切換到寬版
  • 4490閱讀
  • 57回復

奧義同外掛問題:U1負責個個人睇睇 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線吉野家

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-07-20
老朱你得閒自己睇睇啦:

1 外掛9公然犯法在大街玩卡Server賣Bug,呢度我連SD一齊報左警察科技組,理由同PSN一樣有駭客玩家用外掛盜取其他客戶資料,明天報埋香港個人資料私隱專員公署,所以家陣唔講咁多野啦…

2 奧義難升Lv,作用唔大,不如考慮下改為MP用量多既升Lv招啦!

3 重有市場收招邪鬼OE都冇,好多新招又唔出包包比人抽,放上網度冇乜正常人會抽,出翻X卡啦,係5係要玩家放棄LFO?係就索性關左港服啦。

4 好心香港班Bug9收斂下啦!下下玩Bug都影響他人,你有冇老母生嫁?一d公德心都冇,人地將d垃圾倒係你門口得5得先?得閒睇下精神科先啦!

世界最性感黑客驚豔受審
近日,網民們再次轟動了,全是因為21歲的世界最性感黑客,這位俄羅斯女學生本月在紐約被捕,世界最性感黑客也橫空出世。據悉如果罪名成立,這位世界最性感黑客斯韋琴斯卡娃最高會被判入獄四十年。黑客都有哪些心理特質呢?

剖析黑客心理 一種強烈的使命感?
隨著中國對黑客立法打擊的出台,我們看到,黑客任意破壞公眾或私人的電腦不再是沒有法律保障,關鍵是如何抓住破壞者黑客的證據,雖然我們可以在電信局查到所有上網記錄和所有瀏覽本機用戶的IP,但對於一些無聊的小黑客,對私人的電腦惡意破壞真是哭笑不得。

隨著網絡的發展,黑客也越來越多起來,黑客之多原因有三:
1、為了達到某種目的,或經濟利益或商界競爭對手使黑客以這種特殊的手段去得到某種利益和達到某種政治目的;
2、為了打擊報復和宣洩個人情感,惡意搞破壞,而一次次上癮後,而不能自拔,從此走上破壞公眾網絡正常秩序的道路;
3、以不斷製造出新的黑客病毒為生,因為有了這些病毒,生生不息帶動了殺毒經濟,從此養活了一批人。

以上段新聞我會send埋比警察科技組同香港個人資料私隱專員公署,等佢地修補下d漏洞。
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-07-22
Me. Too撒卡黑曰6lv但出唔到

離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-07-22
引用第53樓tommywu於2011-07-22 00:23發表的  :
n年前個ac中bug結果gm搞到招招6lv(連異轉)

我都中過呢個bug
不過最幣有D高Lv既招都降返Lv6
離線202202
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-07-22
引用第46樓真♂虎王於2011-07-21 19:45發表的  :
其實我想講既係 外掛只係一種工具...就好似刀咁 拎泥殺人咪當凶器lo 拎泥切野咪當工具lo
可以用得好
可以用得壞
.......

槍可以殺壞人可以殺好人
但只有警察才可以佩戴
你沒有權利去擁有他
明白嗎
http://ibbs.hk/?a=202202
咩来的???
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-07-22
引用第52樓dwchan於2011-07-21 23:55發表的  :
如果你中了一次BUG,招LV變低很多,有些GM會懶得一招一招改,把所有招也SET為10LV(親身經驗)

我火尊招奧義就係咁十LV =3=
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-07-22
引用第52樓dwchan於2011-07-21 23:55發表的  :
如果你中了一次BUG,招LV變低很多,有些GM會懶得一招一招改,把所有招也SET為10LV(親身經驗)

n年前個ac中bug結果gm搞到招招6lv(連異轉)
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-07-21
引用第50樓亨利~law於2011-07-21 22:27發表的  :
奧義對外掛仔哩講 10lv好簡單><

離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-07-21
外掛佬用開就會用, 邊個會真係同你分清楚用法?
佢點會同你講:「係呀, 我用黎升lv 架, 點呀?」
我好耐之前講過佢地只會美化自己用外掛理由, 聽落好好聽~
等自己有更加多藉口可以用外掛
如果真係分開用法, 你地係遊戲見到咁多200lv 係咩黎?
離線亨利~law
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-07-21
奧義對外掛仔哩講 10lv好簡單><
離線林bad
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-07-21
仲知d掛狗用小d外掛...咪冇咩野囉0.0!!
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-07-21
仲記得N年前有會員開外掛開太大比人封ac
結果佢係咁放用外掛搞出來的圖
個次之後我真的懶得去人身攻擊:)
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-07-21
引用第46樓真♂虎王於2011-07-21 19:45發表的  :
其實我想講既係 外掛只係一種工具...就好似刀咁 拎泥殺人咪當凶器lo 拎泥切野咪當工具lo
可以用得好
可以用得壞
.......

