切換到寬版
  • 912閱讀
  • 12回復

[求助]問題多條 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線鋼鍊

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-07-03
天魔的極地幾lv秒迪下? B[$KnQM9Y  
Vx0V6{JX  
灼冰幾lv秒迪下 m,up37-{  
O^:Pr8|{J  
真昇幾lv秒迪下? WMUw5h  
 WHpbQQX  
核爆幾lv秒迪下? YK[O#V  
,5L &$Q6  
超昇點爆升? 3}T&|@*  
JTs.NY <z  
超昇幾lv秒迪下? 1zp,Suv  
om/gk4S2  
絕地1lv扣迪下幾多? O42An$}  
,~kMkBkl~  
核爆1lv扣迪下幾多? x)Gox H~#  
>l7 o/*4  
乜天掌1lv扣迪下幾多? ;x7SY;0*  
=kCpCpET  
乜天掌幾lv秒迪下 Gs9jX/ #  
fklM Yu4:n  
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線clpl
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-07-03
答少少 "-Ns1A8  
真昇幾lv秒迪下? 5,6lv左右 UO&S6M]v7  
核爆幾lv秒迪下? 幾多lv中哂一定係死-.- MHbRG_zW  
超昇幾lv秒迪下? 10lv都秒唔到 ?e@Ff"Y@e  
絕地1lv扣迪下幾多? 中哂大約一半到 J+;.t&5R  
核爆1lv扣迪下幾多? 中哂一定係死-.-
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-07-03
引用第1樓clpl於2008-07-03 19:50發表的  : yJgnw6>r2  
答少少 i/WYjo  
真昇幾lv秒迪下? 5,6lv左右 w%L0mH2]ng  
核爆幾lv秒迪下? 幾多lv中哂一定係死-.- [y'jz~9c  
超昇幾lv秒迪下? 10lv都秒唔到 BV7GzJ2([{  
絕地1lv扣迪下幾多? 中哂大約一半到 &&tQ,5H5  
.......
>yT:eG  
絕地咁強咩? [=XsI]B\  
d<#Xqc  
核爆中哂1招秒? \z<'6,b  
/eZA AH  
唔係啊?
離線clpl
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-07-03
引用第2樓鋼鍊於2008-07-03 20:33發表的  :
絕地咁強咩?
核爆中哂1招秒?
.......
]={:VsnL  
核爆一般係中唔哂既-.- NNb17=q_v  
絕地因為多hit ~\Fde^1  
所以攻都ok $A8eMJEpL  
扣一半要屈"長"= =
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-07-03
引用第3樓clpl於2008-07-03 20:44發表的  :
核爆一般係中唔哂既-.- oRmN|d ~4  
絕地因為多hit \CX`PZ><  
所以攻都ok b?h"a<7  
扣一半要屈"長"= =
rq T@i(i  
咁核子唔全中幾下 htkn#s~=  
/8 Ca8Ju  
絕地唔屈場要幾多下?
離線clpl
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-07-03
引用第4樓鋼鍊於2008-07-03 20:46發表的  :
咁核子唔全中幾下
絕地唔屈場要幾多下?
'>@ evrG  
核爆2-3lv都秒到既 ,_F1g<^@u  
絕地唔屈場,10lv十幾下左右啦-.-
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-07-03
引用第5樓clpl於2008-07-03 20:51發表的  :
核爆2-3lv都秒到既 xQ+UZc  
絕地唔屈場,10lv十幾下左右啦-.-
%UT5KYd!=N  
=PYfk6j9  
#s>AiD  
咁屈場難唔難屈啊 ?
離線王子少軒
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-07-03
引用第6樓鋼鍊於2008-07-03 21:04發表的  :

咁屈場難唔難屈啊 ?
h"0)g :\  
唔難 WOg pDs  
不過只係命中問題
流鼻血中.....
離線leesiufong
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-07-04
乜天掌1lv扣迪下幾多?全中就死,唔全中扣1/2,1/3到 |2E:]wT}qg  
乜天掌幾lv秒迪下?全中1lv都做到 z6*r<>Bf+b  
灼冰幾lv秒迪下 ?1,2lv就應該做到
離線csl
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-07-04
天魔的極地幾lv秒迪下?6lv baBPf{<  
灼冰幾lv秒迪下1lv f9OY> |a9  
真昇幾lv秒迪下? 4lv HWIn.i j  
核爆幾lv秒迪下? 1 1Vkb}A,'  
超昇點爆升? 出招 >(_2'c*[w  
超昇幾lv秒迪下? 10lv都唔得 &lID6{79Z  
絕地1lv扣迪下幾多?5分3 WZn"I& Z  
核爆1lv扣迪下幾多?秒殺 wy^mh.= UX  
乜天掌1lv扣迪下幾多? 2分1 A>,kmU5  
乜天掌幾lv秒迪下 3-4lv
離線leesiufong
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-07-04
引用第9樓csl於2008-07-04 14:30發表的  : I)9 ,  
天魔的極地幾lv秒迪下?6lv >I0 a$w  
灼冰幾lv秒迪下1lv @7;}6,)  
真昇幾lv秒迪下? 4lv ~ 588md :  
核爆幾lv秒迪下? 1 loHMQKy@  
超昇點爆升? 出招 D{q r N6g#  
.......
6\v4#  
x天掌唔係1lv全中秒迪下咩?
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-07-04
引用第9樓csl於2008-07-04 14:30發表的  : fhC|=0XB  
天魔的極地幾lv秒迪下?6lv ZG~d<kM&8s  
灼冰幾lv秒迪下1lv R:f ,g 2  
真昇幾lv秒迪下? 4lv SO<9 ?uk.  
核爆幾lv秒迪下? 1 gr# |ZK.`  
超昇點爆升? 出招 PR,8c  
.......
%u2",eHCB  
絕地洗唔洗屈場先?
離線csl
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-07-04
引用第11樓鋼鍊於2008-07-04 15:24發表的  :
絕地洗唔洗屈場先?
P4+PY 8  
係要既...
快速回復
限100 字節

上一個 下一個