切換到寬版
  • 6888閱讀
  • 46回復

[原創]你地覺到冰個岩?_? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線freeze3704

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-02-02
今日見到條邪鬼, @'gl~J7  
大家1000攻防 k/bque  
一開始條友成日跑出技搞到LAG LAG地.... !-RwB@\  
一場用成幾次轟異 a2X h>{  
然後我冰佢鑽風... ]#5^&w)'  
佢就話OK暈人唯我 5[<F_"x  
我又發現我冰佢卡合都5及佢鬼哭連邪昇 oZ-FF'  
你地都知菲沙出技慢又冇防 GA ik;R  
邪昇打人又痛...(全食) 8 }z3CuM  
之前又有人 ^jOCenE 3  
話邪鬼其實5應該出轟異... `M)E*G  
頭先用卡倫屈我波 T3rn+BxF7  
打輸又話我廢 1LyT7h  
叫我5好用冰尊,浪費浪費 @'HT;Q!\Vd  
大家評下理...
[ freeze3704在2011-02-02 14:03重新編輯此帖 ]
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-02-02
引用樓主freeze3704於2011-02-02 12:51發表的 好火牙 : [?I/ Uo8  
今日見到條邪鬼, (Com,  
大家1000攻防 EZ{/]gCK  
一開始條友成日跑出技搞到LAG LAG地.... Of#K:`1@  
一場用成幾次轟異 HT&p{7kFm  
然後我冰佢鑽風... 'z-D%sCA  
.......
i N`6xkY  
邪鬼本身禁招其實大多人都話邪怒… &SrGh$:X  
我個人認為唯我都禁 6?!I  
bKByU{t  
暈人連技果d直頭係廢柴小白黎 ArL-rJ{}  
*`1bc'umM;  
唔係成日出轟異我覺得冇乜問題 S\b K+  
yl]UUBcQ  
[ t$AavU.  
前果邊同條邪鬼打 rg*^w!   
佢俾我殺左幾場 ? rQc<;b  
唔鋸就係到連我雙邪昇 Q)T+r~#2B  
一野就清左我7千血啦 ?~ ?H dv  
幾開心呀
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-02-02
以前見過一個邪鬼根本唯我轟度都唔洗出就ko到人 2md.S$V$,  
搞到依家我一見到邪鬼出唯我轟度就覺得佢好廢-.-
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-02-02
人地暈你出技,可惜係你冰完人出鑽風w0,仲要小人:(
^_^徐子珊^_^
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-02-02
你跑攻出技wo...仲嘈
離線mario412855

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-02-02
引用第2樓tommywu於2011-02-02 13:02發表的  : Z+Xc1W^  
以前見過一個邪鬼根本唯我轟度都唔洗出就ko到人 D*qzNT@`LR  
搞到依家我一見到邪鬼出唯我轟度就覺得佢好廢-.-
v23TL  
邊個咁神勇ar@@ y6\ [1nZ  
P$Ax c/H  
p.s. 用人用到佢咁廢雖然經常都見 PJ}[D.elO  
       但對住freeze都要咁用就真係過份左d=.=

樓主留言:

我都見過@@ Ae.]F)w_\  
DEDE唔洗跑攻出技 XA?WUR[e  
佢10場先用1次唯我 ThbP;CzI#  
淨用頭3招同邪拳 uV!MW=)  
都好勁...

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-02-02
引用第5樓mario412855於2011-02-02 13:50發表的  :
邊個咁神勇ar@@
p.s. 用人用到佢咁廢雖然經常都見 !\3 }R25  
       但對住freeze都要咁用就真係過份左d=.=
EmF]W+!z%  
1 iquHn  
你都係甘話.... `I@)<d  
佢鬼哭連邪昇=我個半鑽風=[ )\(lg*?:  
暈人出技從來係低層次戰略
離線kb24mvp
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-02-02
姐係我唔係話自己用邪鬼好勁... :jl u  
但係我同人打都唔會出唯我同轟異,,,, O\3r%=TF  
有時我覺得用邪破都唔係咁好-0-...so都少用.. LR hP7D+A  
不過我對迪倫會出多幾邪破..因為要抗衡神百xd R%qX_m\0  
|:dCVd<du  
有時見到d邪鬼又唯我,又轟異...都會覺得佢地勁9... \ YjB+[.  
都已經高攻啦....仲要咁樣屈人-3-

樓主留言:

1聽就知你高手 sb8z_3   
那麼你會不會跑攻出技?

