切換到寬版
  • 1598閱讀
  • 13回復

[分享]域多係介紹唔係分析 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線wong1995626

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-02-18
域多-ViCtOr by:xD2 5  
就讀文光中學,是校內的壞份子,也是「青狗社」的一員,為人欺善怕惡,十分喜愛出風頭,暗戀著米兒 f29HQhXqS  
HP 470 4.5 -z~ V   
MP  560 7 />2$ XwP  
SP 530 6 N mjBJ_G  
STR 11 1.1 YI\Cs=T/  
DEF 12 1.2 1n5e^'z  
AGI 12 1.2 p7=^m>Z6  
招: p ra-8z-  
彗星閃刀 r|H!s,  
3TvhOC>yG  
如上可以見到好屈攻,,不過MP用630好多- - Fi3(glgd-  
出招方法:擋→←→拳 ht74h  
學習點數320消耗能力630MP d&R\7)0  
破空閃 7J!d3j2TR  
g]#zWTw(   
破空閃用500MP好多不過D攻都OK 8wx#,Xa  
出招方法:擋←→拳 Y*X6lo  
學習點數250消耗能力500MP ht cO ~b  
快速逃跑 F]&J%i F[  
&#b>AAx$2Y  
呢招可以擋招,,如果你狂禁擋可以狂跑不過碌唔到地,跳唔到等等... <~8f0+"  
出招方法:擋→跳 fjZveH0  
學習點數200消耗能力300MP zvs 2j"lb  
閃雷快刀 +so o2cb  
y7G|P~td  
低攻- -不過低MP <x;[ H%  
出招方法:擋→拳 5J2p^$s  
學習點數50消耗能力100MP Lzx(!<v  
連環快刀 2Lu{@*  
={D B  
呢招同流星風暴差唔多冇咩用(個人意見) J<$'^AR9"q  
出招方法:擋拳拳 4}YT@={g}  
學習點數80消耗能力MP200MP pS)X\Xyw  
流星風暴 )mZy>45  
*CD=cmdD*  
呢招同連環快刀差唔多冇咩用(個人意見) h|>n3-k|p  
出招方法:擋跳跳 jnLu|W&  
學習點數150消耗能力MP300MP H&Lbdu~E  
最多謝係大人一干佢借AC比我 zmS-s\$,  
佢而加仲係好似嬲緊我- -
[ 此帖被wong1995626在2008-02-18 19:56重新編� ]
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-02-18
請問你post出黎係......

離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-02-18
你係咪用域多分析呀??
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-02-18
引用第2樓jackypeople於2008-02-18 19:37發表的  : a'~y'6  
你係咪用域多分析呀??
Jxp'.oo[  
唔知算唔算係?係掛
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-02-18
只係介紹 tB7aHZ|  
唔算分析
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-02-18
引用第4樓糯米滋於2008-02-18 19:41發表的  : Y8(yOVy9  
只係介紹 D bJ(N h  
唔算分析
VGIc|Q=F  
呢位呀生/小姐講到我想講既野喇係介紹
離線mankit1221
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-02-19
流星風暴係要350mp架~
離線黑旋影

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-02-19
多謝分享 可以再長細小小
離線牙羽
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-02-19
流暴格前衝招應該不錯= =

離線→_←
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-02-19
[0 $Y@ek[  
又拎人ac玩 =S,^"D\Z:  
但係又唔幫我過返d裝 | zf||ju  
嬲死你~"~ %2.T1X%!  
Y*6*;0Kx  
====================== r*Mm5QozA  
引用第8樓牙羽於2008-02-19 18:15發表的  : n(L {2r  
流暴格前衝招應該不錯= =
@0G} Q  
O3Uu{'=0  
緊係唔得啦-.- 8^T' a^Wt  
出手咁慢 ?~$y3<[  
一出都比人沖左過黎啦~"~ ^U1;5+2G+~  
====================== 2 Ug jH  
域多d飛刀比人彈左上天之後落返黎果時仲有攻的 F~ :5/-zs  
要小心e點(我個fd個就係咁輸左比我) b$BUo8O}  
====================== x/ez=yd*l  
我個域多係v1.0味轉能力點時的 xucV$[f  
所以我的sp只得480~"~(連sp鏈都用唔到) 5HB4B <2  
加上我冇加過sp e樣野
轉左去大人一干個ac@@(e個ac個名太怪了....)
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-02-19
引用第9樓→_←於2008-02-19 19:38發表的  : wL{Qni3A  
EV }%D9:  
又拎人ac玩 Xd4~N:  
但係又唔幫我過返d裝 N.fIg  
嬲死你~"~
.......
uaS?y1: c  
sOR下次過啦 今次我唔明 唔係我唔幫你...
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-02-19
流星格到前衝招wo......... Dx8^V%b  
你可以遠距離攻撃 Aoj X)_"z  
流星可以格到雷島 超虎都得
離線kingkong018
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-02-19
你post泥做咩 ..介紹,,,同官網有分別嗎
離線→_←
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-02-19
引用第11樓jackypeople於2008-02-19 20:23發表的  : f i1tF/ `  
流星格到前衝招wo......... -(Yq$5Zc&  
你可以遠距離攻撃 aC;OFINK  
流星可以格到雷島 超虎都得
1B2>8 N  
#HqXC\ ~n  
流星出手咁慢-.- Nl0*"}`I_  
好果你出先的話就話可以 }e1f kjWk  
但係對手一見到你個出手樣都會閃啦-.- 59GS:  
根本冇咩用 Z[ys>\_To  
倒不如用閃刀咪仲好=.= =ove#3  
仲有d前沖技玻到~"~ Mu TlN  
=============== g$uj<"^  
如對手出波技就可以用破空閃黎破@@ Fvg>>HVu  
當然 ,XR1N$LN8_  
炮技就倒不如用快逃跑去佢後方攻
轉左去大人一干個ac@@(e個ac個名太怪了....)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個