切換到寬版
  • 5372閱讀
  • 107回復

(請大家深思)嗯 大家鐵定把我忘掉了 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2009-06-25
引用第79樓子衿於2009-06-25 22:52發表的  :
那會說你是新手
其實後面的意思我自己也不清楚,總之是一種無形的物,西方簡稱FEEL
以前有,現在沒了

那我明你的意思

你是指的那一群中有包括我嘛?
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線塵夢
發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2009-06-26
引用第80樓andickb123於2009-06-25 22:54發表的  :
那我明你的意思
你是指的那一群中有包括我嘛?

難道你認為用廢技破關就是技術??這是甚麼理論
破關用強技,打vs用廢技...也罷了
我自認人緣差,但lfo是否就應該改廢d技
讓大家都好好人緣??大家也不一定有好的人緣
加上,能破到高級關的人數小之有小
這樣,我們能破關嗎??迪倫失去強勁招式
不能幫人破自己未到的關
好得很,我們就不停買新包,開新任,買新招
用著改廢的招式,破著無法破的關
天生我來擋你路
離線子衿
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2009-06-26
引用第81樓塵夢於2009-06-26 09:11發表的  :
.......

沒有改廢的事,反面現在是不斷加強
你所講既改廢,只限於以前不斷改勁的 還原
我反而喜歡以前,現在的比較在格招方面已經很明顯,招強者勝,從前差不多等級的招式雙格是視sp而定,或者打和,現在就蛋數某一方格贏
我不認為是改廢
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2009-06-26
引用第81樓塵夢於2009-06-26 09:11發表的  :
.......

你小廢話LA
我咪話你自己無能力做...唔好話其他人無能力LA

你話我知有咩強角係比你說所謂既改廢而改唔到關呀

你人緣差無人幫
都夠膽講..係LFO問題
你再幼稚D好唔好??

我中間有年半玩唔到,4月先重玩
我問人幫手,混沌會幫,991會幫,AXEL會幫,咁係邊個問題??

唔好將對自己做唔到既理由合理化LA~[小。朋。友]

隻GAME有大把野幫到你...自己過關唔見得有幾大問題
你有武器,有藥水,~呢D用唔到??
你唔好玩LA

你之前講大瘟疫?我7分鍾爆LA
我唔知點解你覺得過唔到

唔好不利自己就要人地配合你...
呢個世界無咁好滾傢
元聚
離線塵夢
發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2009-06-26
引用第83樓andickb123於2009-06-26 10:56發表的  :
你小廢話LA
我咪話你自己無能力做...唔好話其他人無能力LA
你話我知有咩強角係比你說所謂既改廢而改唔到關呀
.......

你人緣好,不代表全部都人緣好
lfo是否就是只讓人緣好的人玩??我之前說的大瘟疫我自己廢過唔到
又點??我連再見空中都未破到
難道武器就能助我過??d烏鴉卡死左,點打??
那迪倫的龍皇係改廢,有得否認??改廢招同技術廢是兩回事
怎可混在一起說??我讓你用星奇強,難道你用無影腳可破再見空中城中堡??
唔好再當自己是「大,哥,哥」了
你說我廢是事實,但你能否認lfo把招式改廢嗎??
人家幫你,不代表幫我,我人緣差是無可置異
但lfo把關改到未完成就不能入人家房
這是好事??lfo把招式改廢,這是假的嗎??
仲有,咪再用你呢d道理說了,自己強勁就不停的說人家廢
難道你未曾有廢的一天??請你想想自己的「大,哥,哥」理論吧
天生我來擋你路
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2009-06-26
放心~我不是什麼大哥哥
你自己講得出自己有問題...你都重可以講係因為招色有你所謂既[改廢]
什麼是改廢你知唔知.....將合理既地方法弱化個D叫改廢呀

你都識自己未到家LA
咁你講咩過唔到,所以要將D離譜既招變返不知理呀
烏鴉你唔識打..係你問題LA.....你覺得武器幫唔到你...你咪唔好用囉
你自己用唔好...就要人地比更強既野你...
你好合理嘛??

你講無影腳....好明顯你眼中已經好大問題
你將一個個招色單一評定黎計...
一個角色既設定要做得好...唔係一樣樣傢...
係整體傢....你都夠膽用只用無影腳破關呢D咁小朋友既爭論點!?

如果你自知自己能力有問題...咁請你先做好自己再要求別人吧

未完成關入唔到場...呢個設定有好有唔好...
你要小朋友地偏激不利一方面....你就繼續自我滿足吧
你先諗清楚你係咪有【自己想有強勁招方便自己】呢個態度吧
如果你既出發點係合理....你所說既[大。哥。哥]理論就唔會出現....
元聚
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2009-06-26
引用第64樓塵夢於2009-06-25 18:12發表的  :
lfo由頭到尾,有體諒過玩家們??
不停出新人物,新招式,出完再改廢(迪倫便是好好的例子,我買來打算打關,好了,現在打甚麼)
唔好說任何的技術,我只求看一看故事,它也做不同
你的例子無疑是有道理,但u1值得我們飲水思源??不覺
它沒體諒我們,難道真的以德報怨??不認同
.......

想當日u1將迪倫真昇改到500mp攻好似低左

個時我真係好嬲.小左u1幾個鐘

唔信問我d fd就知

改左招唔打得關咩?迪倫改左唔好玩咩?當時我真係覺得迪倫唔好玩

到家陣我咪又係繼續玩緊隻迪倫

仲覺得比之前仲好玩左.自己玩過就知

唔好睇表面.

