切換到寬版
  • 15942閱讀
  • 200回復

恭喜小學斬成為拳王冠軍 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線dicky524073
發帖
icash
只看該作者 160樓  發表於: 2011-07-16
引用第159樓心淡★於2011-07-16 19:07發表的  :
嘛,小弟較少上高登,
只係岩岩見到佢矛頭指向我就忍不住了

哈哈...我岩岩末改.3. 嚇親你唔好意思
離線心淡★
發帖
icash
只看該作者 161樓  發表於: 2011-07-16
引用第160樓dicky524073於2011-07-16 19:09發表的  :
哈哈...我岩岩末改.3. 嚇親你唔好意思

嚇親就無,以為要準備開火姐
離線dicky524073
發帖
icash
只看該作者 162樓  發表於: 2011-07-16
引用第161樓心淡★於2011-07-16 19:13發表的  :
嚇親就無,以為要準備開火姐[表情]

別這樣啦...
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 163樓  發表於: 2011-07-16
引用第154樓dicky524073於2011-07-16 18:58發表的  :
巴打 我留意左你好耐
你真係好幽默
.......

我眼殘以為你指四處POST高登神獸卡那傢伙- -
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 164樓  發表於: 2011-07-16
引用第155樓心淡★於2011-07-16 19:04發表的  :
你樓主既意思係我嗎?
由頭到尾我都無發過任何改圖出黎,請你留意
基本上由高登神獸卡件事開始,我已經覺得改圖班人過左火
.......

唉 下次我都唔CUT圖上黎啦

CUT完 比人拎黎玩既
冰の血繼限界!

離線bat147201
發帖
icash
只看該作者 165樓  發表於: 2011-07-16
所以我都冇貼到你地斬張台照
離線狂射ex
發帖
icash
只看該作者 166樓  發表於: 2011-07-17
引用第152樓dicky524073於2011-07-16 18:52發表的 :
講真,142 樓你如果發出黎,我真係會報警,等警察上你屋企打個轉黎判斷你有冇犯法,我係-認真,唔係講緊笑,你話我報警lun,正­義lun,乜都好,隨便你。
你有無想過你呢種一時之快會對當事人有幾大傷害?傳左出去人地點見人,張相仲要咁清?-你地班友可能就睇得好happy,人地分­分鐘就躲係屋企喊。人有時好脆弱,個男仔有乜-事的話,你良心過唔過意得去?
我勸你放出黎之前三思一下,唔好受班花生友影響,呢度D人有野睇就唔會理他人感受,當-中仲有成班小朋友字都未識得幾個,希望你­可以作出獨立判斷,唔好助長網絡暴力,做埋晒-D損人不利己的事。
P.S. 你果度我冇睇錯係黃大仙[表情] [表情] [表情] [表情] [表情] [表情] 黎,要搵你住邊計下角度就知,IP 都唔洗check
.......

搭番百幾蚊的士可能會到

引用第149樓a1994109於2011-07-16 17:29發表的  :

咁你又幾號? 我call 人投晒比你

9號rondo
1條評分
離線x00725
發帖
icash
只看該作者 167樓  發表於: 2011-07-18
Is he come from Tang King Po School? He really looks like my schoolmate.
離線牙乂達
發帖
icash
只看該作者 168樓  發表於: 2011-07-19
引用第66樓bat147201於2011-07-15 16:07發表的  :
記得高登有個post係講d小學雞玩onlinegame比賽嬴的@v@

大鑊,咁我咪中左伏?死啦=.=(雖然睇完後面幾頁都諗返起,會唔會中左招= =)

引用第73樓bat147201於2011-07-15 16:23發表的  :
http://forum6.hkgolden.com/view.aspx?message=3127253&highlight_id=230976
放斬上去啦369

我就係參加左呢d-_-

引用第164樓a1994109於2011-07-16 20:49發表的  :

唉 下次我都唔CUT圖上黎啦

CUT完 比人拎黎玩既

算吧啦
你唔cut,仲有第二個,第三個
只要有圖片源頭
就一定cut到
所以,責任不在你身,在圖片源頭(越一身上嗎?)未必
其實,我咁耐以黎都唔鋸高登班友好耐
日日係到恥笑人,乜真係咁好笑咩?
搞埋d高登神獸卡,你食飽飯無野做,係到做廢青?
無野搞你就讀下書,搵野做,打機都好過你咁樣啦
試問,我有FD都賴左野,比人擺左上高登
講佢既行為同佢個樣
講真,佢行為係比唔識佢既人有一種扮野感覺,但其實,我知佢唔係班友諗既個D人
另外,又話佢個樣似阿伯,其實,佢因為某D問題先會搞到當日咁樣

