切換到寬版
  • 2191閱讀
  • 8回復

人尊,黃帝,奧龍野 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ken3659

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-02-27
人尊,奧龍,黃帝人物各幾$ rQbL86+  
怒爆幾$ ,"u-V<>6O  
瞬移,君臨,王帝2信各幾$ r c7"sIkV  
所有加埋值吾值$160?THX
[ ken3659在2011-02-27 16:47重新編輯此帖 ]
離線ken3659
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-02-27
有冇人答我牙?- -
離線123456789di
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-02-28
人尊,奧龍,黃帝(個人認為呢3樣都唔值錢)] |Q^Z I  
怒爆40-50掛 $LZf&q:\]*  
瞬移20,君臨30-40,王帝2信30 F t%f"Z  
加埋上面果3樣唔值錢既..都唔過160 K^k1]!W=  
只係個人意見黎-_____- h@T}WZv  
不要同本人放既野比較..收同放當然唔同價啦:)
放LFO卡
到我個Post睇下
http://ibbs.hk/read.php?tid=78116
離線ken3659
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-02-28
引用第2樓123456789di於2011-02-28 09:56發表的  : &3>ki0L  
人尊,奧龍,黃帝(個人認為呢3樣都唔值錢)] 0,(U_+ n  
怒爆40-50掛 l'VgS:NT  
瞬移20,君臨30-40,王帝2信30 wYhWRgP  
加埋上面果3樣唔值錢既..都唔過160 y>u+.z a|  
只係個人意見黎-_____- gy _86y@  
.......
8<k0j&~J  
$0??-_________-
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-02-28
引用第3樓ken3659於2011-02-28 10:04發表的  :
$0??-_________-
/Yc!m$uCW  
人尊,奧龍,黃帝(個人認為呢3樣都唔值錢)] 怒爆40-50掛瞬移20,君臨30-40,王帝2信30 加埋上面果3樣唔值錢既..都唔過160 只係個人意見黎-_____- 不要同本人放既野比較..收同放當然唔同價啦:) Xcicqywe?  
X_|8CD-@6  
希望解答到你:)
放LFO卡
到我個Post睇下
http://ibbs.hk/read.php?tid=78116
離線ken3659
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-02-28
引用第4樓123456789di於2011-02-28 10:06發表的  :
人尊,奧龍,黃帝(個人認為呢3樣都唔值錢)] 怒爆40-50掛瞬移20,君臨30-40,王帝2信30 加埋上面果3樣唔值錢既..都唔過160 只係個人意見黎-_____- 不要同本人放既野比較..收同放當然唔同價啦:)
希望解答到你:)
7s,IT8ii  
甘人尊,奥龍,黃帝點都有個價掛=口=
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-02-28
加埋20掛 >yg mE`g  
只係個人意見
放LFO卡
到我個Post睇下
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-02-28
樓主, Lfo野已經風光正再, 收唔過
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線ken3659
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-03-01
引用第7樓saradomin於2011-02-28 21:29發表的  : a:Y6yg%1>  
樓主, Lfo野已經風光正再, 收唔過
OlK3xdg7  
幾日前先收左你迪氏全家福= ="
快速回復
限100 字節

上一個 下一個