切換到寬版
  • 3725閱讀
  • 25回復

[其他]求助,新增一條問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線scfkipper

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-09-11
我想問1000攻防係咪唔加得攻? `{Tk@A_yd  
人地唔講自己600攻防有無辦法知道佢600攻防? z  rfUQO  
走來走去狂出箭龍係咪屈招? O7G"sT1Dv  
灰飛連破地係咪唔岩? kcuzB+  
1000攻防打600攻防係咪犯法? =E*Gb[r_7  
仲有,唔夠人打係唔係傻仔? Y.6SOu5$]  
600攻防屈1000攻防招岩唔岩?(唔係高攻招,但收同起手都唔慢的招)
[ scfkipper在2010-09-11 14:50重新編輯此帖 ]
龍光砲(可能1000基攻,無用gm裝) 扣唔扣到 (1000基防,gm裝) ge 人 2700血左右?
離線wayqtwid200
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2010-09-12
我想問1000攻防係咪唔加得攻? 唔係.但係好無品Lo .ic:`1  
人地唔講自己600攻防有無辦法知道佢600攻防? 多數Lv180以下多數係得600 yV_wDeAz  
走來走去狂出箭龍係咪屈招? 如果同一招連續出出過3次咪算屈招Lo 4=8QZf0\  
灰飛連破地係咪唔岩? 無話岩唔岩.一樣係連招姐 kFLB> j97  
1000攻防打600攻防係咪犯法? 唔會犯法.但1000攻防加攻(上GM)打600.係超無品人先做到.打1000攻防的用GM一樣好無品. G X{XdJD  
唔夠人打係唔係傻仔? 唔係話你7.7好好的了.話人7.7先係真正傻仔 Fr 2N[\>s  
600攻防屈1000攻防招岩唔岩? 姐係點?如果唔係次次出得1招.唔算屈招的?
離線阿月
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2010-09-11
引用第23樓scfkipper於2010-09-11 23:28發表的  : }n:?7  
灰飛連破地係咪唔岩? 會唔會係屈 m7c*)"^  
如果係屈ge,可以點連先唔屈,定唔好連?
QF2q^[>w6  
奧義招招都好強…連招差唔多秒人咁
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2010-09-11
灰飛連破地係咪唔岩? 會唔會係屈 K kW;-{c  
如果係屈ge,可以點連先唔屈,定唔好連?
龍光砲(可能1000基攻,無用gm裝) 扣唔扣到 (1000基防,gm裝) ge 人 2700血左右?
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2010-09-11
引用第21樓omegah4400於2010-09-11 15:06發表的  : M,5j5<7  
幾攻防打幾攻防都好,屈招都係唔岩
P sura$:  
咁又唔係呀 u9woEe?  
睇下你咩人嫁 hY5WJ;  
姐係好似你ava BaF!O5M  
招招都勁硬,要插入佢真係話都冇咁易
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線omegah4400
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2010-09-11
幾攻防打幾攻防都好,屈招都係唔岩
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2010-09-11
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助,新增一條問題 : jr7C}B-Fb^  
我想問1000攻防係咪唔加得攻? G&xo1K]  
人地唔講自己600攻防有無辦法知道佢600攻防? L9Z;:``p  
走來走去狂出箭龍係咪屈招? n,HE0Zn]Y_  
灰飛連破地係咪唔岩? ( iJ1 ;x  
1000攻防打600攻防係咪犯法? !MDNE*_  
.......
)D'^3) FF  
科技犯案小組幫到你
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-09-11
引用第18樓a1994109於2010-09-11 14:54發表的  :
你有冇常識?
F/m^?{==~*  
我只係根據之前同人地果陣佢比我加攻的經驗姐
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-09-11
引用第17樓scfkipper於2010-09-11 14:53發表的  :
咁我以前同人地無人話比我知千攻防唔加得攻ma <9=9b_z  
咁我咪加lo
t E` cau  
你有冇常識?
冰の血繼限界!

離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-09-11
引用第16樓a1994109於2010-09-11 14:50發表的  : k>dsw:  
千攻防仲好意思加攻
h/x0]@M&  
咁我以前同人地無人話比我知千攻防唔加得攻ma $^&ig  
咁我咪加lo
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-09-11
千攻防仲好意思加攻
冰の血繼限界!

