切換到寬版
  • 2335閱讀
  • 12回復

璇瓏的手帕 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線super~long

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-08-08
— 本帖被 牙凌 執行鎖定操作(2007-08-17) —
經過fiy行要塞一事之後.....小丹被四尊者救番但係因為四尊者驚上帝之手d人返黎搵小丹報仇...所以就暫時住係一個冇人發現既地方.等小丹好番之後再同迪雲等人會合...但係因為小丹傷得太重la...所以一暈就暈左2個月...係呢2個月璇瓏周圍搵佢......... * QgKo$IF  
小丹終於醒左la...醒左之後即刻去搵璇瓏....小丹搵左好耐...小丹終於搵到璇瓏la...璇瓏開心到跳起... 呢 }Mc b\+[  
個時候.小丹終於鼓起勇氣...向璇瓏表白...璇瓏再次開心到跳起....突然..奧龍出現係小丹眼前 bF'rK'',  
p9(y b  
奧龍[奸笑]:你地好開心ar? >| R'dF}  
      突然!奧龍向璇瓏使出破地飛虎腳...將璇瓏打到重傷....... \/A.j|by,>  
小丹[憤怒]:豈有此理! 4= zs&   
      小丹既身突然發出強光...(異轉) KpLmpK1  
小丹[痛苦]:ar!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha'[uEDb  
奧龍[奸笑]:haha...以為換左件衫就win到我ar?真係好笑!!!! yIMqQSt79z  
    小丹冇出聲...仲突然閃到去奧龍耳邊 P]_d;\ !"v  
奧龍[心想]:好快ar!!! 8%?y)K^ D  
小丹[奸笑]:你太自大la!!!! K1B9t{T  
    小丹使出獅子吼(我自創既招= =)將奧龍嘈死左 \@LTXH .  
小丹:ar!!!!!!!!!!! ~wc :/UM|  
    小丹暈低左.......... uV/5f#)  
    好彩風尊岩岩行緊街見到小丹同璇瓏暈左係街到...即時將佢地送入e院.... JxAQ,oOO  
    小丹暈番後..... e[S`Dm"i)'  
小丹[緊張]:璇瓏呢....? I2cz:U7  
風尊:佢....... }f}.>B0#  
    小丹即該去睇璇瓏 .KsR48g8  
璇瓏[痛苦又開心]:小丹,,,,呢條手帕係我織俾你ca.....呀......... wj|Zn+{"nF  
小丹[緊張又開心]:多謝你.... Vz{+3vfra6  
最後...佢地就成為情侶la ]Bw0Qq F#  
                            完 sDY~jP[Oa  
大家覺得好唔好 :6^7l/p  
我諗成日先諗到ca個故仔.....
[ 此貼被super~long在2006-08-09 11:35重新編輯 ]
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-08-08
6個月=半年=世界早比消滅
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-08-08
咁我改做2個月la
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-08-08
個結局唔好有人死啦= =
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-08-08
咁我再改la
離線v096561
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-08-08
ok la good
TST:破瓌之王★邪鬼152lv等出異轉招!
破瓌之王★悟地150lv等出異轉招 !

離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-08-09
改左好啲@@

壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
離線劍尊者
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-08-09
救小丹個個人唔係天尊,係地尊 gY}In+S  
@SQsEq+A?\  
因為飛行果關第三幅圖係有一件野,但天尊件衣服有點 igO>)XbsM  
毛毛,但第三幅圖冇毛毛,所以係地尊 b0P3S!E  
"gJ?LojB<  
就算我係錯ge,但係LFO 5.0廣告,天尊使出天之怒個度,地尊 lH-VqkR\  
使出滿月斬打上帝之手d怪, 即係地尊幫四尊者佢地
醉愛〥小麻由 非╒小麻由╤不愛
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-08-09
...咁我改多次....同埋多謝你地俾意見...仲有.好定唔好都俾d意見丫..唔好睇完唔回...
離線monica_fanz
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-08-09
引用第7樓劍尊者2006-08-09 08:42發表的“”: [lmF2  
救小丹個個人唔係天尊,係地尊
因為飛行果關第三幅圖係有一件野,但天尊件衣服有點 {q>%Sr]9  
毛毛,但第三幅圖冇毛毛,所以係地尊
.......
1\hLwG6Jj  
一早知地尊救左邪鬼la....曬命.......
離線劍尊者
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-08-09
ok la 加油 F)3+IuY  
'/ Aq2  
9 樓個位人兄,有D人唔知WO
醉愛〥小麻由 非╒小麻由╤不愛
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-08-10
引用第7樓劍尊者2006-08-09 08:42發表的“”: k4+vI1Cs  
救小丹個個人唔係天尊,係地尊
因為飛行果關第三幅圖係有一件野,但天尊件衣服有點 >Kgw2,y+  
毛毛,但第三幅圖冇毛毛,所以係地尊
.......
M7#!Y=  
咁即係話卓男都會過當@@ m8n)sw,,  
因為個廣告卓男幫天地人尊@@

自己作,係咪好膠
離線~璇瓏★~
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-08-11
o!!!