切換到寬版
  • 7348閱讀
  • 147回復

某會既人今年咪再打尖 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 120樓  發表於: 2009-06-26
引用第119樓大俠陳於2009-06-26 05:23發表的 :
問題是我覺得你唔鐘意就中傷人囉,鐘意就咩都好,唔鐘意就咩都唔好。

問題係我覺得你都好有問題囉,問題=_="
根本就係咁,玩家要保障自己可以咁諗
越一隻海王之門關門大吉 下隻輪到LFO講BYE BYE
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 121樓  發表於: 2009-06-26
引用第120樓光明仔sky於2009-06-26 05:32發表的  :
問題係我覺得你都好有問題囉,問題=_="
根本就係咁,玩家要保障自己可以咁諗

yahoo現在加價到平均50一張閃卡邊個做出來嫁?
閃卡多又話lfo好多廢閃無人要,通處派,原本好地地yahoo好好抽搞到而咁難抽,又話yahoo出白卡網。
神又係、鬼又係

搞了咁耐,到皇帝個包大平賣,又話人地量產,我到那個時候先出聲已經好比面你啦,你還要話我打壓你?
你有無良知嫁?限量一百個300元一個好唔好?到時又話得個炒字。

送卡是好心定想話比人知u1廢閃無人要我唔知。
(我無你咁好心送卡,我要的是交易,卡我用錢買回來,都希望有個價值收回錢,我無問題都是合法。)

你唔洗錢幫人升lv是好心定唔想人買元力多我都唔知。
(以前的你都幾好心的,變晒啦)

我只知你做每樣野都有目的,所有野都是為了達到報複目的,你已比仇恨埋沒良知,當然你說的野不是全部錯,u1是有野我都唔認同的,但你真係因為仇恨而改變了你自己,什麼都不顧,只顧報複。
[ 大俠陳在2009-06-26 06:14重新編輯此帖 ]
WhatsApp、WeChat:61301310
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 122樓  發表於: 2009-06-26
引用第121樓大俠陳於2009-06-26 06:00發表的 :

又話人地量產,我到那個時候先出聲已經好比面你啦,你還要話我打壓你?
<<--揚得越來越臭你唔想嘛, 所以迫住要出聲

300蚊同50蚊的黃帝有乜分別呀? 250蚊 得到既只係虛榮感乍.........
u蚊係度玩限量, u蚊仲成日鼓勵呢d虛榮感, 無實質意義....難免令人覺得u蚊渣玩家錢,...
當然玩家本身有錢, 係冇問題既=_=

因為仇恨而改變了你自己,什麼都不顧,只顧報複。
<<--反u1工作就係報復? 唉, 兩者有分別.....除左9up, 仲點報復呀? 發言乍....................
爭取公道就係仇恨 你諗野永遠都係咁自私... 你為左錢埋沒良知 你有無良知嫁?埋沒良知....=_="
[ 光明仔sky在2009-06-26 06:27重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 123樓  發表於: 2009-06-26
引用第122樓光明仔sky於2009-06-26 06:21發表的  :
又話人地量產,我到那個時候先出聲已經好比面你啦,你還要話我打壓你?
<<--揚得越來越臭你唔想嘛, 所以迫住要出聲
.......

對你來說就好似你的簽名咁,多閃就無人要,小閃就是白卡網。

平價量產就是不對,限量就是炒買。

你呢d就最公道啦,是不是?
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 124樓  發表於: 2009-06-26
引用第123樓大俠陳於2009-06-26 06:27發表的 :
對你來說就好似你的簽名咁,多閃就無人要,小閃就是白卡網。
平價量產就是不對,限量就是炒買。
.......

垃圾game難以改革
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 125樓  發表於: 2009-06-26
引用第124樓光明仔sky於2009-06-26 06:30發表的  :
垃圾game難以改革

改革想做好都是不對是嗎?
要佢再做衰d,自取滅亡先合你心意?
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 126樓  發表於: 2009-06-26
引用第125樓大俠陳於2009-06-26 06:33發表的 :
改革想做好都是不對是嗎?
要佢再做衰d,自取滅亡先合你心意?

佢滅亡會有好多人話抵死.......你信任u1你既事

叫u1執粒 u1又要整番好, 我係要求u1執粒啊 唔係要佢整番好,
太腐爛了, 打晒死結, 早知根本冇人救得番隻game=.= 仲整乜野...
u1的能力更加整唔到...
又叫玩家耐心, 救唔到又要整,u1不自量力,唔知醜!

夾硬救只是勞民傷財

我認為佢冇心改, u1炒賣出晒名......做好d個樣呃人.........行月費制清左大俠陳就值得留意
[ 光明仔sky在2009-07-02 05:51重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 127樓  發表於: 2009-06-26
引用第126樓光明仔sky於2009-06-26 06:37發表的  :
佢滅亡會有好多人話抵死.......你信任u1你既事
我認為佢冇心改, u蚊炒賣出晒名......做好d個樣呃人.........行月費制清左大俠陳就值得留意

咁我無得炒咪好驚餓死囉?

