切換到寬版
  • 1147閱讀
  • 16回復

[求助]想知火尊,雷尊同悟地點加好? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線aesopp40166

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-09-24
唔係好識加,有人教教我嗎
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-09-24
雷尊 J73B$0FP  
加點大約為 $6(,/}==0  
血:1200左右 攻:爆400 ]/o0 p  
元:1300左右 防:爆400 MQ9Nn|4  
力:900 速:190 *@XJ7G[  
火尊,悟地都是以格招為主 ;Y&<psQeb  
加點大約為 *bl*R';  
血:1200左右 攻:爆400 `W3;LTPEb  
元:1300左右 防:爆400 AE_7sM  
力:1200 速:190 [r,Z M  
留點方面 0={@GhjApL  
悟地117lv開始留點爆600攻防 [@l:C\2  
菲雲121lv開始留點爆600攻防 \Bg;^6U  
霍雷121lv開始留點爆600攻防
離線francis
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-09-24
引用樓主aesopp40166於2008-09-24 10:37發表的 想知火尊,雷尊同悟地點加好? : H  nKO  
唔係好識加,有人教教我嗎
E3pnu.;U:_  
建議樓主唔好玩火尊、冇招高攻,升死你 e|`QW|9 .  
]kJinXHW  
sH//*y  
加點方面,樓上差不多

放迪倫acc
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-09-24
引用第2樓francis於2008-09-24 11:46發表的  :
建議樓主唔好玩火尊、冇招高攻,升死你
加點方面,樓上差不多
$T\W'W R>  
火尊的確唔高攻 ~9&#7fU  
但勝在有烈火焚身加攻~ #~A(%a  
治標唔治本的玩法
離線francis
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-09-24
引用第3樓toys01於2008-09-24 11:55發表的  :
火尊的確唔高攻 bRSE"B  
但勝在有烈火焚身加攻~ *R] Ob9X  
治標唔治本的玩法[表情]
e招加左=冇加

放迪倫acc
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-09-24
10. 不得發表以下帖子: ws"{Y+L  
10a.請問某人物學招次序是什麼? BMubN   
10b.該角色應該怎加點?  \Wdl1 =`  
10c.以下幾個人物,應該玩哪個好? {M`yYe o  
10d.應穿什麼裝備的文章 )e#KL$B)v  
10e.怎提升等級  =fJDFg  
fkLI$Cl  
本人沒有玩以上人物 qOA+ao  
不過只是知悟地加點不太好- -
離線toys01
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-09-24
引用第4樓francis於2008-09-24 11:56發表的  : 1D *oXE9Ig  
e招加左=冇加
hv)>HU&  
的確係咁 w}8 ,ICL  
相反,雷尊同悟地就好唔同~ tcDWx:Q  
雷尊平平地收招雷鳥電殛震 t0*kL.  
升得OK快~ vY 0EffZ  
悟地求其收招超虎/真狂/真虎翔霸 0P{^aSxTP  
就升到了
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-09-24
引用第6樓toys01於2008-09-24 12:02發表的  :
的確係咁 #EG W76 f  
相反,雷尊同悟地就好唔同~ ojc m%yd  
雷尊平平地收招雷鳥電殛震 c -sc*.&  
升得OK快~ <?2g\+{s9  
.......
$_cO7d  
;J uBybJb  
悟地求其收招超虎/真狂/真虎翔霸就升到了 (囧) #QUQC2P(~  
個悟地升死我啦.... <E2n M,  
Y)O88C  
招真虎又高mp, 冇咩屈招, 幾難升 1"\^@qRv#  
{4F=].!  
ps: 悟地要高d mp

離線toys01
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-09-24
引用第7樓fung9於2008-09-24 12:07發表的  :
悟地求其收招超虎/真狂/真虎翔霸就升到了 (囧) yC:C  
個悟地升死我啦....
.......
-=InGm\Y  
比你發現左添(囧) r`\6+Ntb.  
我玩LFO d)WGI RUx  
第一個玩的人就係悟地 : GdLr  
升左成三個月... Z?f-_NHg  
ps: 悟地要1300mp好停了, u2E}DhV  
畢竟他加點不強嘛~
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-09-24
勸你唔好用火尊.............
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-09-24
引用第8樓toys01於2008-09-24 12:11發表的  :
比你發現左添(囧) u\3=m%1  
我玩LFO 3z0 %u Y[e  
第一個玩的人就係悟地 nC}Y+_wo0  
升左成三個月...
G.:QA}FE'  
>x*ef]aS  
好彩我都升到,,,, f+%s.[;A  
至於雷尊同火尊我就冇玩過.... ATF>"Ux  
w\1K.j=>|N  
如果我升, 我會升風尊

離線toys01
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-09-24
引用第10樓fung9於2008-09-24 12:14發表的  :
好彩我都升到,,,, ~En]sj  
至於雷尊同火尊我就冇玩過....
.......
$ve*j=p  
風尊我冇玩過 ft$!u-`  
很易升的嗎? A]MX^eY  
雷尊真係好好升~
離線fung9
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-09-24
引用第11樓toys01於2008-09-24 12:16發表的  :
風尊我冇玩過 bQHJ}aCi  
很易升的嗎? OG^#e+  
雷尊真係好好升~[表情]
K<v:RbU|[1  
T+>W(w i  
雷尊風尊我都有念過去升 @Py?.H   
juMHc$d17  
睇下兩個人既異招就知

離線aesopp40166
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-09-24
引用第2樓francis於2008-09-24 11:46發表的  :
建議樓主唔好玩火尊、冇招高攻,升死你
加點方面,樓上差不多
)H{OqZZYD  
,<;.'r  
S^r[%l<'n  
咁玩邊個好 bLO^5`6  
我唔係好多個人物 3A3WD+[L  
有亨利,陸道,冰尊,小丹,星奇等 uCj)7>}v{M  
呢幾個邊個好用d
離線超型地尊
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-09-24
最好亨利同陸道,呢兩個我都升過 好易升架姐,亨利用穿心已經夠升,陸道就控影/追十,勸你唔好星奇同小丹 nr%P11U\c  
小丹我都升左成2個月,星仔都好難升
離線絕望吧
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-09-24
引用第7樓fung9於2008-09-24 12:07發表的  :
悟地求其收招超虎/真狂/真虎翔霸就升到了 (囧) avd`7eH2  
個悟地升死我啦....
.......
Gk)6ljL  
你講野呀 l(~NpT{=V  
真虎不知幾好升 z[0t%]7l  
超虎打魔王又得 ($[@'?Z1  
真虎咪迪下囉 i7`/"5I  
4000幾mp夠
離線狂虎龍翼
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-09-24
雷尊 KK /tu+"   mnM$#%q;%  
加點大約為 a od-3"7[   p:Zhg{sF  
血:1200左右 攻:爆400 u7 {R; QKw  
元:1600左右 防:爆400   KvlLcE~`o  
力:1080 速:190 !8o;~PPVl  
火尊,悟地都是以格招為主   1P/4,D@  
+P=I4-?eX  
血:1200左右 攻:爆400加點大約為 元:1300左右 防:爆400 力:1200 速:190

快速回復
限100 字節

上一個 下一個