切換到寬版
  • 2141閱讀
  • 14回復

S集團的成員圖片,好多幅,好靚傢,入來比下意見la [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線danielchanhk

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-07-11
6大風雲人物: _7 `E[&v  
如果圖一開頭太大可以按重新整理 Qp69Sk@H{  
按圖可以把圖放大 /+P5)q TKL  
wb+<a  
Woody s BGpk&.J  
整體發揮能力: 不明 00qZw?%K  
hp: 不明 U$09p;~$Ww  
mp: 不明 8_awMVAy  
sp: 不明 2lJZw@  
str: 不明 F G _,  
def: 不明 C,='3^Nc  
說明:沒有資料 TMtI^mkB:  
弱點: 不明 p\ok_*b  
按圖可以把圖放大 p  .aE  
, #Ln/;  
omegah s Y`=z.D{  
整體發揮能力: 極高 ywe5tU  
hp: 極高 JQH7ZaN  
mp: 中等 "$Y(NFb  
sp: 中 ~RCg.&[ou  
str: 中下 0ZT 0  
def: 極高 6,3}/hgWJ$  
說明: 這個人物擁有極高的hp同def,要打死佢並非一件容易的事,加上霸雷彈的封位,無極地獄的使用,另人很難接近他和在背面攻擊 m/KjJ"s,  
弱點: 出招時的硬直時間,有無極就另計 T&!ZD2I  
按圖可以把圖放大 uh1S 7!^  
2$  
davis s Qv\bLR  
整體發揮能力: 高 b bO+%-(X  
hp: 中等 Jtext%"eNg  
mp: 中下 t+jIHo  
sp: 極高 +fkP+RVY  
str: 高 +fPNen4E  
def: 中上 TdNsyr}JG  
說明:這個人物有極高的攻擊力,比佢打中真升就重傷都似,加上sp多,靈活和格招都好強 F@Pem  
弱點: 命中率低,真升的落地時間 &bn*p.=G  
按圖可以把圖放大 Z0{f  
3g^IXm:K$  
chester s :l4^iSf  
整體發揮能力: 高 vi^z5n  
hp: 中上 D\n>*x  
mp: 中下 1V#0\1sj  
sp: 極高 zwKg  
str: 中 o-L|"3 P  
def: 中 t)YFTO"Jj  
說明:這個人sp高得驚人,絕地一擊除背部很難激破,加上核子爆彈的應用,另敵人難以接近 I:r($m  
弱點: 核爆受招的時間,agi不太高 J,CJPUf&  
按圖可以把圖放大 a.5zdoH_  
at_dmU2[7  
judi s z:0-aDe M  
整體發揮能力: 極高 |;x fe"]  
hp: 高 Requ.?!fG;  
mp: 中 [wXwKr  
sp: 中 H| eD/6K  
str: 高 X#f+m) S  
def: 小 y~4SKv $  
說明: 這個人的基本攻很強(唔出招),連招超強,在server中很多百幾lv的人都俾佢唔出招打死 ,一個玩技術的人 O>tC]sm%  
弱點: 留意vs節奏,改變佢的基本攻節奏 YI? C-,  
按圖可以把圖放大 /eU1(oo&`5  
n '0 $>Q  
heng s &?5{z\;1"  
整體發揮能力: 中下 Zh fD`@>&  
hp: 中下 _L `N^I.  
mp: 中 P!4{#'_}  
sp: 中下 /v;)H#;  
str: 高 0:B^  
def: 中下 *3etxnQc  
說明: 如來神掌的攻擊力高,金鐘罩的格招強,但靈活性差 ,Q /nS$  
弱點: 出招和收招超多硬直時間,攻擊便可 !$KhL.4P  
w#G=Z_Tt  
按圖可以把圖放大 \gI:`>- x  
S集團大合照 va/4q+1GfH  
# !d^3iB2  
4w j|  
;Y|~!%2~  
圖好就加分la,有好多圖的:)
1條評分
aegisblitz 威望 -5 off topic 2013-11-11
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-07-11
比D意見la,睇post唔回post ............. $F() `L{Tj  
我會改好佢的
離線kenny725
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-07-11
s,你又話你有個秘密ac嘰,咁你做乜post出曬黎嘰
我用的角色
達爾 1??lv
悟地1??lv
溫蒂 63lv
霍光 69lv
邪鬼 82lv
龍翼EX 88lv
星仔 45lv

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-07-11
引用第2樓kenny7252006-07-11 20:39發表的“”: =C)1NJx&~  
s,你又話你有個秘密ac嘰,咁你做乜post出曬黎嘰
>.\E'e5^C  
*Fws]y2t~  
所以所有能力都不明:D
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-07-11
個核爆唔係好明顯...... 6%TV X  
\;}dS SB1  
就咁企左係到...
離線劍‧心

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-07-11
S集團大合照裏,樂雲是S集團嗎
1條評分
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-07-11
引用第5樓風龍2006-07-11 21:32發表的“”: tNj-~r  
S集團大合照裏,樂雲是S集團嗎
t"4RGO)jh  
?NkweT(  
係s集團的呢:) Y">m g=B  
IYAvO%~  
其實仲有好多人的 7/C,<$Ep  
不過我只放我主ac的人同埋勁的人 8$9Q=M  
我仲有好多ac
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-07-11
引用第4樓~瘋人~2006-07-11 21:32發表的“”: ;:`0:Ao.  
個核爆唔係好明顯......
就咁企左係到...
<T^:`p/]4  
$~G=Hcl9  
整體咁多幅圖都算係咁la \9Yc2$dY  
咁多幅都整了我好長時間
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-07-11
你用咩上傳網傢 8V f]K}d  
我都有你個種呀 |tua*zEsS  
不過上傳唔到......
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-07-12
引用第8樓andickb1232006-07-11 22:56發表的“”: ?9I=XTR  
你用咩上傳網傢 YB&b_On,f  
我都有你個種呀 >3\($<YDZM  
不過上傳唔到......
Utv#E.VI  
V% PeZ.Xv  
我都唔係你果種
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-07-13
引用第4樓~瘋人~2006-07-11 21:32發表的“”: 8, >YB+Hb  
個核爆唔係好明顯......
就咁企左係到...
J5J$qCJq  
有同感............佢好似呆左咁.............
離線michael1212
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2009-10-08
死圖既
離線comeonbaby
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2009-10-08
死晒圖冇得睇
come on baby
離線艾雲乂
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2009-10-08
死圖呀搞搞佢啦
離線黑色暴雨
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-10-08
引用第11樓michael1212於2009-10-08 20:04發表的  : \ \w<.\Yh  
死圖既
fCC^hB]'  
無人會諗過3年後仲有人推舊post想睇
快速回復
限100 字節

上一個 下一個