切換到寬版
  • 6706閱讀
  • 141回復

急收i-go及go點,新增絕命使set [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線forever雨

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-06-20
歡迎光臨forever小店..

本店絕不昆人,謝絕昆狗....             

本人己退出了lfo....                                                   

交易規則:
1.禁止講粗口
2.請不要係交易時不停催促我
3.如要交易,請先留帖,後pm我(需要時可問我拎
msn...)
4.白名單/版主/三星以上可以我比先,否則你先.....(特殊情況除外....)
5.唔用現錢及入數收野

6.當大家交易達成共識,不可話唔換/唔要
7.只接受pm交/msn交
備註:
1.如犯第一條就不要怪我不手下留情,唔比野你.....到時唔該唔好話我係昆狗....(即使你比左物品,都係咁話)

2.如犯第1條,第2條交易規則即入黑名單
3.請叫我比現金/入數時,先看本店交易規則第5條

白名單:
暴走疾風(好人,論壇版主,信譽良好,交易快,有禮貌)
神助(交易快,可信性高,fd)
tonytonytony(交易多次,可信性高,5星會員,信任我)
neling7200(交易成功多次,交易快,fd,平易近人)

黑名單:
暫無(希望唔好有)

我放:(本人以前大部份人物已送了給朋友..)

魔姥:寄生虫
巫神:深淵爆發

黑羅剎:獵剎狂風
血狂:人物
絕命使:人物,絕命球,絕命刃,落雷

摩摩星人區:
摩摩星朋友一隻
瞬間轉移背包(7日)x4
其他:
一套念源體(7日)x2
7天空間轉移x3

放裝:

破關:

放已用閃卡:(價自出)
宇宙最強戰鎧,霸王地藏龍,聖神重壓,電光快刀,雷極彈,陸道人物,天魔人物,血狂人物,
佛覺大師人物,龐士人物,黑羅剎人物,英雄勳章,天刀秘笈x2,唯我獨尊(泰加),異角之門,鬼神震怒,
冰寒穿心戟,野蠻之女,烈焰鳳凰,虎牙截擊六獸噬魂,豹皇疾風腿,地龍追命箭,審判之火,
彈地小刀,凌霄舞空,臭氣沖天,霸雷彈,十級風暴,撥風吹雨,灰飛煙滅,一百萬匹馬力,
暗殺刺雨,鋼鐵護甲,戰之道,封天空襲,十字烈風拳,黑石巨浪,散彈波,電極黑洞,
機關炮轟炸,迴旋二段擊

我收:
超急收:
現金,
i-go或go點
$38=150點
$63=250點
$88=350點
$113=450點

交易記錄:

交易次數:25  成功:24  被騙:0  未成功交易:1

1.(成功)同暴走疾風交易,我以500u1換佢重組份子加逆狼牙襲,我先
2.(成功)同暴走疾風交易,我以1000u1換佢龍光炮,我先

3.(成功)同我愛羅ken交易,我以500u1換天刀秘笈,佢先
4.(成功)同tommywu交易,我以一套念源體(7天)換回天斬,我先
5.(成功)同tonytonytony交易,我以400gash點換陸道異信,我先
6.(成功)同tonytonytony交易,我以800gash點換暗黑終極魔人+魔焰+破壞魔光殺,我先
7.(成功)同吉串袋子交易,我以200gash點換追魂十字斬,我先
8.(成功)同wayqwid200交易,我以1400gash點換撒卡異信加帝皇天下,我先
9.(成功)同wayqwid200交易,我以1200u1點換孤狼高鳴加逆狼牙襲,我先
10.(成功)同neling7200交易,我以聖神重壓換夜剎人物加水鬼纏身,佢先
11.(成功)同龍翼87交易,我以雷極彈換達爾人物,我先
12.(成功)同tonytonytony交易,我以800i-gash換狂龍斬加達爾異信,我先
13.(成功)同tonytonytony交易,我以霸王地藏龍換地龍斬,我先
14.(成功)同追交易,我以電光快刀換滿月斬加必殺一斬,佢先
15.(成功)同saizen交易,我以500u1換邪狼凍牙拳,我先
16.(成功)同tonytonytony交易,我以400i-gash換烈寒刀,我先
17.(成功)同godhand交易,我以滿月斬換邪狼丸人物+狂龍亂舞+滑翔刀,佢先
18.(成功)同paradise交易,我以700u1換真龍波+神之寬恕,我先
19.(成功)同wonghangkll交易,我以一套念源體7日換馬龍的日記,佢先
20.(成功)同ldx09x交易,我以烈追風異信換魔間狼魂+迪雲人物+迪雲異信
21.(成功)同vincentchung交易,我以終魔異信換血狂異信加戰神昇龍霸,佢先
22.(成功)同neling7200交易,我以400gash換米兒人物+魔導使的榮光+約翰人物
23.(成功)同neling7200交易,我以400gash換血染大地+血肉模糊
24.(成功)同keroro789123交易,我以700u1換迪倫人物加蓋亞人物,佢先
25.(成功)同hkqqww999789交易,我以一箭千里換350i-go,佢先