跟你一齊反才是大俠陳?
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 128樓  發表於: 2009-06-26
引用第127樓大俠陳於2009-06-26 06:42發表的 :
咁我無得炒咪好驚餓死囉?
跟你一齊反才是大俠陳?

你去入貨炒賣嗎今年?
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 129樓  發表於: 2009-06-26
引用第128樓光明仔sky於2009-06-26 06:43發表的  :
你去入貨炒賣嗎今年?

出咩都未清楚作實。

你估你會反u1反到幾時?lfo滅亡定u1滅亡?我相信你的耐力同堅持嫁。
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 130樓  發表於: 2009-06-26
引用第129樓大俠陳於2009-06-26 06:46發表的 :
出咩都未清楚作實。
你估你會反u1反到幾時?lfo滅亡定u1滅亡?我相信你的耐力同堅持嫁。

假設lf煲同u蚊明天要執粒,你諗下你接受到嗎?
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 131樓  發表於: 2009-06-26
引用第130樓光明仔sky於2009-06-26 06:50發表的  :

有咩接受唔到呢?上年年中幾個月無玩lfo,無放卡都係咁啦,有咩接受唔到呢其實,不過唔相信咁解。
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 132樓  發表於: 2009-06-26
引用第131樓大俠陳於2009-06-26 06:54發表的 :
有咩接受唔到呢?上年年中幾個月無玩lfo,無放卡都係咁啦,有咩接受唔到呢其實,不過唔相信咁解。

我見你比人追到甩褲, 當時我覺得你唔係好負責任
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 133樓  發表於: 2009-06-26
引用第132樓光明仔sky於2009-06-26 07:02發表的  :
我見你比人追到甩褲, 當時我覺得你唔係好負責任

小小啦,不過最後都ok,無計啦,有時忙嘛,根本都無返過香港,但我都幾開心嫁,回來比回野佢地,佢地都無咩怨言,還是對我信任不是昆佢地。

你唔係又想攻擊我嘛?傾計無所謂,不過咁好似過份了bo,一早已經離晒題。
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 134樓  發表於: 2009-06-26
引用第134樓光明仔sky於2009-06-26 07:17發表的  :
唔怕啦, 個主題等比人刪=_=

你做咩又突然間180度轉變同我傾計?

引用第130樓光明仔sky於2009-06-26 06:50發表的  :

其實我最難接受的是我回來後你的180度轉變,你咁問我,你是不是有d野接受唔到?
你原先是一個咁熱愛玩lfo的玩家,發生咁的事,我其實都好明白你心情。
你做的野,其實是可以理解的,算啦……唉,我當然可以算,都不是發生在我身上@@
[ 大俠陳在2009-06-26 07:28重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 135樓  發表於: 2009-06-26
引用第137樓光明仔sky於2009-06-26 07:29發表的  :
-------手多了對不起....-----

咁你諗住以後點呀?一直反落去,反到u1關門?
離線光明仔sky
發帖
icash
只看該作者 136樓  發表於: 2009-06-26
引用第135樓大俠陳於2009-06-26 07:19發表的 :
其實我最難接受的是我回來後你的180度轉變,你咁問我,你是不是有d野接受唔到?
你原先是一個咁熱愛玩lfo的玩家,發生咁的事,我其實都好明白你心情。
你做的野,其實是可以理解的,算啦……唉,我當然可以算,都不是發生在我身上@@

....我見一d玩家似乎接受唔到lfo摺........
我口唇邊你見我不是掛住件事, 我接受到, 我冇野架 只不過反u1工作我要頂個位咁解......

引用第138樓大俠陳於2009-06-26 07:30發表的 :

咁你諗住以後點呀?一直反落去,反到u1關門?

呢樣你又唔使理, 反越一得閒就反一反佢

引用第143樓中毒封龍於2009-06-26 20:27發表的 :
嘩.
開個咁既爛鬼POST
就想唔比我地去排隊.
我開百幾個千幾個POST你地咪全部唔洗排?

去排隊冇問題的
[ 光明仔sky在2009-06-26 21:59重新編輯此帖 ]
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 137樓  發表於: 2009-06-26
引用第139樓光明仔sky於2009-06-26 07:43發表的  :

呢樣你又唔使理, 反越一得閒就反一反佢

以前曾經一齊打機到天光,今天討論、爭咬到天光。
離線dicksonxp
發帖
icash
只看該作者 138樓  發表於: 2009-06-26
唉......幾句成班無聲出,某D人連中毒會有幾多料都5知就5好聲大大話人la!!!
又要威!!!又5帶頭盔!!!
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 139樓  發表於: 2009-06-26
引用第141樓dicksonxp於2009-06-26 08:04發表的  :
唉......幾句成班無聲出,某D人連中毒會有幾多料都5知就5好聲大大話人la!!!
又要威!!!又5帶頭盔!!!

我覺得佢地都唔夠你威,用詞又夠潮。