切換到寬版
  • 3503閱讀
  • 100回復

我的意見/合體戰神系統(del左d廢話~意見黎而已,唔好咁激動,我都冇玩lfo la) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線冰freeze
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-07-23
引用第53樓a1994109於2009-07-23 23:23發表的  :
你紅左d咩比我睇?
首先? 唔好意思
.......

你 睇埋 你紅左 我 個d字 既 下面 先la

你跳番去第3頁睇下先la

合既流程如下:
有7個念源體之後搵毛毛高話要合體,跟著簡同邊個合體,跟著收錢合體,跟著自動登出
離線~幻鬼~
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-07-23
引用第60樓冰freeze於2009-07-23 23:29發表的  :
.......

你講緊咩:O一啲都唔明
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-07-23
引用第60樓冰freeze於2009-07-23 23:29發表的  :
.......

引用第38樓冰freeze於2009-07-23 23:08發表的  :

你係咪想講合完之後 登入帳戶個2個角色既資料格會變成合體戰神啊(唔會有一個空左掛?,當然可能會有一個會係合體戰神,一個係原本個樣空左個好似怪怪地)?

合既流程如下:
有7個念源體之後搵毛毛高話要合體,跟著簡同邊個合體,跟著收錢合體,跟著自動登出

合成方法及流程
1.首先玩家需集齊七粒【念源體】

2.接著到達摩摩星大街與新增的NPC「毛毛高」進行對話並選擇進行合體。

3.接著「毛毛高」會顯示一個玩家可建立使用的角色清單。
(可建立使用的角色定義為:本身帳戶已附送的角色(即星奇)、輸入人物卡片序號所得的角色或輸入遊戲包附送的人物序號所得的角色)

4.按自己的需要,選出使用哪一位角色與自己目前使用的角色進行合體

5.選擇完成後,大家可以點擊確認,這時「毛毛高」會收取10000LFO幣作手續費。

6.此時角色會便開始進行合體,完成後角色會自動離線,再次重新登入後變會成為合體戰神

明未呀?小朋友

你睇唔睇到自己up乜q野?

2個角色既資料格會變成合體戰神啊(唔會有一個空左掛?,當然可能會有一個會係合體戰神,一個係原本個樣空左個好似怪怪地
冰の血繼限界!

離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-07-23
Re:我的意見/合體戰神系統(del左d廢話~意見黎而已,唔好咁激動
其實做乜香港人郁d就好易發生罵戰=.= 平時睇台灣既論壇覺得佢地勁少罵戰
如果真係罵戰既話都句句有理=.= 唔係盲目罵戰 唔通文化上既差異?
(以上有感而發=.=)
離線冰freeze
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-07-23
Re:我的意見/合體戰神系統
你地去番 47樓睇下佢係引用個度紅左d乜字 同埋紅字下面個句既乜

仲有我幾時有係回個度紅左字?
離線~幻鬼~
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-07-23
引用第62樓a1994109於2009-07-23 23:31發表的  :
合成方法及流程
2.接著到達摩摩星大街與新增的NPC「毛毛高」進行對話並選擇進行合體。
.......

樓主講野有問題
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-07-23
Re:Re:我的意見/合體戰神系統
引用第64樓冰freeze於2009-07-23 23:32發表的 Re:我的意見/合體戰神系統 :
你地去番 47樓睇下佢係引用個度紅左d乜字 同埋紅字下面個句既乜
仲有我幾時有係回個度紅左字?

咁你見唔見到自己上面up乜q?_?

2個角色既資料格會變成合體戰神啊(唔會有一個空左掛?,當然可能會有一個會係合體戰神,一個係原本個樣空左個好似怪怪地

之後你有冇睇我紅左d咩比你?_?

完成後角色會自動離線,再次重新登入後會變成為合體戰神。

你究竟識唔識字
[ a1994109在2009-07-23 23:43重新編輯此帖 ]
冰の血繼限界!

離線冰freeze
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-07-23
引用第62樓a1994109於2009-07-23 23:31發表的 :
合成方法及流程
.......

見到好耐,但你幾個post之前話明唔明合既流程

所以我係咁話,你紅左我既字 既下面

至於你紅左我個d,可以話係我既感想,即係我覺得可能發生既野,唔係事實
離線~幻鬼~
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-07-23
引用第67樓冰freeze於2009-07-23 23:36發表的 Re:我的意見/合體戰神系統 :
.......

自動離線呢四個字去左邊呀:O
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2009-07-23
引用第67樓冰freeze於2009-07-23 23:36發表的 Re:我的意見/合體戰神系統 :
.......

咁你理解能力真係有問題

你話可能 我答既野

答左你係唔會有呢件事發生

你明未呀
冰の血繼限界!

