切換到寬版
  • 4207閱讀
  • 85回復

技術與戰術之間的變異 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線武僧寺
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2009-09-06
就算我玩與不玩LFO

如果要回覆,我只用正身正名回

就算開分身都唔會有所表明我是誰,亦不會令到大家誤會是誰

係咁多。

呢單"一日唔夠出街遊"就教訓大家,,,唔好只睇個空殼。

睇多d黃子華既棟篤笑啦叻仔
http://www.youtube.com/watch?v=MHKsS0WAFOU&feature=PlayList&p=67E63935F115F920
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2009-09-06
托比你好柒呀,由你響BANK同我講野開始就知係你啦
依家唔敢出來呀?
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2009-09-07
我相信下次動漫佢會比人毆打
離線黑仔
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2009-09-07
陰公囉
又係度扮哂野等比人插
好心咁多時間就讀多d書啦,係度搞埋d無聊野,下下係度搏出位
知你出名啦
離線武僧寺
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2009-09-07
懶得理假膠上位既野

拿拿~今年大家應該知我冇去排動漫架啦

因為真係冇野去買同埋值得排既野

睇下出年有d咩野玩再講啦啦~
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2009-09-07
今次武僧寺風都扮埋..
下次係咪諗住扮暗麈宿/冥念別呢
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2009-09-07
引用第65樓七星會員於2009-09-07 01:12發表的  :
今次武僧寺風都扮埋..

佢扮到我第一個等睇戲
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2009-09-07
希望大家都要理解埋條件相近先可以有得比較
所以如果平衡未修正好
角色無得比較
如果要好似第1頁部份玩家所提出的比較
某某招的某角色vs全技某角色
呢到有幾樣野要注意
1.頭先講過既人角設定平衡
2.呢個比較本身係用於偏強既角色來強調某角某幾招已經=某角全技下的實力
3.如果要比較玩家.....應該有相等既條件才可比較...如果唔係個比較跟本變左試驗【某角色是否只含某幾招已可相等某角色的實力.】的比較
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2009-09-07
引用第66樓boc.4於2009-09-07 03:19發表的  :
佢扮到我第一個等睇戲

佢真係要學下人地講野既語氣同打字既習慣先係..
好似武僧寺咁..
打字隔行既~
佢自己扮人都唔做足搜集先..
結果扮得唔真啦
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2009-09-07
引用第68樓七星會員於2009-09-07 09:40發表的  :
佢真係要學下人地講野既語氣同打字既習慣先係..
好似武僧寺咁..
打字隔行既~
佢自己扮人都唔做足搜集先..
.......

所以就話係lfo朋友之外就唔好信人..
特別可疑人物..lfo昆狗.白痴特別多的....
引用第65樓七星會員於2009-09-07 01:12發表的  :
今次武僧寺風都扮埋..

我見過啦一位名叫暗宿麈ge EX...同名叫冥別念GE悟地..
離線
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2009-09-07
因為是瞬間完事,差不多仲快過早洩,所以...

本次事件大家可以命名為"2009年_ _ 9 6.7事件"

_ _請自行填充。

呢招10年前既1999或者仲得

宜家仲1999?想俾人話你1999嗎?

P.S.唔話講下我LFO d舊史

我用既既人物都是"擁有"已經不能再使用的"空白鍵SpaceBar"做人物名字

亦已是大家所知的"排頭"

而我其他沒有公開名字的沒有空白鍵的人物就是我不想其他人知道有玩的

係咁多
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2009-09-07
引用第69樓無神論乂於2009-09-07 12:25發表的 :
所以就話係lfo朋友之外就唔好信人..
特別可疑人物..lfo昆狗.白痴特別多的....[表情]

我見過啦一位名叫暗宿麈ge EX...同名叫冥別念GE悟地..

其實唔知乖孩子真人係咪同托比有咩關係呢?

無呀,我見佢扮武僧寺風,好似係邪鬼..
咁我咪搵d lfo人物俾佢,等佢扮囉..
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2009-09-07
引用第1樓ming2354於2009-09-06 11:54發表的  :
最重要是果個人物是有冇勁招= =,得廢招有技術都冇用...

如果真係勁既話 用迪雲頭3招都屈死人
離線武僧寺
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2009-09-07
另外提醒一件事

我已經沒有在進行任何交易!!

