切換到寬版
  • 14035閱讀
  • 294回復

精英測試招募名單公佈 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線核爆狗
發帖
icash
只看該作者 160樓  發表於: 2010-09-29
引用第158樓花生男於2010-09-29 20:40發表的  :
講緊冠軍?
第三屆天尊+地尊+迪雲手辦+達爾手辦
好似係06年
第四屆打後唔記得左
.......

仲有個獎座~
離線yeungk
發帖
icash
只看該作者 161樓  發表於: 2010-09-29
第三屆天尊+地尊+迪雲手辦+達爾手辦
咁多手辦= =
[img][/img]
Edward小店-----http://ibbs.hk/read.php?tid=90896
信譽良好,上黎睇下有無野岩
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 162樓  發表於: 2010-09-29
第二屆係天尊,地尊,再加人物位,再加天賴,滿月
呢兩招限量左1年半左右

冠軍正是本人....姐係無人識既愛神屈比特
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線gor
發帖
icash
只看該作者 163樓  發表於: 2010-09-29
引用第162樓andickb123於2010-09-29 21:36發表的  :
呢兩招限量左1年半左右
冠軍正是本人....姐係無人識既愛神屈比特 [表情]

屈比哥 當年獎品係咩?
離線花生男
發帖
icash
只看該作者 164樓  發表於: 2010-09-29
引用第162樓andickb123於2010-09-29 21:36發表的  :
呢兩招限量左1年半左右
冠軍正是本人....姐係無人識既愛神屈比特 [表情]

有人識真係咁重要?
記得第四屆同第五屆都係同兩人蟬聯冠軍,好似係ZERO仔同埋真邪鬼
那麼誰人認識他?
我明白有付出努力想有人認同的心態,但是你認為現在的LFO可以辦到嗎?
請看LFO大街隨便有人CE可以3分鐘不夠1LV就上150LV,
要有咩人物就咩人物,根本毫無稀有值可言
Bug知所謂,作弊不斷。
假的真不了,被封無得怨。
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 165樓  發表於: 2010-09-29
引用第163樓gor於2010-09-29 22:01發表的  :
屈比哥 當年獎品係咩[表情]?

其實我記得邊個係愛神屈比特,第二界拳皇第一名,係peak較為出名,係我岩岩玩果事就知,不過比較想知屈比同憂心是否同一玩家?
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線花生男
發帖
icash
只看該作者 166樓  發表於: 2010-09-29
引用第165樓火仔於2010-09-29 22:18發表的  :
其實我記得邊個係愛神屈比特,第二界拳皇第一名,係peak較為出名,係我岩岩玩果事就知,不過比較想知屈比同憂心是否同一玩家?

我想說愛神屈比特此人物在BANK SERVER,
如無錯,主SERVER都在BANK,不過其他SERVER都有玩
發帖
icash
只看該作者 167樓  發表於: 2010-09-29
其實我只得1個AC
憂心不是我,.我都唔識佢
我每個SER都有玩...大部份都150lv以家.....以家因為VS唔到
所以都係將D人升上200lv先
等返HK唔洗慢慢升

第2屆獎品係天尊,地尊,再加人物位,再加天賴,滿月
元聚
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 168樓  發表於: 2010-09-29
引用第167樓andickb123於2010-09-29 22:37發表的  :
其實我只得1個AC
我每個SER都有玩...大部份都150lv以家.....以家因為VS唔到
等返HK唔洗慢慢升 [表情]
.......

打錯,唔係憂心,係憂比特
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
發帖
icash
只看該作者 169樓  發表於: 2010-09-29
都唔係....

我唔會重開角色的-,-人物位有限
元聚
離線raiserskit
發帖
icash
只看該作者 170樓  發表於: 2010-09-29
抱歉,小弟有D混亂,咁第三屆拳王現場比賽冠軍(即是由官方提供AC那堆)的獎品
是咪迪雲異轉手辦同達爾異轉手辦同泰加??
是咪樓上有會員說他就是第三屆現場比賽屈核爆屈嬴那位??
個個1999,小弟唔係好明,sorry 。
離線花生男
發帖
icash
只看該作者 171樓  發表於: 2010-09-29
引用第170樓raiserskit於2010-09-29 23:12發表的  :
抱歉,小弟有D混亂,咁第三屆拳王現場比賽冠軍(即是由官方提供AC那堆)的獎品
是咪迪雲異轉手辦同達爾異轉手辦同泰加??
是咪樓上有會員說他就是第三屆現場比賽屈核爆屈嬴那位??
個個1999,小弟唔係好明,sorry 。

