切換到寬版
  • 1185閱讀
  • 16回復

[自創小說]lfo訪問-米兒 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線自己

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-09-03
5984:話晒第一次訪問,搵個笨d的先 h4}84}5d  
5984(靈機一動):呀!就搵米兒!司機,開車 =s{>Fsm1  
司機:係,收到 ]q[D>6_  
話咁快就係文光中學搵倒米兒 l'1pw  
5984:hi Jr4Ky<G_i  
米兒:hi,搵我有咩事 [aLI '  
5984:冇,想問下你有d野姐 S?LQ u  
米兒:想問d乜 2.y-48Nz  
5984:例如...你點解會鐘意迪雲 dQX6(J j  
米兒:這...這是...因為學長佢好型呀 59L\|OR  
5984:原來係咁呀...,咁你鐘唔鐘意星仔 v~C Czg  
米兒:下,我...我正係當佢做普通朋友ja :4w ?#  
5984:咁星仔一定好hurt...,係了,你招大天使之降臨係點有的  A@('pA85  
米兒:無,個次係搵吾島修練個陣,突破有隻天使附入我身體,之後隻天使就會係適當時間幫我用大天 Hio0HL-  
5984:原來係咁...,咦!你睇下後面! S+6.ZZ9c  
米兒(望後面):做咩 ,THw"bm  
5984:係機會!打暈你! *a^(vo   
米兒:哎呀! B mb0cF Q  
5984:嘿嘿,帶佢番去慢慢玩先xd ttQGoUkj  
迪雲:你想點呀!放開米兒! {fM'6;ak  
5984:好難了!烈焰狂奔(連環)! ~=LE0.3[  
迪雲:呀! A\DCW  
5984:嘿嘿,走人先... DfD&)tsMQ  
5984:咦,都係唔係!用變身術變做迪雲先 ^ +\d z  
米兒醒來:學長... Oo~; L,  
迪雲(5984):米兒,你願意與我進一步發展嗎? W*:.Gxv]  
米兒:呀!不要,啊~嗚,別這樣...

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-09-03
完左未=.=? ,qwuLBW  
R\f+SvE  
睇唔到個~完~字-_- 3,w_ ".m`#  
~8+ Zs   
(比恐嚇後~) 1GRCV8 "Z^  
+`0k Fbx  
果然作得好好~
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線自己

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-09-03
引用第1樓炎‧龍於2007-09-03 21:18發表的  : q2j{tP#  
完左未=.=?
睇唔到個~完~字-_-
X?',n 1  
完字根本唔重要 l)\! .X  
唔講我作得好唔好你就真完xd