笑了~~用外掛什麼叫用得好真係要指教你E個外掛狗 =]
由頭到尾使用外掛已經係錯~~
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-07-21
引用第45樓202202於2011-07-21 17:24發表的  :
夠膽就唔好開分身講野,ok?
一句說話:外掛就是不對

可以用得好
可以用得壞

好例子:有小白入場搞事(非bug者) 但有個用bug既人彈走左佢 就可以如常進行vs
壞例子:唔想自己比錢抽招 就去bug 唔夠人揪就開20e攻防打人
離線202202
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-07-21
引用第44樓cheukfai於2011-07-21 17:11發表的  :
樓主,你有冇認真咁去思考?

夠膽就唔好開分身講野,ok?

一句說話:外掛就是不對
http://ibbs.hk/?a=202202
咩来的???
離線cheukfai
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-07-21
引用第43樓吉野家於2011-07-21 12:30發表的  :
再唔行動反抗班外掛狗,我估2年內,成個遊戲界都會沒落,到時想玩到好玩既遊戲都難,所以大家一齊報警搞大佢,等警方快d做野拉班狗。

樓主,你有冇認真咁去思考?
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-07-21
引用第39樓dwchan於2011-07-21 01:06發表的  :
你先冷靜一點吧,
本人也不是支持外掛,
.......

版主你有所不知,日韓等服外掛的壞份子,當中大多數都係用VPN玩的中港台玩家,黑9偷食白9當災,你自己都睇到SD既情況,上ibbs咁耐我都係一星會員,回帖率不高,但家陣我真係忍很夠班PK外掛狗先行出尼講,自己玩外掛就咪很影響人。

再唔行動反抗班外掛狗,我估2年內,成個遊戲界都會沒落,到時想玩到好玩既遊戲都難,所以大家一齊報警搞大佢,等警方快d做野拉班狗。

以前玩外掛既人唔會亂教人,但家陣離Q晒譜,通街賣掛又Bug招又爆粗又掃場,影響晒其他玩家,咁鍾意搞破壞就上去U1放炸彈啦笨,搞到我地d普通玩家有Q用咩。

俗語話玩得外掛就遇左比人封,唔好將怨氣發洩在人家度,U1衰唔代表LFO衰喎,唔代表玩家衰喎!要怪就怪自己冇料到先要靠外掛生存。至於數臭、唱衰同破壞厘d小人ge報復行為,港服真係通街可見,點解港人會變到國服d文盲咁ge…?
[ 吉野家在2011-07-21 12:52重新編輯此帖 ]
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線真武傳說
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-07-21
引用第38樓吉野家於2011-07-21 00:12發表的  :
投訴?個個人做法都唔同!唔等於我要跟你。我居於西貢,鄉下佬一投訴,政府點解即刻處理?就因為人地:地多、人多、錢多、又團結又夠惡,政府d懶狗驚投訴到冇得撈未優先處理lor,你龜縮你低調,政府未當你冇料到lor,幾年後得閒先幫你整啦,未死得就慢慢等啦。
外掛狗就係知道一般玩家心態好蝦又好呃,投訴無門只好就範,等住被人輪姦,SD、LFO既玩Bug情況已經可以話無法無天。LFO日日都有人犯法卡BANK Server,影響其他玩家,好似你咁樣投訴我未一世都唔洗玩Online Game,PSN單野唔搞大,英國警察點會咁快拉到個19歲駭客,令佢地解散組織。
好似你咁低調班Bug9未越過份lor?我目的上面寫得好清楚啦!你自己諗清楚你幫邊邊先講啦。

我只可以說,這種不論任何方式害死LFO的玩家們是只能"生存"在這個空間!

因為這裡他們還能夠"任意妄為",在此他們以為自己是"神",

對他們的所說所言,詭辯也扭曲成理所當然!

只離開這裡一刻便不可能再有被容納的空間,讓其寄宿的蝸居!
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-07-21
引用第21樓龍翼87於2011-07-20 19:12發表的  :
成日都聽到人話U1錯
根本幕後黑手就係班玩bug既人
u1有錯!但玩Bug既人比U1更加錯
佢地先係病毒既根源

睇左各位大大既意見
最同意就係呢個
個人覺得平衡潮也算是外掛的根源
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-07-21
— (saizen) 請修改有關粗口字詞 (2011-07-21 09:58) —
引用第39樓dwchan於2011-07-21 01:06發表的 :
你先冷靜一點吧,
本人也不是支持外掛,
.......

其實唔只私服, 正式應該係整外掛程式黎放上佢地個聯盟既果班人

另外, 整私服咁把炮, 唔係要同u1搞對抗架咩? 做咩人地一報海關就收晒皮?
1條評分
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-07-21
引用第34樓吉野家於2011-07-20 23:08發表的  :
我之前避走到SD啦,點知SD個d外掛家陣重勁過LFO,以前都係得bd房。
家陣個個鎖房掛G掛將,連MA、MCA、甩刀都唔識都周街見紅星,技術連尉級都不如,唔通用時間+實力玩遊戲咁難?
.......

你先冷靜一點吧,

本人也不是支持外掛,

更痛恨當年開私服那些小白和那些用BUG惡意影響玩家的人(BUG 21E攻房入房亂殺人,開兇獸入房之類的玩家)

但你口中的RACIST我就不能同意了,我玩個DOW2,那些韓國,日本人也有用BUG,說明這根本是個人問題而不是種族的問題
[ dwchan在2011-07-21 11:33重新編輯此帖 ]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個