如果有人自稱是我又跟你面交之類

拜托請查請楚該手提號碼是否所屬本人之號

因為本人只會面交其他交易一律不受

何況現在已經停止一切交易!!
離線絕戀無情
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2009-09-07
引用第67樓andickb123於2009-09-07 06:51發表的  :
希望大家都要理解埋條件相近先可以有得比較
所以如果平衡未修正好
角色無得比較
如果要好似第1頁部份玩家所提出的比較
某某招的某角色vs全技某角色
.......

屈比大你又出黎-,-
搵唔到你=.=
離線亞羅溫

發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2009-09-07
你技術勁..用咩人物都屈死人LA
快開學!又要離別Lfo 下年2013年暑假再度回歸。
離線§影
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2009-09-07
引用第75樓亞羅溫於2009-09-07 20:45發表的  :
你技術勁..用咩人物都屈死人LA
你試下用茱迪屈死我神母
離線武僧寺
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2009-09-07
我想說根本唔係玩家用招既問題

甚麼禁招不禁招也是玩家們私下"被逼"自設

招式有問題,根源來自越一

如果不是招式所謂"平衡"有問題

哪麼需要在搞比賽有禁招出現的嗎?

玩家們需要又話禁穿心矢禁降龍掌禁乜禁物了嗎?

修改了攻擊速度了喎,又話有冇搞錯,改到支箭慢晒穿咩心?穿毛咪?

即係咁,改還改,我想說改之前,係咪先應該早一步

在推出之前應該將弄好,合理既程序至整出來??

啊啊,天降甘露喂~大家試完果時喇喂~補血架~

之後好快就話,改佢增加敏捷喎~

唔好話叫貨不對辨,你既然推出來,係咪應該盡量係最冇問題既先至走來推出呢?

宜家唔係得一個武僧寺!你可以玩走左一個武僧寺......

難保有千千萬萬個武x寺!!!拿宜家已經走左個出來啦~

已經不關係到甚麼技術甚麼戰術了,整個遊戲已經變質,

有眼看的,好似附近的機甲乜乜傳之類既遊戲

因為過於以"裝"做一個"強"的工具,導致極速走向衰亡

現在的LFO只是幸運,由我離開LFO的一天我已經感覺甚至暗示明示地指LFO會衰亡

時間問題罷了...

我都認為當時已經叫走得太遲...自從幫朋友排完真天魔一次以後。
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2009-09-07
說實話,我認為你個貼除標題最後2個字之外,其餘全部係廢的
比賽禁招根本係某些人輸了之後不服氣而產生,我經常都講,以前的人用真虎根本沒人有意見
所謂的高防招例如邪鬼的骷髏波根本唔需要改弱,現在的防禦力一定令好多人滿意,不過唔會係老前輩
就算你只用氣功波打贏人不過人地唔服都可以幫你冠上拉登或者屈招的名號
你爬一下文就唔需要發多餘的貼
[ 汝吾之在2009-09-07 21:58重新編輯此帖 ]

離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2009-09-08
我玩左LFO成5年了..我未見過有人輸VS輸左會話服..
邊個勁,邊有技術.只不過係個別人認為,其他人只係在羊群心理下認同...
技術..我覺得LFO冇E樣野...只係識用同唔識用...

引用第77樓武僧寺於2009-09-07 21:36發表的  :
我想說根本唔係玩家用招既問題
甚麼禁招不禁招也是玩家們私下"被逼"自設
招式有問題,根源來自越一
.......

LFO衰唔衰亡..都係算LFO玩家做成...
有所謂技術才禁招??說實話其實係你地唔夠打先禁招,,
LFO有成70幾個人物..有勁有唔勁..好正常..
唔通個個一樣就叫平衡???
今次改招証明越一自認招式早就出錯嗎??
唔係囉..玩家成日討論什麼人物屈什麼人物冇用..
先唔好咩都話曬越一,玩家又冇練好你個角色,有冇先考慮自己問題?
做任何事都係咁唔好先話話曬人地...先好好捻下自己...唔係就冇進步,,,
當然越一出招時都要先考慮招式會唔會出得太勁...咋小小之後改勁都冇所謂..
因為冇人鐘意自己個角色比人改到不似人型的...
只要LFO玩家同越一,多體諒對方就咩事都唔會發生啦...
快速回復
限100 字節

上一個 下一個