切換到寬版
  • 1183閱讀
  • 16回復

[求助]想知火尊,雷尊同悟地點加好? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線aesopp40166

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-09-24
唔係好識加,有人教教我嗎
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-09-24
雷尊 1\.zOq#  
加點大約為 "8iyMP%8  
血:1200左右 攻:爆400 35]G_\  
元:1300左右 防:爆400 %JA &O  
力:900 速:190 >[P7Zlwv4  
火尊,悟地都是以格招為主 ws=9u-  
加點大約為 ~m;MM)_V  
血:1200左右 攻:爆400 nluyEK  
元:1300左右 防:爆400 4\eX=~C>:  
力:1200 速:190 BC0c c[x  
留點方面 ^TCJh^4na  
悟地117lv開始留點爆600攻防 j[=_1~ u}  
菲雲121lv開始留點爆600攻防 ek. WuOs  
霍雷121lv開始留點爆600攻防
離線francis
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-09-24
引用樓主aesopp40166於2008-09-24 10:37發表的 想知火尊,雷尊同悟地點加好? : gwB> oi*OE  
唔係好識加,有人教教我嗎
a=T7w;\h  
建議樓主唔好玩火尊、冇招高攻,升死你 1*, ~1!>  
EKS<s82hF&  
W yJfF=<  
加點方面,樓上差不多

放迪倫acc
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-09-24
引用第2樓francis於2008-09-24 11:46發表的  :
建議樓主唔好玩火尊、冇招高攻,升死你
加點方面,樓上差不多
Ijro;rsEKM  
火尊的確唔高攻 zV Li  
但勝在有烈火焚身加攻~ Guc^gq}  
治標唔治本的玩法
離線francis
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-09-24
引用第3樓toys01於2008-09-24 11:55發表的  :
火尊的確唔高攻 X 1D:{S[  
但勝在有烈火焚身加攻~ <q=B(J'  
治標唔治本的玩法[表情]
e招加左=冇加

放迪倫acc
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-09-24
10. 不得發表以下帖子: @6 `@. iZ  
10a.請問某人物學招次序是什麼? zKT<Q M!`  
10b.該角色應該怎加點?  ?V&a |:N9  
10c.以下幾個人物,應該玩哪個好? P*sCrGO%  
10d.應穿什麼裝備的文章 Sd11ZC6  
10e.怎提升等級 K#m o+n5-;  
V#KM~3e  
本人沒有玩以上人物 SJ@_eir\o  
不過只是知悟地加點不太好- -
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-09-24
引用第4樓francis於2008-09-24 11:56發表的  : 4{E=wg^p  
e招加左=冇加
4ebGAg?_  
的確係咁 xy>mM"DOH  
相反,雷尊同悟地就好唔同~ *%sYajmD  
雷尊平平地收招雷鳥電殛震 sBL^NDqa2  
升得OK快~ ,_O[; L  
悟地求其收招超虎/真狂/真虎翔霸 +[+ Jd)Z  
就升到了
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-09-24
引用第6樓toys01於2008-09-24 12:02發表的  :
的確係咁 DGnswN%n1  
相反,雷尊同悟地就好唔同~ &\r%&IX/  
雷尊平平地收招雷鳥電殛震 ~MX@-Ff  
升得OK快~ arJ[.f9s  
.......
OoNAW<  
}2S \-  
悟地求其收招超虎/真狂/真虎翔霸就升到了 (囧) oCS NA.z  
個悟地升死我啦.... I( e>ff  
';%g^!lM a  
招真虎又高mp, 冇咩屈招, 幾難升 WjB[e>  
~S9nLb:O{  
ps: 悟地要高d mp

離線toys01
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-09-24
引用第7樓fung9於2008-09-24 12:07發表的  :
悟地求其收招超虎/真狂/真虎翔霸就升到了 (囧) x?kZD~|{)  
個悟地升死我啦....
.......
+-"#GL~cC  
比你發現左添(囧) iX28+weH  
我玩LFO ,\M'jV"S K  
第一個玩的人就係悟地 k1<Py$9"  
升左成三個月... fiZ8s=J  
ps: 悟地要1300mp好停了, -:QyWw/d  
畢竟他加點不強嘛~
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-09-24
勸你唔好用火尊.............
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-09-24
引用第8樓toys01於2008-09-24 12:11發表的  :
比你發現左添(囧) Vf@/}=X *  
我玩LFO U+ 8[Ia(t  
第一個玩的人就係悟地 bhI8b/  
升左成三個月...
o^ 4+eE  
Kq*^*vWC  
好彩我都升到,,,, aH6pys!O  
至於雷尊同火尊我就冇玩過.... S.I<Hs   
]Cj&C/(  
如果我升, 我會升風尊

離線toys01
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-09-24
引用第10樓fung9於2008-09-24 12:14發表的  :
好彩我都升到,,,, c>^_4QQ  
至於雷尊同火尊我就冇玩過....
.......
snK/,lm.  
風尊我冇玩過 [Nq4<NK  
很易升的嗎? =#W{&Te;  
雷尊真係好好升~
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-09-24
引用第11樓toys01於2008-09-24 12:16發表的  :
風尊我冇玩過 r[hfN2,#  
很易升的嗎? 2Ay2 G-  
雷尊真係好好升~[表情]
Sd{>(YWx~  
SQEXC*08  
雷尊風尊我都有念過去升 Q.5a"(d@  
ov|s5yH8e  
睇下兩個人既異招就知

離線aesopp40166
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-09-24
引用第2樓francis於2008-09-24 11:46發表的  :
建議樓主唔好玩火尊、冇招高攻,升死你
加點方面,樓上差不多
LEk W^Mv  
1tD4 I  
e#08,wgW  
咁玩邊個好 yy%J{;  
我唔係好多個人物 NjMo"1d  
有亨利,陸道,冰尊,小丹,星奇等 7^:s/xHO*  
呢幾個邊個好用d
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-09-24
最好亨利同陸道,呢兩個我都升過 好易升架姐,亨利用穿心已經夠升,陸道就控影/追十,勸你唔好星奇同小丹 sYe Z.MacU  
小丹我都升左成2個月,星仔都好難升
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-09-24
引用第7樓fung9於2008-09-24 12:07發表的  :
悟地求其收招超虎/真狂/真虎翔霸就升到了 (囧) 84|Hn|4t  
個悟地升死我啦....
.......
tR*J M$T  
你講野呀 cl^tX%  
真虎不知幾好升 c6Wy1d^  
超虎打魔王又得 N=-hXgX^  
真虎咪迪下囉 UiW( /L  
4000幾mp夠
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-09-24
雷尊 KK /tu+"   R )ejIKtY  
加點大約為 a od-3"7[   /1t(e. _  
血:1200左右 攻:爆400 i3N _wv{  
元:1600左右 防:爆400   !PJ;d)\T  
力:1080 速:190 7*uG9iX  
火尊,悟地都是以格招為主   )}vQ?n[:'  
mJ[LmQ<:  
血:1200左右 攻:爆400加點大約為 元:1300左右 防:爆400 力:1200 速:190

快速回復
限100 字節

上一個 下一個