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-09-03
引用第1樓炎‧龍於2007-09-03 21:18發表的  : Fxz "DZY6  
完左未=.=?
睇唔到個~完~字-_-
"^-a M  
+6\Zj)  
可能完了吧-_-... ~!L} yw  
4VSU8tK|N]  
怎麼看向上來像H故事.....別打我-X- Sm|6 %3  
VA5xp]  
跟米兒性格不太相同.... CCx&7f  
tWRC$  
為什麼最近這麼多訪問的....
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-09-03
引用第3樓迪斯路亞於2007-09-03 21:20發表的  :
可能完了吧-_-...
怎麼看向上來像H故事.....別打我-X- &8lZNv8;(p  
.......
e"<OELA  
覺得結尾唔多好...... L0o\J` :  
GTd,n=  
現在喜歡想像訪問遊戲中的人物
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-09-03
引用第4樓炎‧龍於2007-09-03 21:23發表的  :
覺得結尾唔多好......
現在喜歡想像訪問遊戲中的人物
Bzf^ivT3L  
^cWnF0)j.  
不是應該用書面語嗎 -_- oB7_O-3z  
_[BP 0\dPW  
跟本就不是訪問.....不是短極了就是怪怪的.... hZb_P\1X  
E1 2uZ$X  
總覺得像H小說....(結尾) FSO).=#  
F== p<lrs  
給你個大....
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-09-03
引用第5樓迪斯路亞於2007-09-03 21:26發表的  :
不是應該用書面語嗎 -_-
跟本就不是訪問.....不是短極了就是怪怪的.... u3 D)M%e  
.......
!4!~L k=  
給我無用的....  bN.Pex  
DY*N|OnqJ  
要給就給樓主吧
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-09-03
引用第6樓炎‧龍於2007-09-03 21:27發表的  :
給我無用的....
要給就給樓主吧
^.y\(=  
dh\P4  
=(^3}x  
為什麼只有我們-.- l^ }c!  
b,@/!ia  
樓主要的是這個 l ,).p  
HaYo!.(Fv  
囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧 2<3K3uz  
囧            囧    囧        囧 !R$` +wZ62  
囧        囧          囧      囧 \)e'`29;  
囧      囧                囧    囧 6LhTBV  
囧  囧                      囧 囧 v:#tWEbo-  
囧                                  囧 ~LC-[&$  
囧        囧囧囧囧          囧 KPki}'GO  
囧        囧        囧          囧 CC`JZ.SO  
囧        囧        囧          囧 7EJ+c${e.-  
囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-09-03
引用第7樓迪斯路亞於2007-09-03 21:30發表的  :
樓主要的是這個
.......
QGz|*]  
囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧 Nboaf  
OT v)  
\7_y%HR  
{RPI]DcO/  
zm#  ?W  
io w"n$/  
`0svy}  
C# pjmT_  
/_.|E]  
CN ?gq^  
↑這代表甚麼.... jWgX_//!  
s#MPX3itK  
L嗎...囧?
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-09-03
引用第8樓炎‧龍於2007-09-03 21:32發表的  :
囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧囧 r|Z{-*`  
1mJ Hued=6  
sRfcF`7  
c",*h  
.......
,//S`j$S  
8EY:t zw  
按錯不行嗎-.- ^sZ,2,^  
q\)-BXw:  
不要再玩了-_______- T{'RV0%   
Ca-j?bb!  
不如訪問一下你吧@@
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-09-03
引用第9樓迪斯路亞於2007-09-03 21:34發表的  :
按錯不行嗎-.-
不要再玩了-_______- ,?3G;-  
.......
)e{}V\;q  
就算訪問我也是已作來訪問-_- jdBLsy@  
Pz^544\~ou  
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-09-03
引用第10樓炎‧龍於2007-09-03 21:35發表的  :
就算訪問我也是已作來訪問-_-
&wX]_:?  
m kexc~l  
我是這樣的人嗎=]?(對WM按著BS鍵刪掉文字)
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-09-03
引用第11樓迪斯路亞於2007-09-03 21:38發表的  :
我是這樣的人嗎=]?(對WM按著BS鍵刪掉文字)
2?x4vI np;  
對WM按著BS鍵刪掉文字 a9G8q>h]O  
Xeaj xcop#  
↑不明白這句.... [gB+C84%%  
#b`k e/P  
不過你像不像那種人.....我不知道xd u&NV,6Fj2[  
 XilS!,  
係訪問就快d了
離線迪斯路亞

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-09-03
引用第12樓炎‧龍於2007-09-03 21:46發表的  :
對WM按著BS鍵刪掉文字
↑不明白這句....
.......
Dj+f]~  
TNth   
不明白是好事-茶- +0~YP*I`/  
d5.4l&\u  
提外話:小丹原設定是喜歡米兒的囧...但後來改了-.-
離線paco1102
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-09-04
引用第0樓自己於2007-09-03 21:09發表的 lfo訪問-米兒 : [ }:$yg  
5984:話晒第一次訪問,搵個笨d的先 y(&Ac[foS}  
5984(靈機一動):呀!就搵米兒!司機,開車 6mE\OS-I  
司機:係,收到 >Q/Dk7#  
話咁快就係文光中學搵倒米兒 VQs5"K"  
5984:hi [e q&C_|D  
.......
:U\tv[  
你以經成為迪雲、星仔、域多既敵人啦! ,bd_:  
不過個故仔好得意。
離線lofongyun820
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-09-04
= =咁快元左??長d啦好悶
[img]http://farm4.static.flickr.com/3005/2780147583_f79392e417_o.jpg[img]
離線亨利仔2
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-09-04
1.講1句野就捉左米兒,算訪問嗎? 3 {V>S,O3]  
2.記者無啦啦變強姦犯? RNL9> 7xV  
3.文章過短 "|NI]Kv  
4.記者識元力?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個