離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-09-11
當然都有600攻防打千攻防既例 ;> m"x  
我認為千攻防果方係唔應該用任何能力技(姐係會加攻防果d) L< zD<M  
始終你600攻防打千攻防真係打唔入 &V|>dLT>A  
加上樊華本來設定唔算係強  5Z4- Z  
你仲要奧龍 |QV!-LK  
奧龍本身d技既攻比起其他600攻防真係強得多 jjJ2>3avY  
你用埋加攻技 qQ!1t>j+H  
梗係唔岩

樓主留言:

-0-,原來係咁 Soie^$ Y  
咁如果打一樣攻防的呢?

https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線☆大地☆
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-09-11
你講講個個咁似岩岩係BANK個個AVA
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-09-11
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : Oi"a:bCU  
走來走去狂出箭龍係咪屈招? E&Qi@Ty  
/v095H@  
出死箭龍一招的話就可以咁講- - K;7f?52  
o;b0m;~   
Lp5U"6y  
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : W)(^m},*8D  
灰飛連破地係咪唔岩? xf%4, JQ  
}FF W|f  
連技問題我唔擅長回答 xoB},Xl$D  
%AF5=  
N8KQz_]9I  
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : @`FCiHM  
1000攻防打600攻防係咪犯法? fAZiC+  
)'l*Tl  
對方會咁講... A?G IBjs  
只係基於對方冇能力上1000攻防的藉口 b]E|*  
咁有人會用公平做藉口 Gamr6I"K  
所以就出左要600先可以打600 kF7(f|*  
1000先可以打1000的法則 *`( <'Z  
不同基值VS其實可以詢問下對方願唔願意同您打 w@2Vts  
兩方同意才開打 reo{*) %  
但真正可以做到咁又有幾多個呢? (I@bkMp  
因此都有高手用藉此用400攻防挑戰自己的界限打1000攻防 ,(a5@H$f  
avmcw~ TF  
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : Y+/JsOD  
仲有,唔夠人打係唔係傻仔?
D .vw8H3  
您係邊到聽返黎的? FZB~|3eq{  
hP J4Oj1O  
.s/fhk,  
*9ywXm&?  
M Jj4Hd  
{F&-7u0  
引用第12樓scfkipper於2010-09-11 14:39發表的  : Qy#)Gxp  
K}[>T(0E  
我唔知佢用晝夜ma \qsw"B*tv`  
我見有人用gm 裝比我扣得仲多過扣佢,咁我點知姐
wix5B@  
`SO|zz|'  
其實您應該要意識到- - bg|!'1bD`5  
仲有我最憎人用GM=[
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-09-11
引用第10樓bk的卓男於2010-09-11 14:36發表的  :
咁而家佢用晝裝  Gt9wR  
又唔係上gm U7 &x rif  
你加黎做乜q?
hwnx<f '  
我唔知佢用晝夜ma UVf\2\Y  
我見有人用gm 裝比我扣得仲多過扣佢,咁我點知姐
離線paradise
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-09-11
引用第9樓scfkipper於2010-09-11 14:36發表的  :
我係問題加唔加得,唔係問你咩裝
!7H6i#g*  
我咪就係個樊樺ok?

樓主留言:

e家唔係單單講緊果件事ok?? O^{1RV3:,T  
我想知我日後遇到咁ge 情況加唔加好姐

離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-09-11
引用第9樓scfkipper於2010-09-11 14:36發表的  :
;cP8?U  
咁而家佢用晝裝 |:iEfi]j  
又唔係上gm K\=8eg93Z  
你加黎做乜q?
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-09-11
引用第7樓paradise於2010-09-11 14:32發表的  :
我係用緊晝夜裝
Cyk s  
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-09-11
引用第6樓scfkipper於2010-09-11 14:31發表的  :
咁如果1000果個無用gm裝 c>MY$-PD  
600果個有都唔用得?
lSCY5[?  
重點係人地用緊晝裝 Z] {@H  
JLUms  
第二 o<\6Rm  
你千攻防奧龍 LD.Ck6@  
一野車埋去都知人地幾多攻防啦 ;~ee[W$1  
你唔知只係你無知冇經驗
離線paradise
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-09-11
引用第6樓scfkipper於2010-09-11 14:31發表的  :
咁如果1000果個無用gm裝 9/46%=&]  
600果個有都唔用得?
=YoTyq\  
我係用緊晝夜裝
快速回復
限100 字節

上一個 下一個