切換到寬版
  • 3695閱讀
  • 25回復

[其他]求助,新增一條問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線scfkipper

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-09-11
我想問1000攻防係咪唔加得攻? i&mcM_ g32  
人地唔講自己600攻防有無辦法知道佢600攻防? $ /`X7a{  
走來走去狂出箭龍係咪屈招? !aQb Kp  
灰飛連破地係咪唔岩? 4}4cA\B:n  
1000攻防打600攻防係咪犯法? 5tx!LGOK  
仲有,唔夠人打係唔係傻仔? $,u>,  
600攻防屈1000攻防招岩唔岩?(唔係高攻招,但收同起手都唔慢的招)
[ scfkipper在2010-09-11 14:50重新編輯此帖 ]
龍光砲(可能1000基攻,無用gm裝) 扣唔扣到 (1000基防,gm裝) ge 人 2700血左右?
離線yeung43027
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-09-11
你千功防 定佢千功防?

樓主留言:

離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-09-11
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : vh.-9eD  
我想問1000攻防係咪唔加得攻? ]0&X[?  
人地唔講自己600攻防有無辦法知道佢600攻防? WH4rZ }Z`  
走來走去狂出箭龍係咪屈招? &@,lF{KTL  
灰飛連破地係咪唔岩? %%F, G  
1000攻防打600攻防係咪犯法? je@&|9h   
.......
Mk~U/oq  
有方法的.. !KJA)znx;(  
最好的例子就係用波加招超界... D_?Tj  
如果扣左300攻防的話 KTt+}-vP^  
個個人就係1000攻防 etT9}RbQ  
(此方法只限招超界1LV) k;j l3GV  
但都因為唔係等級而唔同.. CcW3o"=4  
最好有同600同400攻防作對比 VH4wsEH]  
ZJW8S  
都可以用隻可以+同伴攻防的人出黎... %19~9Tw  
同目標同組.. ,}\LC;31,  
出係佢附近用+攻/+防招 tH&e KM4G  
睇下佢攻/防上升幾多+_+ yZ 7)|j  
不過缺點就係只知佢其中一面 .rG~\Ws  
如果佢1000攻600防.. oexTz[  
您開隻雷尊用雷護咁就悲劇了... 45n.%*,  
8G3 Z,8P4(  
仲有個方法 x${C[gxq9F  
同時都係最易的 &OZx!G^Z  
係搵迪倫同目標同組 _f8H%Kgk;  
係佢旁邊2轉拿蒼龍戟出黎.. t\LE\[XM>  
咁就知道的了... cWyf04-?  
蒼龍戟所加的攻防數值係自己基攻防的十份之一 W!T[ ^+  
即您600攻1000防 iDX<`)  
出黎的數值係+60攻同100防
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-09-11
引用第2樓魔法使命於2010-09-11 14:21發表的  :
有方法的.. 901 5PEO  
最好的例子就係用波加招超界... o<p4r}*AVJ  
如果扣左300攻防的話 p %.Adxx  
個個人就係1000攻防 *2N0r2t&  
.......
^b~ZOg[p  
咁如果無你所講ge 人物 -IVWkA)7  
又唔用合戰 qhG2j;  
加攻招又無得加人ge話 "[k>pzl6  
就唔會知?
龍光砲(可能1000基攻,無用gm裝) 扣唔扣到 (1000基防,gm裝) ge 人 2700血左右?
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-09-11
引用第3樓scfkipper於2010-09-11 14:26發表的  :
咁如果無你所講ge 人物 ki2 `gLK  
又唔用合戰 #H |p)2k  
加攻招又無得加人ge話 eHGx00:  
就唔會知?
{,6J*v"o  
P_mP ^L  
可以咁講-.- xL<c/B`-:  
補充:只限波加

樓主留言:

咁其他問題呢?

離線paradise
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-09-11
一千攻防打六百攻防d招已經夠高攻,你仲要加攻連招,咁咪姐係秒殺.
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2010-09-11
引用第5樓paradise於2010-09-11 14:30發表的  : y0?HZ Xq  
一千攻防打六百攻防d招已經夠高攻,你仲要加攻連招,咁咪姐係秒殺.
 5 b,|6  
咁如果1000果個無用gm裝 'Ox "YE  
600果個有都唔用得?
離線paradise
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2010-09-11
引用第6樓scfkipper於2010-09-11 14:31發表的  :
咁如果1000果個無用gm裝 r~oUln<[  
600果個有都唔用得?
7i02M~*uS  
我係用緊晝夜裝
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2010-09-11
引用第6樓scfkipper於2010-09-11 14:31發表的  :
咁如果1000果個無用gm裝 -?{g{6  
600果個有都唔用得?
RF -c`C  
重點係人地用緊晝裝 /n$R-Q  
SJ;{  Hg  
第二 _F4=+dT|  
你千攻防奧龍 Zn Rj}y  
一野車埋去都知人地幾多攻防啦 @ 7Ln1v  
你唔知只係你無知冇經驗
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2010-09-11
引用第7樓paradise於2010-09-11 14:32發表的  :
我係用緊晝夜裝
~-%z:Re'_  
我係問題加唔加得,唔係問你咩裝
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2010-09-11
引用第9樓scfkipper於2010-09-11 14:36發表的  :
dPV< :uO  
咁而家佢用晝裝 XI`s M~'  
又唔係上gm Y(T$k9%}+  
你加黎做乜q?
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線paradise
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2010-09-11
引用第9樓scfkipper於2010-09-11 14:36發表的  :
'cK{FiIT  
我咪就係個樊樺ok?