離線冰freeze
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2009-07-23
Re:Re:Re:我的意見/合體戰神系統
引用第66樓a1994109於2009-07-23 23:35發表的 Re:Re:我的意見/合體戰神系統 :
咁你見唔見到自己上面up乜q?_?
.......

自動離線咪等於自動登出ja ma,差左係佢可能冇跳番去一開lfo影片後個個畫面,走左去成個lfo關左佢,我唔識字點樣打篇野出黎,你再理解後覺得膠然後係度回post?
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2009-07-23
Re:我的意見/合體戰神系統(del左d廢話~意見黎而已,唔好咁激動,我都冇玩lfo
我個人覺得7日較短
30日較好
但日期內可以自己分體同合體(唔洗再念源)
7日真係短左d
離線~幻鬼~
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2009-07-23
Re:Re:Re:Re:我的意見/合體戰神系統
引用第70樓冰freeze於2009-07-23 23:39發表的 Re:Re:Re:我的意見/合體戰神系統 :
自動離線咪等於自動登出ja ma,差左係佢可能冇跳番去一開lfo影片後個個畫面,走左去成個lfo關左佢,我唔識字點樣打篇野出黎,你再理解後覺得膠然後係度回post?

冇左成個LFO 自動離線 有咩分別
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2009-07-23
Re:Re:Re:Re:我的意見/合體戰神系統
引用第70樓冰freeze於2009-07-23 23:39發表的 Re:Re:Re:我的意見/合體戰神系統 :

重點都唔係自動離線上面

問題:
答:
再次重新登入後變會成為合體戰神。
冰の血繼限界!

離線冰freeze
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2009-07-23
自動離線唔等於自動登出?

冇左成個LFO 既意思我係話lfo係成功合體左之後lfo將自已關閉左,要玩家自已再開多次lfo,再登入

另外個位,睇黎你將我可能 e 2隻字理解左為事實

如果是由於這樣我十分對不起,令你和我再這裡嘈

其實個可能 e 2隻字 我係想講e樣野係我既意見..當然並不是事實

當然我打出 關於2個資料格可能合埋/其中一個空左怪怪地

再令你紅字指出我既錯既地方...我十分對不起
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2009-07-23
Re:Re:Re:Re:Re:我的意見/合體戰神系統
引用第73樓a1994109於2009-07-23 23:44發表的 Re:Re:Re:Re:我的意見/合體戰神系統 :

重點都唔係自動離線上面
.......

其實=.=我想講 可能係你柒左 我見你咁有氣勢 我都唔係幾想吐嘈你的
(可建立使用的角色定義為:本身帳戶已附送的角色(即星奇)、輸入人物卡片序號所得的角色或輸入遊戲包附送的人物序號所得的角色)

你要清楚"玩家可建立使用的角色清單"係咩黎
唔係資料格呀
離線冰freeze
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2009-07-23
Re:Re:Re:Re:Re:Re:我的意見/合體戰神系統
引用第75樓lfoqazwsx於2009-07-23 23:52發表的 Re:Re:Re:Re:Re:我的意見/合體戰神系統 :
其實=.=我想講 係你柒左 我見你咁有氣勢 我都唔係幾想吐嘈你的
.......

其實...我冇話個樣野係資料格(意見黎ga,但因為可能 2隻字/我冇加這並非事實or我覺得,令佢以為我講既野係事實)...我係打左玩家同毛毛高簡同邊個人合體

睇黎我miss左樣野=_=
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2009-07-23
Re:Re:Re:Re:Re:Re:我的意見/合體戰神系統
引用第75樓lfoqazwsx於2009-07-23 23:52發表的 Re:Re:Re:Re:Re:我的意見/合體戰神系統 :
其實=.=我想講 係你柒左 我見你咁有氣勢 我都唔係幾想吐嘈你的
.......

咪個資料格囉=.= 有講錯咩=.=

例如:你用緊悟地 你帳戶入面有迪雲

咁你選出使用哪一位角色(迪雲)與自己目前(悟地)使用的角色進行合體。

咁你資料格個到 只係會得悟地嗎

咁你登出之後 重新登入後變會成為合體戰神

咁咪悟地個到咪變左迪格斯囉 咁咪冇佢個個

會有一個會係合體戰神,一個係原本個樣空左個好似怪怪地既現象
冰の血繼限界!

離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2009-07-23
除左合體戰神D招要買(價格問題)之外 , 我對合體戰神系統表示積極,樂觀和歡迎
解源體應該遲D會講 , 希望不洗用$
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2009-07-23
引用第78樓光之使者於2009-07-23 23:57發表的 Re:我的意見/合體戰神系統 :
除左合體戰神D招要買(價格問題)之外 , 我對合體戰神系統表示積極,樂觀和歡迎
解源體應該遲D會講 , 希望不洗用$

我係到諗:
我會用域多同歷奇合...
唔知會點=3=
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
快速回復
限100 字節

上一個 下一個