的方向機會率更大

始終這不是我能力範圍 , 我決意以後想不到更好的建議就盡量不會回應

修改 : 訓醒後我才發現原來我的心情仍未能平伏 , 你無法理解我是正常的 , 因為連我也不能理解自己
可能岩岩的分析自己心理和看法的point不準備 , 所以你不明白
我認為我對這幾區的看法已採取逃避和消極方向
雖然我知道逃避是最舒服和快捷的方法 , 但不是最有效的方法 , 但是最近可能發生許多事令我感到迷失
我也想令其他人明白我 , 但是我不知道怎樣做 , 可能我將會變成因社會不認同 , 而做出對社會不滿的心理病患者
現在發現我可能比起那些呃post人士等等還要討厭呢

我只是普通人 , 答不到這麼多問題...

可能我仍是很混亂 , 大概要在ibbs潛一陣水了......

樓主留言:

社會本就是一個群體,你有不滿應該據理力爭,而不是盲目反對,你必須走出第一步,才能走進社群。

[ 光之使者在2010-08-22 03:46重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2010-08-21
引用第46樓光之使者於2010-08-21 18:41發表的  :
又是這個......當年好似沒咩怨言 , 不過都廢事打落去 , 實大把人支持 , 以後就生活在機械化的lfo世界上吧

你經常都見你有個人的獨特見解,太獨特,點解你的見解小人認同?你有無認真想一想?
你生活在香港一個民主、自由的社會而不支持一人一票,是不是應該移民?
只有位高權重的人才不支持投票,因為佢地可以隻手遮天,身為平民伯性有權利去投票應該是一件好事。
難度你是中國領導?
WhatsApp、WeChat:61301310
離線gor
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2010-08-21
引用第47樓大俠陳於2010-08-21 18:57發表的  :
你經常都見你有個人的獨特見解,太獨特,點解你的見解小人認同?你有無認真想一想?
你生活在香港一個民主、自由的社會而不支持一人一票,是不是應該移民?
只有位高權重的人才不支持投票,因為佢地可以隻手遮天,身為平民伯性有權利去投票應該是一件好事。
難度你是中國領導?

香港就黎不民主了;因為有我偉大的曾特狗;D
好像離題了.

支持.

樓主留言:

是,應該回主題了。

離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2010-08-21
引用第46樓光之使者於2010-08-21 18:41發表的  :
Something have changed . And something is still exist just I can't discover it .
即使你不是版主 , 仍是我尊敬的人之一
然而 , 我發現你對我的態度變了 , 因為你給我的回應我很多都有印象
一定是有甚麼令你改變對我的態度 , 不過問題極有可能是我身上
我認為你不是那種成為版主後壓力大增的人 , 所以不會因為身份改變而影響你的心態
.......

我從來沒有改變,一向如此,只是大家討論一下,但我經常見你說,投票是不好,多人支持又說未必是對,這區沒得救,廢post狂出等等。
所有野你都主觀地說不是,就像發覺你很討厭這世界,什麼事情你都覺得不滿,不知你生活發生了咩事。
現在你卻對我說,感覺、感性覺得唔好就是不好,就算你寫一大堆文字別人也無法理解你的。
WhatsApp、WeChat:61301310
離線~臭屁蟲~
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2010-08-21
係提出意見之前應該係u1既立場唸下 雖然我唔十卜u1

但game係要黎賺錢既 冇可能為左我地唔去賺錢

離線chung456
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2010-08-21
引用第50樓~臭屁蟲~於2010-08-21 22:21發表的  :
係提出意見之前應該係u1既立場唸下 雖然我唔十卜u1
但game係要黎賺錢既 冇可能為左我地唔去賺錢

佢一日吾搞好隻game又點搵錢?
離線~臭屁蟲~
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2010-08-21
引用第51樓chung456於2010-08-21 22:29發表的  :
佢一日吾搞好隻game又點搵錢?
佢可能覺得我地提出既意見唔合佢地既利益 所以咪選擇其他方法

離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2010-08-21
講開故事
其實我覺得改番做可以由某幾個特定既關開始爆起
即係好似由竹林/非洲草原等關爆起,唔理前面果d有冇爆到
咁會好過一解就解唒10.0前既關
離線bat147201
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2010-08-22
我BUY呀,
人都是自私的._.
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2010-08-22
其實u1肯改4樣算好了.
不如vs場可以踢人走la =]
一見小白/外掛狗即踢幾爽(拖......
MHP3^^
離線bat147201
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2010-08-22
可以踢就好了,但係我覺得一定有人一輸就踢....
離線cyrus9090
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2010-08-22
引用第56樓bat147201於2010-08-22 00:04發表的  :

睇下場主有冇品@_@
MHP3^^
離線p456o789
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2010-08-22
其實u1改番大街應該多番人玩
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2010-08-22
引用第56樓bat147201於2010-08-22 00:04發表的  :

想講既缺點比你講左:)
同埋我覺得日日系大街行行企企咁勁悶應該搵d小遊戲可以黎玩..