樓主留言:

e家唔係單單講緊果件事ok?? c7tO'`q$e  
我想知我日後遇到咁ge 情況加唔加好姐

離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2010-09-11
引用第10樓bk的卓男於2010-09-11 14:36發表的  :
咁而家佢用晝裝 !rZZ/M"i  
又唔係上gm [l~G7u.d  
你加黎做乜q?
? Z2`f6;W4  
我唔知佢用晝夜ma =C7<I   
我見有人用gm 裝比我扣得仲多過扣佢,咁我點知姐
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2010-09-11
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : 8/"C0I (G  
走來走去狂出箭龍係咪屈招? {=MRJg!U  
\[A JWyP  
出死箭龍一招的話就可以咁講- - }E&:  
bUuQ"!>ppu  
xi)$t#K"  
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : 7T(&DOGZ  
灰飛連破地係咪唔岩? Uu9I;q!|  
6|4ID"  
連技問題我唔擅長回答 ]L k- -\  
e?KzT5j:  
fY|[YPGO^  
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : DyUS^iz~o  
1000攻防打600攻防係咪犯法? Q$Sp'  
Qs<L$"L1  
對方會咁講... *y|zF 6  
只係基於對方冇能力上1000攻防的藉口 A,?6|g`q'  
咁有人會用公平做藉口 {r#uD5NJ/  
所以就出左要600先可以打600 Q&w"!N  
1000先可以打1000的法則 l.BiE<&  
不同基值VS其實可以詢問下對方願唔願意同您打 Ieh<|O,-C  
兩方同意才開打 UsdMCJ&G  
但真正可以做到咁又有幾多個呢? C4 -y%W"P  
因此都有高手用藉此用400攻防挑戰自己的界限打1000攻防 {f;DhB-jj  
64Tb,AL_  
引用樓主scfkipper於2010-09-11 14:03發表的 求助 : m;ju@5X  
仲有,唔夠人打係唔係傻仔?
R_ )PbFw  
您係邊到聽返黎的? FgMQ=O2  
xZVZYvC,t  
$dsLU5]1o  
'#j Z`  
Qve5qJ  
hG272s2  
引用第12樓scfkipper於2010-09-11 14:39發表的  : mRxeob  
^,`]Q)P^  
我唔知佢用晝夜ma 4hkyq>c}  
我見有人用gm 裝比我扣得仲多過扣佢,咁我點知姐
x4v&%d=M  
hd`jf97*  
其實您應該要意識到- - 7/)0{B4U'  
仲有我最憎人用GM=[
離線☆大地☆
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2010-09-11
你講講個個咁似岩岩係BANK個個AVA
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2010-09-11
當然都有600攻防打千攻防既例 D Q c pIV  
我認為千攻防果方係唔應該用任何能力技(姐係會加攻防果d) Z/  L%?zH  
始終你600攻防打千攻防真係打唔入 }' Ph^ %ox  
加上樊華本來設定唔算係強 x{/-&`F  
你仲要奧龍 &kT!GU^n  
奧龍本身d技既攻比起其他600攻防真係強得多 $9u:Ox 2  
你用埋加攻技 &>G8DvfJ9  
梗係唔岩

樓主留言:

-0-,原來係咁 J|VDZ# c7  
咁如果打一樣攻防的呢?

離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2010-09-11
千攻防仲好意思加攻
冰の血繼限界!

離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2010-09-11
引用第16樓a1994109於2010-09-11 14:50發表的  : R[TaP 7n  
千攻防仲好意思加攻
"W_E!FP]r  
咁我以前同人地無人話比我知千攻防唔加得攻ma MJa` 4[/  
咁我咪加lo
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2010-09-11
引用第17樓scfkipper於2010-09-11 14:53發表的  :
咁我以前同人地無人話比我知千攻防唔加得攻ma oeI[x  
咁我咪加lo
#W8c)gkG9  
你有冇常識?
冰の血繼限界!

離線scfkipper
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2010-09-11
引用第18樓a1994109於2010-09-11 14:54發表的  :
你有冇常識?
LOgB_$9_3  
我只係根據之前同人地果陣佢比我加攻的經驗姐
快速回復
限100 字節

上一個 下一個