真係班友好鬼膠,都唔明點解仲要有高登既存在
不過都要回覆下主題....恭喜小學斬獲得冠軍....可惜換來悲慘的遭遇(都唔明,贏左個遊戲冠軍都要恥笑?有咩笑點?完全不能理解)
[ 牙乂達在2011-07-19 01:01重新編輯此帖 ]
離線pk9627
發帖
icash
只看該作者 169樓  發表於: 2011-07-19
引用第168樓牙乂達於2011-07-19 00:45發表的  :
算吧啦
只要有圖片源頭
就一定cut到
講佢既行為同佢個樣
講真,佢行為係比唔識佢既人有一種扮野感覺,但其實,我知佢唔係班友諗既個D人
另外,又話佢個樣似阿伯,其實,佢因為某D問題先會搞到當日咁樣
不過都要回覆下主題....恭喜小學斬獲得冠軍....可惜換來悲慘的遭遇(都唔明,贏左個遊戲冠軍都要恥笑?有咩笑點?完全不能理解)

講呢就凶狠,做呢就 _ _(不便多說吧)
若果閣下敢將以上說話係高登某個post講呢 我就真係服到五體投地喇
離線raiserskit
發帖
icash
只看該作者 170樓  發表於: 2011-07-19
引用第168樓牙乂達於2011-07-19 00:45發表的  :
算吧啦
只要有圖片源頭
就一定cut到
講佢既行為同佢個樣

首先cut唔cut圖並唔係重點,我唔直接答你,用例子說明,我一見到佢個樣我都想笑
其二,你同facebk既mk係冇分別,一黎就講"高登班友",基本上就好似黑社會咁款,講唔掂數就話出黎隻秋,其實,高登會員係有十幾萬。btw,成日串高登仔會唔會型d?我成日見d白痴仔一係就扮高登仔,一係就串高登仔,搏上位定點?
再者,你已經顯示自己對高登既認識係未夠深入,話日日恥笑只係你自己第一眼印象,高登係不乏高質post,例如硬件,手機台等等,甚至政治觀點都係不錯。
高登神獸卡只係之前有條垃圾借高登個朵黎賺錢(印果d所謂卡去賣),後期已經俾人小到化。上面講過證明你睇野係唔夠深入同全面。
講真,無論被恥笑對象係邊個都無所謂,唔會話係你識就可憐d,高登仔就賤d。如果我宜家放個極具自信又樣衰既人上黎,你地都係站在道德高地上大聲講大聲笑。
唔好一味賴哂恥笑人果d人,被恥笑者點解會俾人放上網笑先?冇可能會係現實生活中完全冇問題,空穴來風未必無因。而且當你好開心地恥笑緊一個人既時候,你會唔會理佢係死左老豆老母先咁樣衰定咩問題?俾我都笑左先啦。(我意思係係人見到都笑果d)
最後,我都覺得你好鬼膠,都唔明點解仲要有你既存在。眾人觀點不同,你呢句簡直係廢話。
(P.S. 你唔知第幾句果個"試問"唔係咁用架,都叫你讀多D書。)
離線
發帖
icash
只看該作者 171樓  發表於: 2011-07-19
見到迪路
好彩無去
歡迎愛樂之人加入IBBS愛樂協會
離線albion
發帖
icash
只看該作者 172樓  發表於: 2011-07-19
其實佢囉冠軍有咩問題?個樣都叫順眼(在我的角度上),點解要改佢圖?
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 173樓  發表於: 2011-07-19
引用第23樓暴走疾風於2011-07-15 15:44發表的  :
http://www.littlefighteronline.com/hk/news_tc.php?content=content/adv_lfo_comp8
黑超男是誰=[
即dw旁那個 (?

黑3黑褲又黑超...有???
王家衛
[ jj俠在2011-07-19 13:45重新編輯此帖 ]
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 174樓  發表於: 2011-07-19
引用第172樓albion於2011-07-19 11:34發表的  :
其實佢囉冠軍有咩問題?個樣都叫順眼(在我的角度上),點解要改佢圖?

因為d人無聊 冇事搵事做 就係咁簡單
冰の血繼限界!

離線x00725
發帖
icash
只看該作者 175樓  發表於: 2011-07-19
this one??
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 176樓  發表於: 2011-07-19
引用第175樓x00725於2011-07-19 20:21發表的  :
this one??

肯定唔係啦

冰の血繼限界!

離線阿勁
發帖
icash
只看該作者 177樓  發表於: 2011-07-19
引用第156樓dicky524073於2011-07-16 19:05發表的  :
= = 末改添 sorry

表情撚就咪撚扮高登友啦戇膠
1條評分
離線a1994109
發帖
icash
只看該作者 178樓  發表於: 2011-07-19
引用第177樓阿勁於2011-07-19 21:28發表的  :
表情撚就咪撚扮高登友啦戇膠

仲要打錯字添囉
冰の血繼限界!

離線lau123123
發帖
icash
只看該作者 179樓  發表於: 2011-07-20
LFO真系好低B依家唸返...
又呃錢乜招都要去抽卡同人收....吾明點解我會玩幾年之前
真夠_街用_左好多錢之前  回水拉U1
http://i399.photobucket.com/albums/pp76/gundam00photo1/96665069ko7.jpg
快速回復
限100 字節

上一個 下一個