切換到寬版
  • 2838閱讀
  • 36回復

攻擊力或防禦力問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小鬥士

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-04-16
— 本帖被 saizen 執行鎖定操作(2011-04-17) —
爆到LV200你地會唔會爆1000攻防?GM裝?

A1.會爆1000同時上GM

A2.唔會爆1000(爆到800),但會上GM

A3.會爆1000唔會上GM

A4.唔會爆1000(爆到800),都唔會上GM

A5.其他

L1有3000技的你會加MP多少同上咩裝?(唔可以話用香包)(用GM裝的)      R1有3000技的你會加MP多少同上咩裝?(唔可以話用香包)(唔用GM裝的)
[ 小鬥士在2011-04-17 18:34重新編輯此帖 ]

齊招!
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-04-16
L同R係咪PSP上面個兩個制呀?

GM裝上,當然要上,升LV難道要我用普通裝打?
如果是VS,
我想說這些根本沒有任何標準的答案
GM裝VS不上是非小白一族的共識
就算上了1000,基本上會特別介意的人也不算多
離線please

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-04-16
我連GM裝都無,但照升到LV...
爆關會上萬聖節鍊(之前有儲下)
一般想升某角到200LV以上的話我都會爆1000攻防
ureramu ureramu ureramu oto
nimiunooto denzushi denzu sea denzu sea
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-04-16
引用第1樓dwchan於2011-04-16 06:20發表的  :
GM裝上,當然要上,升LV難道要我用普通裝打?
如果是VS,
我想說這些根本沒有任何標準的答案
.......

Sosad, 應該係

樓主,錯區
個人覺得爆唔爆1000攻防同錢有最大關系
在下家境清貧,買唔起暗念,加到800就算

PS A2,A4我唔爆1000攻防都唔一定要爆到800
近日有人假扮我 在facebook開設戶口 請小心
我絕不會透過facebook聯絡你們
離線cfalan2001
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-04-16
我會揀A2--
一千攻防仲上gm--你不如唔好玩啦==
不過我見過d小白1200攻防仲上gm@@
^_^徐子珊^_^
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-04-16
引用第4樓cfalan2001於2011-04-16 14:23發表的  :
我會揀A2--
一千攻防仲上gm--你不如唔好玩啦==
不過我見過d小白1200攻防仲上gm@@

你打錯?1000係咪呀- -

齊招!
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-04-16
我比較好奇的是點解係A1-4而唔係○△╳□?
回題...
全人物純800攻防冇GM冇香包鬼月等附加能力裝備...
引用第5樓小鬥士於2011-04-16 14:47發表的  :
你打錯?1000係咪呀- -

佢冇打錯...
係1200攻防
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-04-16
我個星奇自己爆到lv145,呢加比左大俠幫手up到lv200,但係唔知爆唔爆1000好

齊招!
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-04-16
引用第6樓魔法使命於2011-04-16 15:08發表的  :
我比較好奇的是點解係A1-4而唔係○△╳□?
回題...
全人物純800攻防冇GM冇香包鬼月等附加能力裝備...
佢冇打錯...
.......

唔識打掛
引用第7樓小鬥士於2011-04-16 15:27發表的  :
我個星奇自己爆到lv145,呢加比左大俠幫手up到lv200,但係唔知爆唔爆1000好

有得爆點解唔爆?
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-04-16

正常黎講係A4
唔正常黎講既四樣都唔係
本大有用600攻防唔用gm裝的說<

L1有3000技的你會加MP多少同上咩裝?(唔可以話用香包)(用GM裝的)
R1有3000技的你會加MP多少同上咩裝?(唔可以話用香包)(唔用GM裝的)
咩叫3000技同l1 R1
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-04-16
引用第9樓bk的卓男於2011-04-16 17:09發表的  :
.......

L1, R1其實係題號, 樓主想懶潮
3000技=3000mp技, 超界
離線軒轅黃帝
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-04-16
我會爆1000同時上GM
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-04-16
----------------------------------
R1有3000技的你會加MP多少同上咩裝?(唔可以話用香包)(唔用GM裝的)
通常加到用普裝(即晝夜甲終鍊)到3000mp就收手
離線小鬥士
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-04-16
引用第9樓bk的卓男於2011-04-16 17:09發表的  :
.......

全帖得你一個唔知wo- -
看小我打的R1 L1就唔明我打咩?

齊招!
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-04-16
會爆1000攻防
但唔會上gm
如果我發覺人地硬皮(驚天食曬扣2成果d)我就會問佢係1000+gm定1200
如果佢有以上呢兩樣.我就會上gm/加攻防/gm+埋加攻防-_-

我發覺有個john.自稱800攻防無gm.10lv破邪扣我2成半-_-我2600防10700血左右
仲要小白到唔夠我做就走黎走去搵位oe.出左2次oe都算.最樣衰係佢2次都唔中
之後走場.佢走場之後我試下加攻防再驚天佢.大約3900攻.食曬只係扣佢3成-__-!

依家LFO咩世界..唔夠做走場都有-_-!
K49
離線阿勁
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-04-16
A5,唔爆800攻防唔上GM
離線saradomin
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-04-16
引用第14樓炎黃子孫於2011-04-16 19:20發表的  :
會爆1000攻防
但唔會上gm
如果我發覺人地硬皮(驚天食曬扣2成果d)我就會問佢係1000+gm定1200
如果佢有以上呢兩樣.我就會上gm/加攻防/gm+埋加攻防-_-
.......

班小白又要威又要戴頭悸,
我都唔戰績有咩重要......................

引用第13樓小鬥士於2011-04-16 18:56發表的  :

唔明唔係佢既錯, 只係佢高估左你語文水平
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-04-17
引用第16樓saradomin於2011-04-16 20:40發表的  :
唔明唔係佢既錯, 只係佢高估左你語文水平

我覺得輸咪輸囉
3900攻5lv驚天扣佢3成我o嘴
本身佢用撒卡.一唔夠做就龜>搵位oe
點知都輸.輸左2場.第2場我hi中左佢oe不過死唔去.第3場出左2次oe都唔中7.7
點知走場
之後我出房.見到有個john走埋黎.問我vs?我第一個反應係覺得佢係撒卡-_-
點知又係唔夠做龜>oe既人.oe唔中走場既人
真係搞到我講粗口
K49
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-04-17
引用第13樓小鬥士於2011-04-16 18:56發表的  :

你UP咩....
閣下的中文水平有待改善
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-04-17

R1同L1我正係諗到left同right

仲有3000技
真係好名
我第一次聽
我聽完諗到係 ,星空出到3000lv咁勁?!

你將d野縮埋晒一舊
有人睇唔明都好正常

咩叫 "看小你打"

你中文能力有待改進
還有標題
攻擊存< 新野黎?!我冇乜點上lfo姐,咁快出新野?

你痛子 <請解釋,我將我想講既野縮晒
睇下有邊個睇得明先:D
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8