切換到寬版
  • 3030閱讀
  • 5回復

[求助]lfo開場打vs [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線qqwess

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2010-12-02
入親都係300lv, 神攻防即係1招打我半統血果d eY[kUMo  
有d仲無限黃蒼 8 9Ir}bCr  
_p^$.\k"  
點算好? lfo仲有得救? pp@O6   
otX/sg.B*  
jss.j~8  
最搞笑就係有d我走左場係大街唔夠人串, 有d仲話"你打得贏我?, 我讀黃仁, 我拿10a"
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2010-12-03
引用樓主qqwess於2010-12-02 23:10發表的 lfo開場打vs : 70'gVCb  
入親都係300lv, 神攻防即係1招打我半統血果d a@J/[$5  
有d仲無限黃蒼
點算好? lfo仲有得救?
.......
sY4q$F q  
我已經笑了-.-
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2010-12-03
引用樓主qqwess於2010-12-02 23:10發表的 lfo開場打vs : mz+UkA'  
入親都係300lv, 神攻防即係1招打我半統血果d [:(/cKo  
有d仲無限黃蒼
最搞笑就係有d我走左場係大街唔夠人串, 有d仲話"你打得贏我?, 我讀黃仁, 我拿10a"
.......
ALV(fv$cD  
入親都係300lv, 神攻防即係1招打我半統血果d t|mK5aR4  
有d仲無限黃蒼 =H3tkMoi2  
點算好? Oi zj |'  
唔好到掛佬打, z1]nC]2  
惟一方法係佢一入你走 8d2\H*a9~  
t0GJ$])  
hNhEA $X5  
最搞笑就係有d我走左場係大街唔夠人串, 有d仲話"你打得贏我?, 我讀黃仁, 我拿10a vK[%c A"  
面對別人串時,可以選擇沉住氣,不一定要回敬對方 K yy VO"  
公道自在人心,只贏口角算得什麼 _9JFlBx  
如果佢地要靠用"我讀黃仁, 我拿10a"來作為一些「論據」 U1HG{u,"y  
那些人可憐得很,因為除了這樣外,他們就一無是處了:( ec`re+1r  
連自已一個簡單的優點也說不出,你不需回應他們 jRd$Vt  
在心裡默默同情就可以了
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線mario412855

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2010-12-03
引用樓主qqwess於2010-12-02 23:10發表的 lfo開場打vs : ]ly" K!1,  
入親都係300lv, 神攻防即係1招打我半統血果d [61*/=gWe  
有d仲無限黃蒼
.......
K, I  
10a? 咩10a先, f*B-aj#  
老實講, 我真係替果個人讀既果間學校感到卑哀, KX]!yA  
收左d咁既人,教左d咁既野出黎, ;Xy=;Z.]i  
真係影衰哂自己 2,F9P+  
8*@{}O##  
p.s. 我想知果條友叫咩, 可開名ma?
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2010-12-03
引用第3樓mario412855於2010-12-03 00:30發表的  :
10a? 咩10a先, J (?qk  
老實講, 我真係替果個人讀既果間學校感到卑哀,  L"%SU  
收左d咁既人,教左d咁既野出黎, eu9*3'@A  
真係影衰哂自己 [)1vKaC  
.......
r+8D|stS  
扮gm_藍浪的人 @$T$hMl  
$q)YC.5$  
xxx迪倫
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2010-12-03
引用第4樓qqwess於2010-12-03 14:36發表的  :
扮gm_藍浪的人
xxx迪倫
hj9TiH/+  
依家最搞笑個d人升到280幾仲可以當自己冇改經 @%R4V[Lo.  
用凶獸搞事彈佢走好似係我錯咁lo:(
快速回復
限100 字節

上一個 下一個