切換到寬版
  • 913閱讀
  • 12回復

[求助]問題多條 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線鋼鍊

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-07-03
天魔的極地幾lv秒迪下? {aZ0;  
O/^ %2mG  
灼冰幾lv秒迪下 g%o(+ d  
NCveSP  
真昇幾lv秒迪下? />C^WQI^  
=&6eM2>P  
核爆幾lv秒迪下? c&6 I[ R  
5; C|  
超昇點爆升? \eTwXe]Pv  
qyb?49I  
超昇幾lv秒迪下? `K"L /I9  
3l]lwV  
絕地1lv扣迪下幾多? _1X!EH"  
{'flJ5]  
核爆1lv扣迪下幾多? S E<FL/x1#  
%jJ G>T  
乜天掌1lv扣迪下幾多? z9f-.72"X  
S)(.,x  
乜天掌幾lv秒迪下  ,i NXK  
=>S]q71  
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線clpl
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-07-03
答少少 mM~qBrwL  
真昇幾lv秒迪下? 5,6lv左右 >{ ]%F*p4  
核爆幾lv秒迪下? 幾多lv中哂一定係死-.- LrfVh-}|:Y  
超昇幾lv秒迪下? 10lv都秒唔到 iXkF1r]i  
絕地1lv扣迪下幾多? 中哂大約一半到 GAzU?a{S  
核爆1lv扣迪下幾多? 中哂一定係死-.-
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-07-03
引用第1樓clpl於2008-07-03 19:50發表的  : Gz0]}]A  
答少少 U/M>?G~  
真昇幾lv秒迪下? 5,6lv左右 |e&\<LwsP  
核爆幾lv秒迪下? 幾多lv中哂一定係死-.- %;' s4ly  
超昇幾lv秒迪下? 10lv都秒唔到 re<{ >  
絕地1lv扣迪下幾多? 中哂大約一半到 6MW{,N  
.......
kD%( _K5  
絕地咁強咩? j (d~aqW  
7]bGc \  
核爆中哂1招秒? 3"e ,q Y  
:Yl-w-oe  
唔係啊?
離線clpl
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-07-03
引用第2樓鋼鍊於2008-07-03 20:33發表的  :
絕地咁強咩?
核爆中哂1招秒?
.......
bH~dJFj/  
核爆一般係中唔哂既-.- O0.*Pmt  
絕地因為多hit g 7H(PF?  
所以攻都ok k_#)Tw*  
扣一半要屈"長"= =
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-07-03
引用第3樓clpl於2008-07-03 20:44發表的  :
核爆一般係中唔哂既-.- eMzk3eOJ  
絕地因為多hit `]aeI'[}R  
所以攻都ok 7 zc^!LrW<  
扣一半要屈"長"= =
nk:)j:fr  
咁核子唔全中幾下 2g<Xtt7+o  
ssL\g`xe  
絕地唔屈場要幾多下?
離線clpl
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-07-03
引用第4樓鋼鍊於2008-07-03 20:46發表的  :
咁核子唔全中幾下
絕地唔屈場要幾多下?
@+DX.9  
核爆2-3lv都秒到既 H*6W q  
絕地唔屈場,10lv十幾下左右啦-.-
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-07-03
引用第5樓clpl於2008-07-03 20:51發表的  :
核爆2-3lv都秒到既 }\LQ3y"[  
絕地唔屈場,10lv十幾下左右啦-.-
f!"w5qC^  
E.f%H(b  
IK]d3owA  
咁屈場難唔難屈啊 ?
離線王子少軒
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-07-03
引用第6樓鋼鍊於2008-07-03 21:04發表的  :

咁屈場難唔難屈啊 ?
nu^436MSOa  
唔難 _&x%^&{  
不過只係命中問題
流鼻血中.....
離線leesiufong
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-07-04
乜天掌1lv扣迪下幾多?全中就死,唔全中扣1/2,1/3到 =%7 -ZH9  
乜天掌幾lv秒迪下?全中1lv都做到 jo7\`#(Q  
灼冰幾lv秒迪下 ?1,2lv就應該做到
離線csl
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-07-04
天魔的極地幾lv秒迪下?6lv l} /F*  
灼冰幾lv秒迪下1lv mw!F{pw  
真昇幾lv秒迪下? 4lv {ax:RUQxy  
核爆幾lv秒迪下? 1 ]]mJ']l  
超昇點爆升? 出招 'F<TSy|4kI  
超昇幾lv秒迪下? 10lv都唔得 ' %qr.T %  
絕地1lv扣迪下幾多?5分3 EPm/r  
核爆1lv扣迪下幾多?秒殺 j.Hf/vi`z  
乜天掌1lv扣迪下幾多? 2分1 #R"*c hLV  
乜天掌幾lv秒迪下 3-4lv
離線leesiufong
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-07-04
引用第9樓csl於2008-07-04 14:30發表的  : >Tgv11[  
天魔的極地幾lv秒迪下?6lv  ?9/G[[(  
灼冰幾lv秒迪下1lv 4s- !7  
真昇幾lv秒迪下? 4lv G{}VPcrbC  
核爆幾lv秒迪下? 1 lA]8&+,ZM  
超昇點爆升? 出招 oR'm2d^  
.......
6x`t{g]f,  
x天掌唔係1lv全中秒迪下咩?
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-07-04
引用第9樓csl於2008-07-04 14:30發表的  : S:}7q2:  
天魔的極地幾lv秒迪下?6lv crCJrN=  
灼冰幾lv秒迪下1lv )7@0[>  
真昇幾lv秒迪下? 4lv iZ%yd-  
核爆幾lv秒迪下? 1 xw%0>K[  
超昇點爆升? 出招 xno\s.H%]  
.......
~&O%N  
絕地洗唔洗屈場先?
離線csl
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-07-04
引用第11樓鋼鍊於2008-07-04 15:24發表的  :
絕地洗唔洗屈場先?
t5zKW _J7  
係要既...
快速回復
限100 字節

上一個 下一個