離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-02-02
3704 唔洗咁火早上小白多-.-

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-02-02
引用第8樓a81028332於2011-02-02 14:57發表的  : -='8_B/75  
3704 唔洗咁火早上小白多-.-
QwKky ^A  
h v;n[  
你唔明架啦 Ah(\%35&  
我有一場冰中佢卡合(5記得係咪全食)/冰巨,一定扣佢5算多(2500血以下) MYur3lj%_  
佢一跑攻就到我背後一野鬼哭連我邪昇 /z Chdjz  
冇左2500血以上... 4SX3c:>  
次次跑攻出技... DQL06`pX/  
佢打到我 AAeQ-nbP  
我打佢5到甘制... R^mu%dw)(%  
佢頭2場暈我鬼哭都扣5少...
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-02-02
不小心連回了SOR
離線man007
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-02-02
出唯我都冇咩問題啊 4\ uZKv@,  
好多人都識捉唯我收手 Res"0Q  
反而仲有利
離線子衿
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-02-02
我唔覺得你冰完鑽風同人地暈你唯我有分別 -KJ}.q>upq  
你冰完人冇得走=屈 ^`hI00u(  
人地暈你冇得走=屈 OuYE-x2]x"  
大家都係屈,你可以屈就唔比人地屈? GlV-}5W  
又唔見我火尊比人冰完鐨風之後上黎嘈? 9.MGH2^ L?  
Up1$xLSl  
你叫得大家評理 咁我評樓主你唔岩

樓主留言:

聽DEDE講隻邪鬼1200攻防上GM西

離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-02-02
引用第11樓man007於2011-02-02 17:47發表的  : l1iF}>F2  
出唯我都冇咩問題啊 /4wm}g9  
好多人都識捉唯我收手 "p6:ekw  
反而仲有利
#qiGOpTF.  
其實只怕小白連出唯我。
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-02-02
唉... 9B?t3:  
每次我用邪鬼都只用頭3招+邪拳就算數- -  i"\AyKiJ  
次次見親小白用邪鬼就郁下就唯我轟異... Z%HEn$t  
再唔係就2轉死出巨戰... _]PfeCn:j  
小白就是咁樣... L]L~TA<D9i  
冇得救...
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-02-02
引用第1樓bk的卓男於2011-02-02 12:54發表的  :
邪鬼本身禁招其實大多人都話邪怒… |uBot#K|  
我個人認為唯我都禁
暈人連技果d直頭係廢柴小白黎 as\K(c9  
.......
HV.|Eh_7  
邪鬼只出3招 Mbi+Vv-  
邪殺破壞拳,骷髏波,鬼哭間唔中出下.. m 'H  
就夠了

樓主留言:

講得好 _ry E n  
對住用鑽風菲沙  !k??Kj  
都夠打

離線影雨淚
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-02-02
講開邪鬼 *d,n2a#n5  
之前我用隻悟地同隻邪鬼打 "a`0w9Mm}  
我見住隻邪鬼跑攻連唯我 *,XJN_DKj  
又要連到正一正 WSB|-Qj}W  
我都唔知話佢勁好定屈招好
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-02-02
引用第11樓man007於2011-02-02 17:47發表的  : "BNmpP   
出唯我都冇咩問題啊 1sJJ"dC.w  
好多人都識捉唯我收手 ?(L? X&)v  
反而仲有利
Dlsa(  
無知既冇技術小白 ]~<T` )Hi  
5xV/ &N  
而家周街既人能力值都好高 2iINQK$  
唯我捉收手? I$qtfGr  
唯我而家好低防?! McI4oD~"  
你估咁易車得入? {]m e?I  
-a^sX%|Bl  
冇咩問題?! =ir;m  
就係你地呢d無知既人係到傳黎傳去先會話冇問題
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線小小鹹
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-02-02
引用第11樓man007於2011-02-02 17:47發表的  : Z#V\[  
出唯我都冇咩問題啊 PbH]K$mj{"  
好多人都識捉唯我收手 Y##P9^zH1  
反而仲有利
[5:7 WqB  
pKlT.<X7  
yea I:7,CV  
唯我打迪雲呢d可能幾煩  -~aEqj#?  
但對住大把角色出唯我等於自殺 6Z}))*3 9  
QlXF:Gx"=  
而家好多邪鬼仲意轟烈 |#kf.kN  
但係多數都係廢 AiI# "  
反而打唔用轟烈既邪鬼易輸好多 ~Q\ZDMTK  
Q $5:P&  
轟烈+唯我不在話下 .F|WQ7Mu  
某隻邪鬼轟烈都唔夠揪就異轉出邪神再連n下戰魂
離線man007
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-02-02
引用第18樓小小鹹於2011-02-02 22:09發表的  :
yea ![n`n(oN  
唯我打迪雲呢d可能幾煩 'gH#\he[Dh  
但對住大把角色出唯我等於自殺 ikiy>W8  
.......
A84HaRlkF5  
的確係 _kLoDju%  
出唯我果d邪鬼反而易仲易對付 wfzb:Aig`  
反而出頭三招果d會難應付d
快速回復
限100 字節

上一個 下一個