第三屆,即場冠軍就還即場冠軍>>獎泰加同埋唔記得左
核爆狗就還核爆狗>>獎天尊+地尊+迪雲手辦+達爾手辦
離線kkk333
發帖
icash
只看該作者 172樓  發表於: 2010-09-30
— (saizen) 注意用詞 (2010-09-30 20:06) —
.愛神屈比特                          <<<過氣高手
.大俠陳玩盡LFO4                <<<陳記/買陳記AC的人
.中毒火狂                              <<<火尊高手
.軒轅·武神卍陷                     <<<唔識
.KT                                         <<<有印象
.終極。迪倫                          <<<軒
.不完整的旋律                      <<<有印象
.+_+                                       <<<識
.極限武神                              <<<改game9
.玩火                                      <<<好似無玩成1,2年
.cleverwoody2(boc)            <<<見過下
.*死神><迪倫*                      <<<tst老手
.AA仔                                     <<<乜水
.SIU愛x緣來是妳                  <<<知
.中毒魔仔.                             <<<抄魔仔名= =?
.魔法使命者                          <<<識
.Louisex_Tom                     <<<有D印象
.雪走                                      <<<前幾頁有講= =
.逆x天羽                                <<<唔識
.乂基因改造者乂                  <<<改Game西
離線花生男
發帖
icash
只看該作者 173樓  發表於: 2010-09-30
引用第172樓kkk333於2010-09-30 16:11發表的  :
.中毒魔仔.                             <<<抄魔仔名= =?

魔仔隻雷尊就係用呢個名吧?

你看!改game也可以改到LFO界都認識,世風日下了
離線愛你哈哈
發帖
icash
只看該作者 174樓  發表於: 2010-09-30
引用第17樓魔法使命於2010-09-28 15:48發表的  :
我的就係..
.愛神屈比特    <知道係邊個
.大俠陳玩盡LFO4  <本人定係買AC個個- -?
.......

boc果個tom如果係指3.0-10.0果個肥tom既話
佢已經無玩好耐了- -"

與朋友2字告別...我永遠敗北
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 175樓  發表於: 2010-09-30
引用第173樓花生男於2010-09-30 16:25發表的  :
魔仔隻雷尊就係用呢個名吧?
你看!改game也可以改到LFO界都認識,世風日下了

你睇台灣先好野
某人改GMAE改到玩台灣LFO的都罵了
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 176樓  發表於: 2010-09-30
引用第167樓andickb123於2010-09-29 22:37發表的  :
其實我只得1個AC
等返HK唔洗慢慢升 [表情]
.......

見大街D人咁樣!我 已經冇心機升LV..連LFO都小玩左
...你真係有恆心..LFO就係要你ED咁熱玩家T T

引用第172樓kkk333於2010-09-30 16:11發表的  :
.愛神屈比特                          <<<過氣高手
.大俠陳玩盡LFO4                <<<陳記/買陳記AC的人
.中毒火狂                              <<<火尊高手
.軒轅·武神卍陷                     <<<唔識
.KT                                         <<<有印象
.......

居然話身為廢物ge我係高手好感動 T T
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 177樓  發表於: 2010-09-30
.......

我從來無放過自己玩的ac,我放的ac都是幾年前收回來再放的(2007至2009年),已經好耐無做ac收售了,因為現在麻煩同不安全。

過往的ac出售區記錄,我玩緊的ac角色同名稱
WhatsApp、WeChat:61301310
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 178樓  發表於: 2010-09-30
.......

這個回應值得回應...
其實中毒魔仔(peak) = ibbs的中毒魔人(非政治上)
中毒魔人是比魔法使命更早玩lfo , 而且魔仔這個名子原先是由peak的人這樣叫開他
後來他好似少玩lfo , 之後魔仔研究所進軍ibbs , 自始lfo的人叫魔法使命做魔仔
這不要發生誤會啊 ~

另外+_+ac已經賣左比人 , 那人和peak的+_+應該不是他本人(之前本人已多番驗證)
離線kkk333
發帖
icash
只看該作者 179樓  發表於: 2010-09-30
引用第178樓光之使者於2010-09-30 23:36發表的  :
這個回應值得回應...
其實中毒魔仔(peak) = ibbs的中毒魔人(非政治上)
中毒魔人是比魔法使命更早玩lfo , 而且魔仔這個名子原先是由peak的人這樣叫開他
後來他好似少玩lfo , 之後魔仔研究所進軍ibbs , 自始lfo的人叫魔法使命做魔仔
.......

我意思係中毒魔仔比人抄名=.=
因為前幾板佢話果個人唔係佢
測試名單果個人名後有一點
快速回復
限100 字節

上一個 下一個