佢出新人物.出新招

唔通你一世玩死一個人物?咁你洗乜收人物收招姐

玩星仔算囉
冰の血繼限界!

離線塵夢
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2009-06-26
引用第85樓andickb123於2009-06-26 11:29發表的  :
放心~我不是什麼大哥哥
你自己講得出自己有問題...你都重可以講係因為招色有你所謂既[改廢]
什麼是改廢你知唔知.....將合理既地方法弱化個D叫改廢呀
你都識自己未到家LA
.......

我的出發點只是認為佢唔應該把一些招式改廢
我明改廢的理論是整體性
無疑,迪倫在vs強了
但打關卻難了
這只是我一直想表達的.....
天生我來擋你路
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2009-06-26
引用第87樓塵夢於2009-06-26 11:43發表的  :
我明改廢的理論是整體性
無疑,迪倫在vs強了
但打關卻難了
.......

打關異轉打不知幾易打
冰の血繼限界!

發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2009-06-26
引用第87樓塵夢於2009-06-26 11:43發表的  :
我明改廢的理論是整體性
無疑,迪倫在vs強了
但打關卻難了
.......

點解你會覺得難打。。。。迪倫已算是好打的角色
元聚
離線mavisking
發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2009-06-26
小導/ 絕緣大大我當然記得!

LFO是有點改進了,
現在是減少了水份....
但是我們付出了很多努力,
偏偏牠們瞧不起咱們老玩家,(是牠們啊! 什麼眼看人低呢?)
329走了, Jason走了, Ad走了, Sky走了, 我也走了...

EZ好像沒救了,
強皇都不願納言....
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2009-06-26
引用第89樓andickb123於2009-06-26 11:46發表的  :
點解你會覺得難打。。。。迪倫已算是好打的角色

人人感覺都唔同,你覺得易打唔代表人人都覺得易打
姐好似你食m記咁,你覺得好好食,但人地可能覺得好難食
同樣o既道理
只可以話個個人都唔同,唔係個個都係同你有一樣o既諗法同感覺
而擁有o既野都未必同你一樣
你電腦勁,8人都冇問題,呢個係你自己擁有得比人好
但唔係全世界o既同你一樣好,有人用緊比你差o既野
佢地唔可以8人打,咁唔通佢地唔玩得?
引用第88樓a1994109於2009-06-26 11:44發表的  :

打關異轉打不知幾易打

但願佢唔改廢就心滿意足
[ 阿里路亞在2009-06-26 16:34重新編輯此帖 ]
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2009-06-26
引用第91樓阿里路亞於2009-06-26 16:18發表的  :
但願佢唔改廢就心滿意足

付出得多.有相對既受益是不正常嗎?
元聚
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2009-06-27
講真,,你講D例子真係完全吾同- -

"你與你的女/男朋友一起, 最後分手
其後, 你就唱衰佢, 話佢下陰好黑/ 好短 "

如果分手唱衰舊情既話,,衣D就真係叫衰

但係若果一隻GAME真係好差既話,,

大部分玩家都投訴既話,,咁衣D吾係單一表面既差,,

"轉左校, 你有冇見啲人會唱衰自己間母校?
你有冇飲水思源, 知恩圖報?"

相信學校同遊戲係兩回事,,等於真實同虛擬

學校人地係為左教你好,,所以相信絕少係會唱衰自己母校

你意思係咪即係話,,玩完隻好差既GAME都要話佢好?

如果係差既,,不如勸人吾好玩,,不過相信LFO改緊,,我地係知道的

"你與其話自己係隻game度浪費啲錢
不如係其他地方節省少少"

都係戈句,,真實同虛擬係兩回事,,

要死慳死抵玩隻咁哂錢既GAME

我覺得長痛不如短痛,,

以上"個人意見",,吾同意就罷就

PS" 我最同意既係U1衣家真係開始有心改善,

知道屈機小白問題就去改,,如果佢肯做

我地點會嫌佢手腳慢呢?
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2009-06-27
引用第92樓andickb123於2009-06-26 16:46發表的  :
付出得多.有相對既受益是不正常嗎?

呢個係你自己付出得多,得到比人地好
但唔係人人都同你有一樣待遇
你有經濟能力但人地冇,根本冇得比
離線mavisking
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2009-06-27
路過分享:
我都唔算付出得多,
但得到的是什麼?

U1 就像一條很臭四的「港女」!
要你買呢樣買果樣,
對人就呼呼喝喝....

而LFO就是她用了臭雞蛋做出來的蛋糕....
蛋糕是臭的, 條女就加多D Cream(屈招),
蓋住來氹你食...切開仲有條蟲郁郁下!(Bug)
點啃先!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我沒要求冇屈招, 不過有些人物不能打關,
例如Jace, 根本沒可能跳到去發生劇情,
任你九十幾人幫, 也玩不到新關...你想我點?

趙完唱是不應該, 但人人都趙完唱,
條女真係冇問題?
離線子衿
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2009-06-27
引用第95樓mavisking於2009-06-27 10:25發表的  :
路過分享:
我都唔算付出得多,
但得到的是什麼?
U1 就像一條很臭四的「港女」!
.......

你路過左2次

另外,假如你講既系廢話,自然沒人納言,一定要人聽你廢話?
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2009-06-27
引用第94樓阿里路亞於2009-06-27 09:32發表的  :
呢個係你自己付出得多,得到比人地好
但唔係人人都同你有一樣待遇
你有經濟能力但人地冇,根本冇得比

那就是我應得的吧
難道唔係...
佢既產品無錢點買?
呢D唔合乎常理嘛?

世界就是現實....你沒有條件得不到是很合理的
難道你要否認這個真理??
元聚