切換到寬版
  • 1619閱讀
  • 13回復

[分享]域多係介紹唔係分析 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線wong1995626

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-02-18
域多-ViCtOr Bi,;lR5  
就讀文光中學,是校內的壞份子,也是「青狗社」的一員,為人欺善怕惡,十分喜愛出風頭,暗戀著米兒 Yz$3;  
HP 470 4.5 Bun> <Y @  
MP  560 7 u8GMUN  
SP 530 6 kOo~%kcQ'  
STR 11 1.1 %zk$}}ti.  
DEF 12 1.2  rl2&^N  
AGI 12 1.2 :GpDg  
招: ig}A9j?]  
彗星閃刀 y: m_tv0~0  
X;v$5UKU  
如上可以見到好屈攻,,不過MP用630好多- - '6y}ZE[  
出招方法:擋→←→拳 sZGj"_-Hzu  
學習點數320消耗能力630MP 6Htg5o|W  
破空閃 z7GTaX$d  
I/gjenUK  
破空閃用500MP好多不過D攻都OK  -!W<DJ*  
出招方法:擋←→拳 3psU?8(  
學習點數250消耗能力500MP Z_1U 9 +,  
快速逃跑 @f]{>OS  
I`KQ|h0%  
呢招可以擋招,,如果你狂禁擋可以狂跑不過碌唔到地,跳唔到等等... %wcSM~w  
出招方法:擋→跳 :+Om]#`Vls  
學習點數200消耗能力300MP R218(8S  
閃雷快刀 B/~%h|  
s, k  
低攻- -不過低MP Sf5X3,Uw  
出招方法:擋→拳 p~ HW5\4  
學習點數50消耗能力100MP W"^wnGa@a  
連環快刀 . 8N.l^0,  
;{h CF  
呢招同流星風暴差唔多冇咩用(個人意見) +6wiOHB`  
出招方法:擋拳拳 )q7UxzE+  
學習點數80消耗能力MP200MP m<FOu<y  
流星風暴 ] e. JNo  
<\kr1qH H  
呢招同連環快刀差唔多冇咩用(個人意見) _4^R9Bt  
出招方法:擋跳跳 l2N]a9bq@  
學習點數150消耗能力MP300MP [(1c<b2 r  
最多謝係大人一干佢借AC比我 Z87_#5  
佢而加仲係好似嬲緊我- -
[ 此帖被wong1995626在2008-02-18 19:56重新編� ]
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-02-18
請問你post出黎係......

離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-02-18
你係咪用域多分析呀??
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-02-18
引用第2樓jackypeople於2008-02-18 19:37發表的  : ?"g!  
你係咪用域多分析呀??
>rf'-X4n  
唔知算唔算係?係掛
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-02-18
只係介紹 0.@&_XTPl  
唔算分析
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-02-18
引用第4樓糯米滋於2008-02-18 19:41發表的  : {A05u3}  
只係介紹 5?]hd*8   
唔算分析
,Vt/(x-  
呢位呀生/小姐講到我想講既野喇係介紹
離線mankit1221
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-02-19
流星風暴係要350mp架~
離線黑旋影

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-02-19
多謝分享 可以再長細小小
離線牙羽
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-02-19
流暴格前衝招應該不錯= =

離線→_←
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-02-19
+ jc!5i .  
又拎人ac玩 7}f}$1   
但係又唔幫我過返d裝 r`W)0oxD  
嬲死你~"~ EofymAi%  
[^Os kJ4  
====================== *W,]>v0%T  
引用第8樓牙羽於2008-02-19 18:15發表的  : b=yx7v"r  
流暴格前衝招應該不錯= =
l{I6&^!KS  
Ta ?_5  
緊係唔得啦-.- }vxw*8d?  
出手咁慢 g!@<n1 L  
一出都比人沖左過黎啦~"~ q rJ`1  
====================== r e/@D@%  
域多d飛刀比人彈左上天之後落返黎果時仲有攻的 {C=NUK%?  
要小心e點(我個fd個就係咁輸左比我) YVQN&|-  
====================== dP# |$1  
我個域多係v1.0味轉能力點時的 ub^h&= \S  
所以我的sp只得480~"~(連sp鏈都用唔到) q)X$^oE!6  
加上我冇加過sp e樣野
轉左去大人一干個ac@@(e個ac個名太怪了....)
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-02-19
引用第9樓→_←於2008-02-19 19:38發表的  : %<k2#6K  
c`J.Tm[_u  
又拎人ac玩 7S '% E  
但係又唔幫我過返d裝 !\zWF  
嬲死你~"~
.......
kpJ@M%46  
sOR下次過啦 今次我唔明 唔係我唔幫你...
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-02-19
流星格到前衝招wo......... Dd'm U  
你可以遠距離攻撃 I8wXuIN_  
流星可以格到雷島 超虎都得
離線kingkong018
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-02-19
你post泥做咩 ..介紹,,,同官網有分別嗎
離線→_←
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-02-19
引用第11樓jackypeople於2008-02-19 20:23發表的  : lpQSup  
流星格到前衝招wo......... i*|\KM?P  
你可以遠距離攻撃 igkYX!0#8O  
流星可以格到雷島 超虎都得
M$y+q ^  
Kf>A\l^X7  
流星出手咁慢-.- C>-aIz!y  
好果你出先的話就話可以 d6'{rje(  
但係對手一見到你個出手樣都會閃啦-.- c9HrMgW  
根本冇咩用 w$+&3t  
倒不如用閃刀咪仲好=.= a6D &/8  
仲有d前沖技玻到~"~ /35R u}c  
=============== 4i6q{BeHn  
如對手出波技就可以用破空閃黎破@@ <vUbv   
當然 kw#;w=\>R{  
炮技就倒不如用快逃跑去佢後方攻
轉左去大人一干個ac@@(e個ac個名太怪了....)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個