未成功交易:
1.同paradise交易,我以700u1換超虎翔霸+屍鬼魔棺,屍鬼魔棺入唔到,
因為屍鬼魔棺係同人收的,所以佢同人追緊,因為入唔到,而加想換go點,但係話睇下點,到而加都未得...

被騙:
暫無

合體戰神區:                                                     
合體戰神隱技出法:
迪格斯:防上左下右攻
巴力克:防攻左上右攻
愛莉:擋下右擋跳攻
德特:防防左上右攻
密碼:擋拳擋拳右攻
獸神:擋擋左下上拳
波加:擋擋擋下右攻

念源體獲得方法(必要持有七粒念源體才可合體)(風/雷/地/光/火/冰/暗)
風:打任何misson(任務)
雷:打故事(唔得可以試下打黑澀森林)
地:打故事(打故事關卡5最容易有)
光:打故事(打故事關卡5最容易有)
火:打任務(打任務第4關最易有)
冰:打vs打暗黑戰神有一定機率有
暗:買產品包送或買u1點在u1內買

合體戰神區只是溫馨提示~

多謝光顧本店~                                                                 

[ forever雨在2011-09-08 08:35重新編輯此帖 ]
forever
收go點/i-go
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-06-20
音速射球收?

離線forever雨
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-06-20
引用第1樓a81028332於2011-06-20 22:43發表的  :
音速射球收?

得1招就唔了...
forever
收go點/i-go
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-06-21
逆牙+剋絕換你500點可以?

離線forever雨
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-06-21
引用第3樓暴走疾風於2011-06-21 09:45發表的  :
逆牙+剋絕換你500點可以?

請問可唔可以加到一樣野?
[ forever雨在2011-06-21 20:20重新編輯此帖 ]
forever
收go點/i-go
離線forever雨
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-06-22
push~~~
forever
收go點/i-go
離線思冰仔仔
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-06-22
虎牙截擊+勢空夾狼500u1 ok??
離線forever雨
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-06-22
引用第6樓思冰仔仔於2011-06-22 22:15發表的  :
虎牙截擊+勢空夾狼500u1 ok??

唔好意思= =....我一早放左了...
請睇睇..
forever
收go點/i-go
離線forever雨
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-06-24
推....搵人黎我幫代升呀....
forever
收go點/i-go
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-06-24
超昇龍霸收?

離線forever雨
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-06-25
引用第9樓a81028332於2011-06-24 21:51發表的  :
超昇龍霸收?

請問用咩收....?
forever
收go點/i-go
離線膠神
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-07-10
豹皇疾風腿 光流百裂腿換現錢
意pm
離線forever雨
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-07-10
引用第11樓膠神於2011-07-10 14:18發表的  :
豹皇疾風腿 光流百裂腿換現錢
意pm

唔現錢...sorry
forever
收go點/i-go
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-07-10
我po有什麼換到1000u1點?

離線神助

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-07-10
我有半月破 意PM
離線forever雨
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-07-11
推........
forever
收go點/i-go
離線forever雨
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-07-12
推推.....
搵人黎買野呀~~~
forever
收go點/i-go
離線thomas06ng
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-07-12
一套念源體點放

離線forever雨
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-07-12
引用第17樓thomas06ng於2011-07-12 20:27發表的  :
一套念源體點放

可換招/人/異信....或我睇你post再pm你吧..
forever
收go點/i-go
離線thomas06ng
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-07-12
我POST無用啦 -,- 比你MSN我 MSN講

快速回復
限100 字節

上一個 下一個